Seni insan yerine bile koymuşlar ne diyorsuuuuuuunyönetici yapmışlar gruplarında kjlasdjklasdkljasda

Seni insan yerine bile koymuşlar ne diyorsuuuuuuunyönetici yapmışlar gruplarında kjlasdjklasdkljasda
Buna neden dün itiraz etmediniz peki.?10 + vekil çıkaran partilerin göstereceği meclis başkanı ve bakan adayları aday listesine;
partisine ve ittifakına bakılmadan seçilmiş tüm vekillerin istedikleri gibi kısıtlama olmadan oy vermesinin sakıncalı ve arızalı olan kısmı neresi? merak ettiğim için soruyorum. @BaşkanOnline
başkanım mevcut seçimlerin sonucuna itiraz etmiyorum oyunun geçmişteki uygulamalarına hakim değilim. Bu kadar karmaşık hale gelmesine giden yolda bu yöntem illa ki akla gelmiştir ama neden tercih edilmedi bunun için soruyorum. Ne vekilliğim var ne de parti organlarında görevim. Ne olduğuna hakim değilim zaten. Sadece basit bir çözüm olarak gördüğüm için neden tercih edilmediğini merakımdan soruyorumBuna neden dün itiraz etmediniz peki.?
Tercih edilmedi değil başkanım, geçmişte dediğiniz gibiydi. Şuan ki kural yeni geldi zatenbaşkanım mevcut seçimlerin sonucuna itiraz etmiyorum oyunun geçmişteki uygulamalarına hakim değilim. Bu kadar karmaşık hale gelmesine giden yolda bu yöntem illa ki akla gelmiştir ama neden tercih edilmedi bunun için soruyorum. Ne vekilliğim var ne de parti organlarında görevim. Ne olduğuna hakim değilim zaten. Sadece basit bir çözüm olarak gördüğüm için neden tercih edilmediğini merakımdan soruyorum
Kısıtlama hali oldugu halde bu kadar itiraz geliyor, kısıtlama gelmese siz düşünün10 + vekil çıkaran partilerin göstereceği meclis başkanı ve bakan adayları aday listesine;
partisine ve ittifakına bakılmadan seçilmiş tüm vekillerin istedikleri gibi kısıtlama olmadan oy vermesinin sakıncalı ve arızalı olan kısmı neresi? merak ettiğim için soruyorum. @BaşkanOnline
Gizli oy, açık sayım ile kimin kime oy verdiği bilinmediği durumda. Daha heyecanlı olur bence. Kaos, kan ve gözyaşı 🫣Kısıtlama hali oldugu halde bu kadar itiraz geliyor, kısıtlama gelmese siz düşünün![]()
Dikkatli bak reis Göktürk büyüktür demişim@EmirhanB. Kanka Göktürk pence bir şeyler yazmışsin benim kırmızı çizgilerimi biliyorsun olmayacağınıda biliyorsun lütfen aynı yerde adımızı geçirme kanka
Göktürk her zaman büyüktur. Bir de kanka biri vardı ittifak kurulunca sadece bir parti yi tebrik etmişti ismi lazım değil oğuzhan Göktürk ve Budun ona güzel ders verdiDikkatli bak reis Göktürk büyüktür demişim![]()
Alınmayın ama Pençe ittifakı üyeleri ne siyaset yapabiliyor ne de siyasetten anlıyor.Kısıtlama hali oldugu halde bu kadar itiraz geliyor, kısıtlama gelmese siz düşünün![]()
Yahu bu seçimin aynısı önceki dönemde de oldu, neden. Bakanlıklar bölüşüldü. Biz bu sisteme kaybetmemize rağmen hiç bir zaman itiraz etmedik. Şimdi ne oldu da sistem eleştirildi.Alınmayın ama Pençe ittifakı üyeleri ne siyaset yapabiliyor ne de siyasetten anlıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 21318
Oyun Başkanlığı seçimlerinde her ittifak kendi ittifak adayına oy verecek dediniz böyle bir kural var o zaman seçimi yapmamıza gerek yok en yüksek katsayılı Pençe ittifakına soralım kimi istiyorlarsa o oyun başkanı olsun. Bu tartışma ya da öneriler oyun başkanlığı seçimlerinde de yaşanacak bence şimdiden karar vermek gerekir ya her ittifak her seçimde sadece kendine verebilsin ya da her oyuncu hangi ittifakta olursa olsun istediği adaya verebilsin. Bir seçimde şöyle diğerinde böyle olursa ittifak sisteminin manası kalmaz. İttifaklar ortadaki partilerin oyuna ihtiyaç duyuyorlarsa bir şekilde ittifakına dahil etsin.
Yok ya bence şu olmalı. Wikiye artık şu yazılmalı, Pençe ittifağında hangi parti en yüksek katsayı aldı ise bütün önemli Makamları onlar almalı ortağı ise ondan daha az ama önemli Makamları almalı diğerleri ise geri kalan makamları alıp yoluna öyle devam etmeli.Alınmayın ama Pençe ittifakı üyeleri ne siyaset yapabiliyor ne de siyasetten anlıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 21318
Oyun Başkanlığı seçimlerinde her ittifak kendi ittifak adayına oy verecek dediniz böyle bir kural var o zaman seçimi yapmamıza gerek yok en yüksek katsayılı Pençe ittifakına soralım kimi istiyorlarsa o oyun başkanı olsun. Bu tartışma ya da öneriler oyun başkanlığı seçimlerinde de yaşanacak bence şimdiden karar vermek gerekir ya her ittifak her seçimde sadece kendine verebilsin ya da her oyuncu hangi ittifakta olursa olsun istediği adaya verebilsin. Bir seçimde şöyle diğerinde böyle olursa ittifak sisteminin manası kalmaz. İttifaklar ortadaki partilerin oyuna ihtiyaç duyuyorlarsa bir şekilde ittifakına dahil etsin.
Ben sistem sorgulamasını dün yapmadım bu ittifak sistemi geldiğinde de yönetime sordum onlarda seçimlerde izleyelim bakalım dediler izledik şahsen bana mantıklı gelmedi. Pençe ittifakı zaten başarısız bu kadar üyeye güce sahip olmasına rağmen seçim kazanamıyorlar amacım pençe seçim kazansın demek değil zaten yükselenin olduğu bir yeride desteklemem kazanmasınıda istemem ama sistem bana mantıklı gelmiyor.Yahu bu seçimin aynısı önceki dönemde de oldu, neden. Bakanlıklar bölüşüldü. Biz bu sisteme kaybetmemize rağmen hiç bir zaman itiraz etmedik. Şimdi ne oldu da sistem eleştirildi.
Ortada sistem sorunu diye birşey yok, adamların vekilleri oy kullanmamış. Hadi herşeyi geçtim pençe ittifakı en yuksek Oyuncu sayısına sahip ittifak. Katsayısız oylarına bakarmısınız bi kaç oy almışlar. Bu adamlar seçimde başarısızlık elde etti diye neden sistem sorgulanıyor.
Pençe ittifakı: 203 uye sayısı 503 oy
Yıldırım ittidakı: 162 uye sayısı 428 oy
Hançer ittfakı: 100 uye sayısı 208 oy
Bence dikkat edilmesi gereken nokta burasıdır.
Kanka yer gök yarıldı resmen. Yıldırımdan sonra kimse korkusundan dışarı çıkamamışBugün dediler ki çok şiddetli yıldırım çaktı pençeler kül olmuş dediler doğru mu acaba![]()
Bugün dediler ki çok şiddetli yıldırım çaktı pençeler kül olmuş dediler doğru mu acaba![]()
Mutlu mesut deyince aklıma geldi büyük mesut nerelerde banlı mı yineYıldırım çaktı bizim başımıza dert açacak rez al
Tutunamayanlar yapacaktıniz, mutlu mesut yaşayacaktık.
Ben diyorum bu kadar yıldırım çakmayın kankam dışarda insan kalmamış her yer perişan olmuş çok üzüldümKanka yer gök yarıldı resmen. Yıldırımdan sonra kimse korkusundan dışarı çıkamamış![]()
Mutlu mesut deyince aklıma geldi büyük mesut nerelerde banlı mı yine