İTTİFAK SİSTEMİ RESMİLEŞTİRİLMİŞTİR. (20 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Keşke senin fikrinde ilerlese bu süreç
Fakat şöyle bir durum var
Oyunda 3 ittifak olsa
2 ittifak birbirine denk olacak
3.ittifak arada rekabette olmucak olmayıncada devreye yancılık giricek
Bu oyun 2022 de öyleydi
1 güçlü partı vardı
2. Ve 3. Partı birleştiler yinede geçemediler
Ardından bu sistemde çoğalan partiler sayesinde yancılık devreye girdi
Keşke olmasa ama yüzde yüz olucak malesef döngü hep aynı
aynen md kardeşim iyi bilir o günleri Kızılelmanın arkasında 2. ve 3.cü parti birleşiyorlardı yinede geçemiyorlardı en son 1 gece berabere bitince 2 side o ayı 1.ci tamamlayınca sevindiler :D

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
Bu ittifaklık konusunda eğer rekabet sağlanmak istiyorsa şu da yapılabilir.
Mesela Oyun Başkanlığı seçiminde ittifak yapan partiler bir sonraki seçim vekil seçiminde ittifak olamasın 1 seçim arayla ittifak olabilsin.
Hem bu sayede yönetim bu duruma minimum karışabilir ve partilerde seçim stratejilerini buna göre ayarlarlar.
Sadece bir örnek daha detaylandırılıp bu fikir üzerinden tartışılabilir.

M-D

Aktif Üye
18. Dönem Oyun Başkanı
aynen md kardeşim iyi bilir o günleri Kızılelmanın arkasında 2. ve 3.cü parti birleşiyorlardı yinede geçemiyorlardı en son 1 gece berabere bitince 2 side o ayı 1.ci tamamlayınca sevindiler :D
Bahsettiğim yorum zamanı sen lunaparktaydın kardeşim sallanıyordun
Oldlar bilir
Ama senin zamanına gelirsem sizi hiç göremedim kardeşim çok gerideydiniz 🤣🤣

THANATOS..

🎖️
Yasaklı Üye
Vatandaş
resmi olmayan ittifaklıktan tek farkı şimdi en az 2 en fazla 3 parti oluşu olacak eskiden A tarafı ve B tarafı vardı zayıf bir partiysen mecburiyetten bir tarafı seçmek zorunda kalacaktın ve her zaman 3-5 vekil alıp oturacaktın diğerleride onların alt partisi olarak onlara oy atacaklardı sadece 2 parti yarışacaktı. şimdi en azından 3lü 3lü gruplar halinde dağılırsa herkes güzel olur ne entrikalar ne savaşlar ne rekabetler döner deneyip izleyelim görelim bakalım . burada ittifakları dengeleyecek olan sanırım yönetim olacak çünkü söylendiği üzere türk ulusla altınok birleşemez aşırı güç olur ama yarın bir gün 2 partinin oyuna 3 partinin denk gelen oyu olursa bu tarz birşey gerçekleşebilir diye algıladım
Yönetim de aynısını dedi kral 😆