onlar erkek olsa arkamızdan iş çevirmezlerdi makam mevki alma zamanı abi çekip bugün böyle yapmazlardı.Peki birine oyun için küfür etmek insanlığa erkeklere yakışır mı
onlar erkek olsa arkamızdan iş çevirmezlerdi makam mevki alma zamanı abi çekip bugün böyle yapmazlardı.Peki birine oyun için küfür etmek insanlığa erkeklere yakışır mı
Haksızlığa karşı bunlarrla oğlum dün makam mevki için abi çektiğin adama bugün niye böyle konuşuyorsun karakterin bu kadar mı?
ortada haksızlık varsa dik durursun. kahpelik yapma.Haksızlığa karşı bunlarr
Sen niye nemalanıyorsun? Parti sohbetine girip siz adam mısınız, sizi paramla satın alırım diyen adama gül mü vereyim?Peki birine oyun için küfür etmek insanlığa erkeklere yakışır mı
La ağlama koş adliyeye yürüKüfürü adamlikmis gibi birde övüne övüne anlatıyorsun helal olsun ne diyim ki
Vallahi olayın arka tarafını bilemem Biz forumdan gördüklerimizle konuşuyoruz Forum'a bakarsak Yiğit haklı Siz de kendinizce haklı olabilirsinizonlar erkek olsa arkamızdan iş çevirmezlerdi makam mevki alma zamanı abi çekip bugün böyle yapmazlardı.
Ben ne dedim olayın arka yüzünü bilemem ama böyle dedi diye küfür mü etmen lazım at Parti'den gitsinSen niye nemalanıyorsun? Parti sohbetine girip siz adam mısınız, sizi paramla satın alırım diyen adama gül mü vereyim?
Sen adamsınBu oyunu oynadığım dan beridir bu oyunda hiç kimse ye ne küfür ettim nede küçümseyeci gözle baktım o kadar iyi bir insanım ki Hiç bir zaman saygısızlığımı bozmadım bana bulaşan olsa bile görmezden geliyorum hiç hakkımda hiç bir şey duymadım![]()
Adamsın valimBu oyunu oynadığım dan beridir bu oyunda hiç kimse ye ne küfür ettim nede küçümseyeci gözle baktım o kadar iyi bir insanım ki Hiç bir zaman saygısızlığımı bozmadım bana bulaşan olsa bile görmezden geliyorum hiç hakkımda hiç bir şey duymadım![]()
adamsın bloodking.Bu oyunu oynadığım dan beridir bu oyunda hiç kimse ye ne küfür ettim nede küçümseyeci gözle baktım o kadar iyi bir insanım ki Hiç bir zaman saygısızlığımı bozmadım bana bulaşan olsa bile görmezden geliyorum hiç hakkımda hiç bir şey duymadım![]()
Yok ben şahsına sovmeden atmam kimseyi, şahıs olarak kişinin kendisine sövdüm (aile bireylerine, sülalesine değil)Ben ne dedim olayın arka yüzünü bilemem ama böyle dedi diye küfür mü etmen lazım at Parti'den gitsin
İyi sen bilirsin Ben sadece yorumumu söyledim gerisi beni alakadar etmezYok ben şahsına sovmeden atmam kimseyi, şahıs olarak kişinin kendisine sövdüm (aile bireylerine, sülalesine değil)
Teşekkürler canımİyi sen bilirsin Ben sadece yorumumu söyledim gerisi beni alakadar etmez
Deniz in ettiği küfürler hiç hoş değil. Adamın Annesine küfür etmiş direk. Bu kadarı hoş değilYok ben şahsına sovmeden atmam kimseyi, şahıs olarak kişinin kendisine sövdüm (aile bireylerine, sülalesine değil)
Yan duruyor gibimi duruyorumortada haksızlık varsa dik durursun. kahpelik yapma.
Ekli dosyayı görüntüle Sıfır Bir - 4 Tane Çakal.mp4Yan duruyor gibimi duruyorum