Yani şimdi bir atasözü varda neyse siz dilinizde namuslu olmak öyle bişey değil namus nedir bilmiyorsan sor araştırHahahahahaha Namus isteyen sen ve partin ama namus a laf eden Tevfik ken bu dediğin biraz zor![]()
Yani şimdi bir atasözü varda neyse siz dilinizde namuslu olmak öyle bişey değil namus nedir bilmiyorsan sor araştırHahahahahaha Namus isteyen sen ve partin ama namus a laf eden Tevfik ken bu dediğin biraz zor![]()
Cevap diye bula bula bunu mu buldun kendi aklınla ne diyim bravo biraz daha çalış senAğlama ötede oyna, haysiyetten namustan bahseden alicik ahahahah
Namus senin anlamadığın bir konu işte ondan bahsediyorum. Namustan bahsedip , namus isteyen birisi kalkıp foruma girip başka birinin namusuna hakaret ediyor bu da trajikomik oluyor. Burda konuştuğumuz konu sevim konusu değil o ayrı bir konu. Orda zaten kalkıp kimseye savunma yapmadım diyorum ama sen kalkıp burda hala ve hala tevfikin namusa laf etmesini savunuyorsun bu da seni eksi ye düşürüyor. Namusdan bahsedip namusa laf ediyorsun bu da komik oluyor alicikYani şimdi bir atasözü varda neyse siz dilinizde namuslu olmak öyle bişey değil namus nedir bilmiyorsan sor araştır
Devam devam cevaplarini yerini değiştirip yazmaya devam et Namuslu kişiNamus senin anlamadığın bir konu işte ondan bahsediyorum. Namustan bahsedip , namus isteyen birisi kalkıp foruma girip başka birinin namusuna hakaret ediyor bu da trajikomik oluyor. Burda konuştuğumuz konu sevim konusu değil o ayrı bir konu. Orda zaten kalkıp kimseye savunma yapmadım diyorum ama sen kalkıp burda hala ve hala tevfikin namusa laf etmesini savunuyorsun bu da seni eksi ye düşürüyor. Namusdan bahsedip namusa laf ediyorsun bu da komik oluyor alicik
Çok acemisin sen ama neyse senin gibilerde lazım burayaNamus senin anlamadığın bir konu işte ondan bahsediyorum. Namustan bahsedip , namus isteyen birisi kalkıp foruma girip başka birinin namusuna hakaret ediyor bu da trajikomik oluyor. Burda konuştuğumuz konu sevim konusu değil o ayrı bir konu. Orda zaten kalkıp kimseye savunma yapmadım diyorum ama sen kalkıp burda hala ve hala tevfikin namusa laf etmesini savunuyorsun bu da seni eksi ye düşürüyor. Namusdan bahsedip namusa laf ediyorsun bu da komik oluyor alicik
Yahu sen ne dar görüşlü bir çarsın sen git ablan gelsin.Çok acemisin sen ama neyse senin gibilerde lazım buraya![]()
Biz o dönem @SILA başkan ile tek başımıza direndik o dönem nerdeydiniz? Tutmak istediğiniz meşaleyi o zaman tutsaydınız.adalet bakanlıgı bizdeyken neden göz ardı edildi yasaklanmadı bu oyuncu şimdi adaletin meşalesini tutuyorsunuz ben bunu anlamadım.Her iki taraflıda bakıldıgında çelişkili duruyor.Zamanında adalet olmazsa boş kürek çekilmiş olur
zamanında yapılacak bir durum neden yapılmadı herşey mümkünken ben birşeyleri savunma taraftarında degilim bir yanlışı zamanında yerinde olsaydı şuanki durum dahiline gelmezdi sadece demek istedim buBiz o dönem @SILA başkan ile tek başımıza direndik o dönem nerdeydiniz? Tutmak istediğiniz meşaleyi o zaman tutsaydınız.
Forumda konuşuldu sesiniz çıkmadı. Ben o dönem samet'i savunanları doğru bulmuyorum ve savunmuyorum şu an da Ali'yi savunanları da doğru bulmuyorum.
ayrıca hayat olarak oyun vakit nezninde bir zamanım yok oyuna adalet meşalesi yaktında geregini yapmak mevcutken yapılmaması şüphe uyandıryorBiz o dönem @SILA başkan ile tek başımıza direndik o dönem nerdeydiniz? Tutmak istediğiniz meşaleyi o zaman tutsaydınız.
Forumda konuşuldu sesiniz çıkmadı. Ben o dönem samet'i savunanları doğru bulmuyorum ve savunmuyorum şu an da Ali'yi savunanları da doğru bulmuyorum.
Zamanında iletildi onaylanmadı. Savunuyorum dediğim şeyi savunuyorsunuz. Şu anki durum hiçbir şekilde açıklanamaz. Aynı yanlış yapan iki kişi var biri yargılanmadı diğeri neden yargılandı deyip yargılananın cezasını elinden almak asla doğru değildir. Savunduğunuz şeyin hiçbir mantığı yok. Yapmanız gereken şey şuydu evet ikisi de haksız biri yasaklandı diğeri de yasaklansın deyip yasaklanmayana baskı kurmalıyken siz yasaklanan kişiyi affettiniz bütün olay bu.zamanında yapılacak bir durum neden yapılmadı herşey mümkünken ben birşeyleri savunma taraftarında degilim bir yanlışı zamanında yerinde olsaydı şuanki durum dahiline gelmezdi sadece demek istedim bu
O meşale yanmadı ki. Siz niye yanmış da biz onu söndürmüş bu meşaleyi alevlemişiz gibi davranıyorsunuz.ayrıca hayat olarak oyun vakit nezninde bir zamanım yok oyuna adalet meşalesi yaktında geregini yapmak mevcutken yapılmaması şüphe uyandıryor
Karşınızda kim varsa o kazanacak kaybetmeye mahkumsunuz bir ob kazandiniz diye kendinizi bişey sanmayın siz sandıklarda gomuleceksiniz satmak sizin kaniniza islemis yolunuza bakın yolda yok ortada amaHahahahahaha Namus isteyen sen ve partin ama namus a laf eden Tevfik ken bu dediğin biraz zor![]()
Kardeşim seni kim gazladıysa inan bana yanlış gazlamış parti başkanı olmak istersem söz önce sizin partiye gelirim bir eğitim paketi alır tekrar döner başkan olurum.Çok düşünceli insanlarsınız beni bu kadar düşünmeniz duygulandırdı canımsınOooo Orçun Başkan yardımcıligina kadar yükselmişsin hayırlı olsun bir kere daha sadaka dilenmeye gel bize belki parti başkanligina yükselirsin tabi Sinan parti başkanligini bırakmayı düşünürse![]()
O meşale yanmadı ki. Siz niye yanmış da biz onu söndürmüş bu meşaleyi alevlemişiz gibi davranıyorsunuz.
mevzu biri yargılandı yargılanmadı degil yapılması gereken birşey neden yapılmadıgı her ikisinin yaptı aynı ve bu aşikarsa önceki kişi halen ceza almadıysa bu nasıl bir sonuç oluyor.Adalet birine varken birine neden uygulanmıyor.Çirkin sözcüklerin şahsiyetler üzerine argo sözcüklerin burda hiç bir zaman yeri olmadığı biliyoruz.Oyunda bu neticede cezalar saglıyorsa neden bu zamanında ve yerinde olmadığı halen şaşkınım.İkisi için durum farklı mı ?Zamanında iletildi onaylanmadı. Savunuyorum dediğim şeyi savunuyorsunuz. Şu anki durum hiçbir şekilde açıklanamaz. Aynı yanlış yapan iki kişi var biri yargılanmadı diğeri neden yargılandı deyip yargılananın cezasını elinden almak asla doğru değildir. Savunduğunuz şeyin hiçbir mantığı yok. Yapmanız gereken şey şuydu evet ikisi de haksız biri yasaklandı diğeri de yasaklansın deyip yasaklanmayana baskı kurmalıyken siz yasaklanan kişiyi affettiniz bütün olay bu.
Bunu diyen kişinin partisinin son 3-4 dönemdir aldığı makamlar Sinan Sevim ve Milli HAREKÂT sayesindedir oyundaki en büyük oy potansiyeline sahip partinin senin kullandığın oya ihtiyacı zaten yok, sizin sayenizde varolmadık sizin yokluğunuzda da yok olmayız. Vaktiyle çok kaybettik, kaybetmekten korktuğumuzu mu sanıyorsun ar namus sahibi Tevfik komik çocuksun. Ve ayrıca sen ve senin gibilerle partim birleştiği için ben çok partisiz gezdim, girmedim sizin gibileriyle aynı çatı altına anca konuşursunKarşınızda kim varsa o kazanacak kaybetmeye mahkumsunuz bir ob kazandiniz diye kendinizi bişey sanmayın siz sandıklarda gomuleceksiniz satmak sizin kaniniza islemis yolunuza bakın yolda yok ortada ama
Şerefli, haysiyetli namuslu adayları destekle ama her önüne geleni destekleme bence yinede sen daha iyi bilirsin ReisKarşınızda kim varsa o kazanacak kaybetmeye mahkumsunuz bir ob kazandiniz diye kendinizi bişey sanmayın siz sandıklarda gomuleceksiniz satmak sizin kaniniza islemis yolunuza bakın yolda yok ortada ama
Haysiyetten bahsetme şimdi alınıp tekrar dik duruş gösterecek ahahahahahŞerefli, haysiyetli namuslu adayları destekle ama her önüne geleni destekleme bence yinede sen daha iyi bilirsin Reis![]()