Bence kıskanıyor@sakaahmet3419 sen bizi mi kıskanıyorsun.

Bence kıskanıyor@sakaahmet3419 sen bizi mi kıskanıyorsun.
@sakaahmet3419 sen bizi mi kıskanıyorsun.
Sağı Solu dolumu ki..? 🫣Kral herkes senin gücünü biliyor seni baştan indirmedikleri sürece kazanamayacaklarinida biliyorlar o yüzden bu ayaklanmayı yapıyorlar sen dik dur biz senin arkandayiz
Dolu doluSağı Solu dolumu ki..? 🫣
Reis sen yeterki dik dur biz senin her daim yanında oluruz@sakaahmet3419 sen bizi mi kıskanıyorsun.
Sizin gibi kardeşlerim oldugu sürece bizi iç savaş ile de yıkamayacaklar. Buna müsade etmeyeceğiz @Murat Ünlü @Fatih Tutuk @EKREM @MAGARSUSReis sen yeterki dik dur biz senin her daim yanında oluruz
biz teşekkür ederiz ne demekSizin gibi kardeşlerim oldugu sürece bizi iç savaş ile de yıkamayacaklar. Buna müsade etmeyeceğiz @Murat Ünlü @Fatih Tutuk @EKREM @MAGARSUS
Sizin gibi kardeşlerim oldugu sürece bizi iç savaş ile de yıkamayacaklar. Buna müsade etmeyeceğiz @Murat Ünlü @Fatih Tutuk @EKREM @MAGARSUS
BennnYav dur onunki zaten kırıktı. Bu adama darbe yapılırken hanginiz yanindaydınız!!!
Durdun oratama bak sana boykot yapıyorlar sen bana sordun soruya bak@sakaahmet3419 sen bizi mi kıskanıyorsun.
Ali koç gibi yapıştın koltuğa kalk artık adam kalkkk gitttSizin gibi kardeşlerim oldugu sürece bizi iç savaş ile de yıkamayacaklar. Buna müsade etmeyeceğiz @Murat Ünlü @Fatih Tutuk @EKREM @MAGARSUS
Kötülük düşünemedim için delil de tutmadım elimde keşke tutsaydim görürdünuz ozaman@sakaahmet3419 devret herşeyi o planladı zaten kıskanıyor da seni bizi
Fenerbahçe gibisiniz neyiniz kiskanayim ama Kadir çok üzmussunuz özür dile kadir denBence kıskanıyor![]()
Kadir yakında yeni Parti kuracak zaten Adin ve Altın ok filan mevzular varmış@Murat Ünlü kadirin yargılanmasını talep ediyoruz
#kadiraydınyargıdahesapversin
Senle mi kurucakKadir yakında yeni Parti kuracak zaten Adin ve Altın ok filan mevzular varmış
Neden olmasın Altın ok şikayetleri konular mevzular onu rahatsız etmişSenle mi kurucak