Geçmişine bak diyorum geçmişin o kadar kirliki acaba hangisi düşünüyorsunYav ne yapmışım anlamiyo arkadaş alzheimer başlangıcı başladı![]()
Geçmişine bak diyorum geçmişin o kadar kirliki acaba hangisi düşünüyorsunYav ne yapmışım anlamiyo arkadaş alzheimer başlangıcı başladı![]()
Küfür aciz insanların işi sende acizsin küfürbaz HaydoKüfür ederim etmem sanane kardeşim ilgi çekmeye çalışıyorsun herhalde arkadaşa ilgi verelim serii![]()
Ağlama işini çok iyi yapıyorsun sonra sıkışınca küfür edip kaçıyorsun aciz HaydoBu arkadaş ta 1 ay sonra forumda ağlayacak yapacak bişey yok genetik![]()
Sen değil başkanın gelsin sen piyonmusun yoksa bilgenin yan hesabimisinAğlama işini çok iyi yapıyorsun sonra sıkışınca küfür edip kaçıyorsun aciz Haydo
Çocuğum akıl yaşta değil anla evladımÇocuklarla işim olmaz ayrıca iftira atmak size özel sanırım
Piyonluk size mahsus birşey yan hesap işine gelince iftira atmak size özel diyorsun ya bana şizofren iftirayi şuan atan sensin bir de yan hesap işini çok iyi biliyorsun galibaSen değil başkanın gelsin sen piyonmusun yoksa bilgenin yan hesabimisin![]()
Niye öyle diyorsun zamanında biricik kuzusuydun ablanınSen değil başkanın gelsin sen piyonmusun yoksa bilgenin yan hesabimisin![]()
Sende bilge yi sattın ya Ekrem tg de konusmalarin mevcut o yüzden bu sıfatla karşıma çıkma ve kışkırtmaNiye öyle diyorsun zamanında biricik kuzusuydun ablanın![]()
Varsa paylaş murat. Kimde ne varsa döksün ortaya uyar mı ?Sende bilge yi sattın ya Ekrem tg de konusmalarin mevcut o yüzden bu sıfatla karşıma çıkma ve kışkırtma![]()
Murat ta yüz yok ki paylassanda bir kılıf uydurur daha once yaptığını gibiVarsa paylaş murat. Kimde ne varsa döksün ortaya uyar mı ?![]()
Sen bi özele gelsene bakiyim arkada abi abi dolaşma kimsin senMurat ta yüz yok ki paylassanda bir kılıf uydurur daha once yaptığını gibi
Merak etme paylasacam Ekrem herkes sizin ne olduğunuzu öğrenecekVarsa paylaş murat. Kimde ne varsa döksün ortaya uyar mı ?![]()
Tamam hadi bakalım murat. Bnde paylaşayımda artık yılda birde olsa girme oyunaMerak etme paylasacam Ekrem herkes sizin ne olduğunuzu öğrenecek
Dur karışma o paylaşsında onun istenmeyen oyuncu meselesi yarım kalmıştıMurat ta yüz yok ki paylassanda bir kılıf uydurur daha once yaptığını gibi
Testo Taylan ?
derbi derkenSusun az gidin derbiyi izleyin