YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ YÖNETİMİNDEN KAMUOYUNA DUYURU (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YAZICIOĞLU

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Vatandaş
Yani şimdi bir atasözü varda neyse siz dilinizde namuslu olmak öyle bişey değil namus nedir bilmiyorsan sor araştır
Namus senin anlamadığın bir konu işte ondan bahsediyorum. Namustan bahsedip , namus isteyen birisi kalkıp foruma girip başka birinin namusuna hakaret ediyor bu da trajikomik oluyor. Burda konuştuğumuz konu sevim konusu değil o ayrı bir konu. Orda zaten kalkıp kimseye savunma yapmadım diyorum ama sen kalkıp burda hala ve hala tevfikin namusa laf etmesini savunuyorsun bu da seni eksi ye düşürüyor. Namusdan bahsedip namusa laf ediyorsun bu da komik oluyor alicik

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Vatandaş
Namus senin anlamadığın bir konu işte ondan bahsediyorum. Namustan bahsedip , namus isteyen birisi kalkıp foruma girip başka birinin namusuna hakaret ediyor bu da trajikomik oluyor. Burda konuştuğumuz konu sevim konusu değil o ayrı bir konu. Orda zaten kalkıp kimseye savunma yapmadım diyorum ama sen kalkıp burda hala ve hala tevfikin namusa laf etmesini savunuyorsun bu da seni eksi ye düşürüyor. Namusdan bahsedip namusa laf ediyorsun bu da komik oluyor alicik
Devam devam cevaplarini yerini değiştirip yazmaya devam et Namuslu kişi 😁😁

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Vatandaş
Çok acemisin sen ama neyse senin gibilerde lazım buraya 😂😂😂

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
adalet bakanlıgı bizdeyken neden göz ardı edildi yasaklanmadı bu oyuncu şimdi adaletin meşalesini tutuyorsunuz ben bunu anlamadım.Her iki taraflıda bakıldıgında çelişkili duruyor.Zamanında adalet olmazsa boş kürek çekilmiş olur

Fatih Görgülü

Üye
Vatandaş
2 gündür yapılan ayıp ve edebsizlik konuşuluyor ve ne oyun yönetimi nede oyun başkanı konu ile alakalı el ile tutulur birşey söylemiyor ve yapmıyor herkes kendince birşeyler yazmış buraya kendi yorumunu yapmış lakin sebeb her ne olursa olsun haklı bile olmuş olsan da karşındaki ne bu şekilde küfürlü konuşmalar ve hakaret içeren sözler yazamazsın heleki karşındaki bir bayan ise ya bunu bilmeyecek kadar cahil bir toplum olduk yada maalesef bunu görmezden geliyoruz.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
adalet bakanlıgı bizdeyken neden göz ardı edildi yasaklanmadı bu oyuncu şimdi adaletin meşalesini tutuyorsunuz ben bunu anlamadım.Her iki taraflıda bakıldıgında çelişkili duruyor.Zamanında adalet olmazsa boş kürek çekilmiş olur
Biz o dönem @SILA başkan ile tek başımıza direndik o dönem nerdeydiniz? Tutmak istediğiniz meşaleyi o zaman tutsaydınız.
Forumda konuşuldu sesiniz çıkmadı. Ben o dönem samet'i savunanları doğru bulmuyorum ve savunmuyorum şu an da Ali'yi savunanları da doğru bulmuyorum.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Biz o dönem @SILA başkan ile tek başımıza direndik o dönem nerdeydiniz? Tutmak istediğiniz meşaleyi o zaman tutsaydınız.
Forumda konuşuldu sesiniz çıkmadı. Ben o dönem samet'i savunanları doğru bulmuyorum ve savunmuyorum şu an da Ali'yi savunanları da doğru bulmuyorum.
zamanında yapılacak bir durum neden yapılmadı herşey mümkünken ben birşeyleri savunma taraftarında degilim bir yanlışı zamanında yerinde olsaydı şuanki durum dahiline gelmezdi sadece demek istedim bu

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
ayrıca hayat olarak oyun vakit nezninde bir zamanım yok oyuna adalet meşalesi yaktında geregini yapmak mevcutken yapılmaması şüphe uyandıryor

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
zamanında yapılacak bir durum neden yapılmadı herşey mümkünken ben birşeyleri savunma taraftarında degilim bir yanlışı zamanında yerinde olsaydı şuanki durum dahiline gelmezdi sadece demek istedim bu
Zamanında iletildi onaylanmadı. Savunuyorum dediğim şeyi savunuyorsunuz. Şu anki durum hiçbir şekilde açıklanamaz. Aynı yanlış yapan iki kişi var biri yargılanmadı diğeri neden yargılandı deyip yargılananın cezasını elinden almak asla doğru değildir. Savunduğunuz şeyin hiçbir mantığı yok. Yapmanız gereken şey şuydu evet ikisi de haksız biri yasaklandı diğeri de yasaklansın deyip yasaklanmayana baskı kurmalıyken siz yasaklanan kişiyi affettiniz bütün olay bu.

orcunksp

🇹🇷
Vatandaş
Oooo Orçun Başkan yardımcıligina kadar yükselmişsin hayırlı olsun bir kere daha sadaka dilenmeye gel bize belki parti başkanligina yükselirsin tabi Sinan parti başkanligini bırakmayı düşünürse 😂😂😂
Kardeşim seni kim gazladıysa inan bana yanlış gazlamış parti başkanı olmak istersem söz önce sizin partiye gelirim bir eğitim paketi alır tekrar döner başkan olurum.Çok düşünceli insanlarsınız beni bu kadar düşünmeniz duygulandırdı canımsın 😀

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
O meşale yanmadı ki. Siz niye yanmış da biz onu söndürmüş bu meşaleyi alevlemişiz gibi davranıyorsunuz.
Zamanında iletildi onaylanmadı. Savunuyorum dediğim şeyi savunuyorsunuz. Şu anki durum hiçbir şekilde açıklanamaz. Aynı yanlış yapan iki kişi var biri yargılanmadı diğeri neden yargılandı deyip yargılananın cezasını elinden almak asla doğru değildir. Savunduğunuz şeyin hiçbir mantığı yok. Yapmanız gereken şey şuydu evet ikisi de haksız biri yasaklandı diğeri de yasaklansın deyip yasaklanmayana baskı kurmalıyken siz yasaklanan kişiyi affettiniz bütün olay bu.
mevzu biri yargılandı yargılanmadı degil yapılması gereken birşey neden yapılmadıgı her ikisinin yaptı aynı ve bu aşikarsa önceki kişi halen ceza almadıysa bu nasıl bir sonuç oluyor.Adalet birine varken birine neden uygulanmıyor.Çirkin sözcüklerin şahsiyetler üzerine argo sözcüklerin burda hiç bir zaman yeri olmadığı biliyoruz.Oyunda bu neticede cezalar saglıyorsa neden bu zamanında ve yerinde olmadığı halen şaşkınım.İkisi için durum farklı mı ?

YAZICIOĞLU

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Vatandaş
Karşınızda kim varsa o kazanacak kaybetmeye mahkumsunuz bir ob kazandiniz diye kendinizi bişey sanmayın siz sandıklarda gomuleceksiniz satmak sizin kaniniza islemis yolunuza bakın yolda yok ortada ama
Bunu diyen kişinin partisinin son 3-4 dönemdir aldığı makamlar Sinan Sevim ve Milli HAREKÂT sayesindedir oyundaki en büyük oy potansiyeline sahip partinin senin kullandığın oya ihtiyacı zaten yok, sizin sayenizde varolmadık sizin yokluğunuzda da yok olmayız. Vaktiyle çok kaybettik, kaybetmekten korktuğumuzu mu sanıyorsun ar namus sahibi Tevfik komik çocuksun. Ve ayrıca sen ve senin gibilerle partim birleştiği için ben çok partisiz gezdim, girmedim sizin gibileriyle aynı çatı altına anca konuşursun 😅 benim kanım Allah'a şükür senin namussuzlugundan temizdir. Yüzüne gülüp makam peşinde koşturan sizsiniz ben değilim. Şimdi, gidebilirsin, herkese haysiyet namus gerekli, sizede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...