MECLİS SEÇİMLERİNİN İŞLEYİŞİ HK. DUYURU (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin PALAS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Hayır bunların parti başkanı gruplarında, arkadaşlar yazdıklarınız yanlış rezil ediyorsunuz bizi , savunduğunuz şey cok farklı bişe dese uyarsa bunları keşke. Ve sonuna da eklese evet böyle şeyler mümkün siyaset gereği görüşmeler olur, bende görüştüm Göktürk partisi ile ama bizi tercih etmediler çünkü biz zamanında kimse ile iyi gecınmedik herkese ihanet ettik. Ve ne kadar ihanet eden partiler varsa da partimizde topladık. Bunyğzden seçimlerde sıkıntı çekiyoruz falan dese adamlarını uyarsalar , bu konuşmalar olmayacak burada.

Biri gidiyor biri geliyor 😃😃 bunlar parti gruplarına uğramadan direk foruma giriyor geralde skskksks
Öyle öyle sen gidip anlaşabileceğin partilere hakaret edersen onlarda senle masaya oturmaz daha kendi üyeleri oy kullanmıyor nasıl olurda hala böyle konuşabiliyorlar aklım almıyor 🤷‍♂️

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Oyunda bak profilime görürsün şuan ben okuduklarima bakarım neyse bu benim için önemli sen nerden biliyosun nikonun oyunda olduğunu
Ben herşeyi bilirim partiniz de 5 tane ajanım var. Bunların 3'ü vekil 2'si vali, 1 tanesi belediye başkanı, 2 tanesi kolluk kuvveti, 1 tanesi parti başkanı,2 tanesi de üye

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Öyle öyle sen gidip anlaşabileceğin partilere hakaret edersen onlarda senle masaya oturmaz daha kendi üyeleri oy kullanmıyor nasıl olurda hala böyle konuşabiliyorlar aklım almıyor 🤷‍♂️
Buradan çıkarılan ders Onların tek derdi seçim kazanmak sonrası umurlarında mı sanmam. Bunun bir yaptırımı olmalı. Ama sorsan makam sevdalısı değiller partilerinde diğer isimler makam alsınlar diye şehirlere ağırlık verirler..

Metin PALAS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Buradan çıkarılan ders Onların tek derdi seçim kazanmak sonrası umurlarında mı sanmam. Bunun bir yaptırımı olmalı. Ama sorsan makam sevdalısı değiller partilerinde diğer isimler makam alsınlar diye şehirlere ağırlık verirler..
Milli istiklalde gerçekten beğendiğim çok zeki dürüst karakterli insanlar var ama maalesef hepsi başkalarının gölgesinin altında eriyip gidiyor emekleri çöpe atılıyor en çokta buna üzülüyorum o insanlara hak ettiği değeri veremiyorlar ama en kısa zamanda kendilerine gelip doğru yolu bulacaklarından eminim bunuda tarihe not düşsünler 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...