Atleticoatleticderbi derken
Atleticoatleticderbi derken
Paylaş bakim neymişiz öğrenek. Bende de var bisiler paylaşam mı? Paylaşırsam ama bir daha bakmazsın o insanlarin suratına haberin ola gardaşMerak etme paylasacam Ekrem herkes sizin ne olduğunuzu öğrenecek
Hadi bakalımDur karışma o paylaşsında onun istenmeyen oyuncu meselesi yarım kalmıştı![]()
Herkes arkalı olmuş hayırdır gardaşın falanda değilim yüzüne gülüp arkasından iş çevirenlerle işim olmaz bide benim hiç bir sıkıntım yok şükür ama sizin gibilerin var yalan söyleyenler çok şimdi konuştuğun arkadaşlarını al ikile gülüm hadi 🫴Paylaş bakim neymişiz öğrenek. Bende de var bisiler paylaşam mı? Paylaşırsam ama bir daha bakmazsın o insanlarin suratına haberin ola gardaş![]()
Noldu özelden küfür mü edeceksin her zaman yaptığın şeyi abi abi dolaşan sensin küçüğümSen bi özele gelsene bakiyim arkada abi abi dolaşma kimsin sen
Algı yapmaya çalışma kimsen özele gel diyorum burdan ban yedirmeye çalışma hadi canım muhatabım değilsinNoldu özelden küfür mü edeceksin her zaman yaptığın şeyi abi abi dolaşan sensin küçüğüm
Ismini agzina aldigin kisiye af atarken iki kere düşün çünkü onun kim olduğunu da senin kim olduğunu da herkes biliyorMerak etme paylasacam Ekrem herkes sizin ne olduğunuzu öğrenecek
Ortalık yangın yeriNolmuş yaw![]()
Konu benim konum farkındaysan yazan sensin şizofren murat küçüğümAlgı yapmaya çalışma kimsen özele gel diyorum burdan ban yedirmeye çalışma hadi canım muhatabım değilsin![]()
Amannn salla gitsin bak hayalet gelmişOrtalık yangın yeri![]()
Bilemedim ki kral çok korkuyorum bunlardan ne yapacağımı bilemedim o yüzden Netflixten film izlicemAmannn salla gitsin bak hayalet gelmiş![]()
Hayalet kim ?Amannn salla gitsin bak hayalet gelmiş![]()
Ben mişim öyle demişler yukardaHayalet kim ?
Son darbe bükücüBen mişim öyle demişler yukarda![]()
Onlar dediyse doğrudur mesela bende Göktürkü satmışım ama ben haraca baglamistim halbukiBen mişim öyle demişler yukarda![]()
Ödül talep ediyorumSon darbe bükücü![]()
Tabi aynen kardeş. Sen devam et masal dünyasına. Kimin ne olduğu belli. Sende burda iki yarancam diye atıp tutma. Mübarek ayda kalbini kirmayalim kardeşim işine bakHerkes arkalı olmuş hayırdır gardaşın falanda değilim yüzüne gülüp arkasından iş çevirenlerle işim olmaz bide benim hiç bir sıkıntım yok şükür ama sizin gibilerin var yalan söyleyenler çok şimdi konuştuğun arkadaşlarını al ikile gülüm hadi 🫴
Murat Bizede ayır beOnlar dediyse doğrudur mesela bende Göktürkü satmışım ama ben haraca baglamistim halbuki![]()