Ben forumda yazanlara baktım ben kimseden emir almadım almamda Kadir başkan sen nerden biliyorsun bunuNeyse başkan bırak onu, size seçimi neden kaybettiğinizi anlatmadılar mı?
Ben forumda yazanlara baktım ben kimseden emir almadım almamda Kadir başkan sen nerden biliyorsun bunuNeyse başkan bırak onu, size seçimi neden kaybettiğinizi anlatmadılar mı?
Başkan emir aldın mı dedim sana. Bak seninde niko gibi söyleme ile anlayan yapın yok.Ben forumda yazanlara baktım ben kimseden emir almadım almamda Kadir başkan sen nerden biliyorsun bunu
Oyunda bak profilime görürsün şuan ben okuduklarima bakarım neyse bu benim için önemli sen nerden biliyosun nikonun oyunda olduğunuBaşkan emir aldın mı dedim sana. Bak seninde niko gibi söyleme ile anlayan yapın yok.
Bak tekrar söylüyorum, hatta şöyle diyeyim sen hangi partiden kral
Öyle öyle sen gidip anlaşabileceğin partilere hakaret edersen onlarda senle masaya oturmaz daha kendi üyeleri oy kullanmıyor nasıl olurda hala böyle konuşabiliyorlar aklım almıyorHayır bunların parti başkanı gruplarında, arkadaşlar yazdıklarınız yanlış rezil ediyorsunuz bizi , savunduğunuz şey cok farklı bişe dese uyarsa bunları keşke. Ve sonuna da eklese evet böyle şeyler mümkün siyaset gereği görüşmeler olur, bende görüştüm Göktürk partisi ile ama bizi tercih etmediler çünkü biz zamanında kimse ile iyi gecınmedik herkese ihanet ettik. Ve ne kadar ihanet eden partiler varsa da partimizde topladık. Bunyğzden seçimlerde sıkıntı çekiyoruz falan dese adamlarını uyarsalar , bu konuşmalar olmayacak burada.
Biri gidiyor biri geliyorbunlar parti gruplarına uğramadan direk foruma giriyor geralde skskksks
Ben herşeyi bilirim partiniz de 5 tane ajanım var. Bunların 3'ü vekil 2'si vali, 1 tanesi belediye başkanı, 2 tanesi kolluk kuvveti, 1 tanesi parti başkanı,2 tanesi de üyeOyunda bak profilime görürsün şuan ben okuduklarima bakarım neyse bu benim için önemli sen nerden biliyosun nikonun oyunda olduğunu
Kanka 5 ajan var 11 makam saydınBen herşeyi bilirim partiniz de 5 tane ajanım var. Bunların 3'ü vekil 2'si vali, 1 tanesi belediye başkanı, 2 tanesi kolluk kuvveti, 1 tanesi parti başkanı,2 tanesi de üye
Donanımlı ajanlar tek bir makamla yetinmiyorlarKanka 5 ajan var 11 makam saydın![]()
Buradan çıkarılan ders Onların tek derdi seçim kazanmak sonrası umurlarında mı sanmam. Bunun bir yaptırımı olmalı. Ama sorsan makam sevdalısı değiller partilerinde diğer isimler makam alsınlar diye şehirlere ağırlık verirler..Öyle öyle sen gidip anlaşabileceğin partilere hakaret edersen onlarda senle masaya oturmaz daha kendi üyeleri oy kullanmıyor nasıl olurda hala böyle konuşabiliyorlar aklım almıyor![]()
Aras kargodanmi sipariş ettinBen herşeyi bilirim partiniz de 5 tane ajanım var. Bunların 3'ü vekil 2'si vali, 1 tanesi belediye başkanı, 2 tanesi kolluk kuvveti, 1 tanesi parti başkanı,2 tanesi de üye
Fazla mı saydım ya skskkskskKanka 5 ajan var 11 makam saydın![]()
Sen ne yap biliyormusun. Parti yöneticilerine git, biz neden kazanamadık diye sor. Vergi kasacaklarına az sizinle ilgilensinler. Burada size bilgiyi biz vermek zorunda değiliz haaaaaAras kargodanmi sipariş ettin![]()
Abi nasıl öyle bir şeyi söylersin onların puan kasmaktan olanlardan haberi mi varSen ne yap biliyormusun. Parti yöneticilerine git, biz neden kazanamadık diye sor. Vergi kasacaklarına az sizinle ilgilensinler. Burada size bilgiyi biz vermek zorunda değiliz haaaaa
Npc oldular resmen ksksskAbi nasıl öyle bir şeyi söylersin onların puan kasmaktan olanlardan haberi mi var
Kadirbey bana önce şu kanıtı gösterin susacam Niko Başkanın oyunda olduğuna dahi bir kanıt gösterinSen ne yap biliyormusun. Parti yöneticilerine git, biz neden kazanamadık diye sor. Vergi kasacaklarına az sizinle ilgilensinler. Burada size bilgiyi biz vermek zorunda değiliz haaaaa
Milli istiklalde gerçekten beğendiğim çok zeki dürüst karakterli insanlar var ama maalesef hepsi başkalarının gölgesinin altında eriyip gidiyor emekleri çöpe atılıyor en çokta buna üzülüyorum o insanlara hak ettiği değeri veremiyorlar ama en kısa zamanda kendilerine gelip doğru yolu bulacaklarından eminim bunuda tarihe not düşsünlerBuradan çıkarılan ders Onların tek derdi seçim kazanmak sonrası umurlarında mı sanmam. Bunun bir yaptırımı olmalı. Ama sorsan makam sevdalısı değiller partilerinde diğer isimler makam alsınlar diye şehirlere ağırlık verirler..
Niko'nun oyun adı A K S A Ç L IKadirbey bana önce şu kanıtı gösterin susacam Niko Başkanın oyunda olduğuna dahi bir kanıt gösterin
Bu kanıt sayılmazki bana gerçekçi kanıt gelin daha ayrıntılı kanıt atin şahıs ismi yazıp gönder nerden bilecem ortaya farklı kişi atıp atmayacagini bu benim için çok önemli tam kanıt atarmisinizNiko'nun oyun adı A K S A Ç L I
Nabcan kanıtıBu kanıt sayılmazki bana gerçekçi kanıt gelin daha ayrıntılı kanıt atin şahıs ismi yazıp gönder nerden bilecem ortaya farklı kişi atıp atmayacagini bu benim için çok önemli tam kanıt atarmisiniz
Bu benim için çok önemli çünkü siz bana kanıt atin veya özele gelin sebebini anlatimNabcan kanıtı
Kanıt atmadan itiraf ettin şuanBu benim için çok önemli çünkü siz bana kanıt atin veya özele gelin sebebini anlatim