Tmm güzel kardeşimMurat küfürbaz murat dalga niyetine davet edildin orda kapısinim önünden bile geçemezsin. Hadi durmadan spam yiyen murat kaybol

Tmm güzel kardeşimMurat küfürbaz murat dalga niyetine davet edildin orda kapısinim önünden bile geçemezsin. Hadi durmadan spam yiyen murat kaybol
Göktürk için ne yaptın küfürbaz Göktürk için getir götür de yaparım ama sen hainlikten başka bir şey yapmadın. Neden durmadan spam üye yiyorsun onu de bana yüzün olsa duruşun olsa anladın senAynen aynen senin genel başkanın beni tanır Göktürk adına ne yaptığımız o yüzden sen getir götür yaparsın anca![]()
Aslan abimBaşarılar dilemiyorum.
Tamam sensinBasarilar dilesekte bişi değişmez
Bu seni ilgilendirmezBasarilar dilesekte bişi değişmez
Senin başkanın ameliyatlardan çıkamadığı için 3 başkan idare ettik Göktürkü o yüzden sen puan kas çiçemGöktürk için ne yaptın küfürbaz Göktürk için getir götür de yaparım ama sen hainlikten başka bir şey yapmadın. Neden durmadan spam üye yiyorsun onu de bana yüzün olsa duruşun olsa anladın sen
Ayrıca spam yerim yada yemem bu seni alakadar etmez senlik konu yok damladın yapma bakGöktürk için ne yaptın küfürbaz Göktürk için getir götür de yaparım ama sen hainlikten başka bir şey yapmadın. Neden durmadan spam üye yiyorsun onu de bana yüzün olsa duruşun olsa anladın sen
Efe görüşmeyeli nasılsınkavga etmen guzum
Ne hainlik yapmışım söyle bakalım lafla değil kanıtlaGöktürk için ne yaptın küfürbaz Göktürk için getir götür de yaparım ama sen hainlikten başka bir şey yapmadın. Neden durmadan spam üye yiyorsun onu de bana yüzün olsa duruşun olsa anladın sen
Geçmişine bak anlarsınNe hainlik yapmışım söyle bakalım lafla değil kanıtla![]()
Dediğim gibi karekter meselesiAyrıca spam yerim yada yemem bu seni alakadar etmez senlik konu yok damladın yapma bak![]()
Aslan yiğenim gelmişsin tekrarEfe görüşmeyeli nasılsın![]()
Yav ne yapmışım anlamiyo arkadaş alzheimer başlangıcı başladıGeçmişine bak anlarsın
Bak yav efe üslup diyorum güzel kardeşim selam verdimAslan yiğenim gelmişsin tekrar
Küfür ederim etmem sanane kardeşim ilgi çekmeye çalışıyorsun herhalde arkadaşa ilgi verelim seriiDediğim gibi karekter meselesiküfürbaz spamci