Yok başarı değil aklıma geldikçe gülüyorum kdkdkfkflfOyunda ki en büyük başarın bu mu gerçekten senin shshsh heryere bunu yazıyorsun hshshs
Yok başarı değil aklıma geldikçe gülüyorum kdkdkfkflfOyunda ki en büyük başarın bu mu gerçekten senin shshsh heryere bunu yazıyorsun hshshs
Selam senin adın cafer mi ?Gel boyumun ölçüsünü al bakem metre getirmeyi unutma yiğidim
37 taşında adamsın 15 yaşında ki çocuk sana laf atıyor cok gülünçSelam senin adın cafer mi ?
Yok başarı değil aklıma geldikçe gülüyorum kdkdkfkflf
Sen kimsin ki kendi kendine hayal dünyasında mı yaşıyosun napıyosun git biraz vitamin al bişeyler yap yüzüne su falan serp kendine gelirsin sakin ol paşa sakinSeni almamışım bile
Hadi git , prim yok benden sana küçük insan![]()
Santim değildir o santim olsa duramazsınAldim aldim dur sonuc cok sasirtici
Ekli dosyayı görüntüle 21078
oğuzhanın yeryüzündeki gölgesi nedir ya kskskkskNe mutlu , bende Oğuzhanı ittifaktan kovduktan sonra çok gülmüştüm hshshs odeşiyoruz![]()
Alpaslan abini çağır bize yetmiyonuz siz tatmin olmadımSantim değildir o santim olsa duramazsın
Kötü komşu ev sahibi edermiş büyüyüp geldikNe mutlu , bende Oğuzhanı ittifaktan kovduktan sonra çok gülmüştüm hshshs odeşiyoruz![]()
Sen anlamazsın ince bir olay o xkkckclxoğuzhanın yeryüzündeki gölgesi nedir ya kskskksk
Biz nəden ağlayalim biz tek Siz 6Kötü komşu ev sahibi edermiş büyüyüp geldik
Ve şuan biz gülüyor siz ağlıyorsunuz![]()
Cok agladin sevim birazda gul acilarin cocugu olmustunuzKötü komşu ev sahibi edermiş büyüyüp geldik
BİRLEŞSEYDİNİZ .Biz nəden ağlayalim biz tek Siz 6
Kötü komşu ev sahibi edermiş büyüyüp geldik
Ben hep gülüyorum merak etme senCok agladin sevim birazda gul acilarin cocugu olmustunuz![]()
BİRLEŞSEYDİNİZ .
Tamamdır o iş bende sen rahat olBüyü büyü, ama vekil listelerini sağlam ayarla bak![]()