yok sohbet ediyoruz sananeoyun yönetimi lütfen şu sayfayı kilitletler misiniz artık iyice sayfanın suyu çıktı amaçsız yere kullanımlar başladı sayfanın kilitlenmesini talep ediyorum @BaşkanOnline
yok sohbet ediyoruz sananeoyun yönetimi lütfen şu sayfayı kilitletler misiniz artık iyice sayfanın suyu çıktı amaçsız yere kullanımlar başladı sayfanın kilitlenmesini talep ediyorum @BaşkanOnline
Ya kitlemiyor uzatma sende ilgi için yeter artıkoyun yönetimi lütfen şu sayfayı kilitletler misiniz artık iyice sayfanın suyu çıktı amaçsız yere kullanımlar başladı sayfanın kilitlenmesini talep ediyorum @BaşkanOnline
ChatGPT ye sormana gerek yoktu bana söyleseydin ben sana daha iyi Python kodu yazardım niye yordun yapay zekayı @Berat KotoBana Göktuğ beye yazarmış gibi yaz
def fonksiyon_adi(parametre1, parametre2):
# İşlem yapılacak kodlar buraya gelir
sonuc = parametre1 + parametre2
return sonuc
İnşaallah
5. etiketleyişin yeterBurası Oyun İçi İstek, Öneri ve Sorunlarınız bölümü, o yüzden dolayı da artık sohbet yerine çevrildiğinden dolayı, bu sayfanın kapatılmasını talep ediyorum. Gerekli uyarıların oyunculara yapılmasını talep ediyorum, ciddiye alınmalarını talep ediyorum. Bu da bir oyuncu olarak en doğal hakkım. @BaşkanOnline ve bütün sohbet amaçlı yazan kişileri raporluyorum, bilginiz olsun. Eğer oyuncularınızı dikkate alıyorsanız, eşit şekilde yaklaşıyorsanız, gereğini de yaparsınız. Sohbet eden kişiler hakkında gerçekten çok saçmalamaya başladılar; konu başlığını sohbete çevirdiler.
0-0 1-0@MAGARSUS derbi tahmin?
şimdide raporla darlıyor aklsdkljasdkjlasfsdgsdgBurası Oyun İçi İstek, Öneri ve Sorunlarınız bölümü, o yüzden dolayı da artık sohbet yerine çevrildiğinden dolayı, bu sayfanın kapatılmasını talep ediyorum. Gerekli uyarıların oyunculara yapılmasını talep ediyorum, ciddiye alınmalarını talep ediyorum. Bu da bir oyuncu olarak en doğal hakkım. @BaşkanOnline ve bütün sohbet amaçlı yazan kişileri raporluyorum, bilginiz olsun. Eğer oyuncularınızı dikkate alıyorsanız, eşit şekilde yaklaşıyorsanız, gereğini de yaparsınız. Sohbet eden kişiler hakkında gerçekten çok saçmalamaya başladılar; konu başlığını sohbete çevirdiler.
Olmadı başkanım
Göktuğ beni raporladin miEğer forumu amacı dışında kullanıyorsanız ve şu anda da kendi açtığım konu başlığım içerisinde bu mevcut zaten. O yüzden de raporlamak en doğal hakkım. Tüm olumsuz şekilde sohbet eden kişileri raporluyorum tek tek. Bu da darlamak olmuyor. Oyun yönetimi gereğini yapıyorum sadece. Her oyuncu gibi, bana verilen rapor hakkını görülen cümleleri tek tek raporlayarak kullanıyorum.
noldu göktuğ parti başkanın veya üyelerin destek vermiyor mu bu konulara bu aralarEğer forumu amacı dışında kullanıyorsanız ve şu anda da kendi açtığım konu başlığım içerisinde bu mevcut zaten. O yüzden de raporlamak en doğal hakkım. Tüm olumsuz şekilde bu alanı konu başlığını sohbet muhabbet amaçlı niteliklerde kullanan kişilerin hepsini raporluyorum tek tek. Bu da darlamak olmuyor. Oyun yönetiminin her oyuncu gibi bana verilen gereğini yapıyorum sadece. Her oyuncu gibi, bana verilen rapor hakkını görülen tüm sohbet cümlelerine karşı tek tek raporlayarak kullanıyorum.
asdasfafasdasdasdasdasdasdasdagelmeyecek şeyi üstelemenin anlamı yok
HAHSHSHDJEMCKSMFKSMCKSMFKSMCasdasfafasdasdasdasdasdasdasda