GAZZE İÇİN İSRAILE BOYKOT (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Türkler, tarih boyunca 16 büyük imparatorluk kurmuş, sadece kendi milletine değil, farklı dinlerden, ırklardan milyonlara hükmetmiş bir millettir.

Mete Han’dan Alparslan’a, Yavuz’dan Atatürk’e kadar Türk liderleri, kurdukları devletlerle dünya tarihine yön vermiştir. Sadece Çanakkale’ye bakmak bile yeterlidir. Tüm dünyanın birleşip üzerine geldiği bir millet, yokluk içinde destan yazmıştır.

Bugün “disiplinli, zeki, çalışkan” denilen Almanların, 2. Dünya Savaşı’nda nasıl yerle bir olduğu, Berlin’e Rus bayrağı dikildiği gün nerede oldukları ortadadır.

Evet, belki bugün o eski kudretimizde değiliz. Ama bu, kim olduğumuzu unutacağımız anlamına gelmez.

Tarihte “en uzun yaşayan millet kimdir” diye sorsalar mesela, cevabı nettir: Türkler ve Çinliler. Hatta, Çin devleti binlerce yıl sürmüş olabilir, ama Türk milleti devlet kurma kabileti ile efsaneleşmiştir. Çin Seddini unutmamak gerek.

Irklığmızın yüce olması buralardan gelir yani bunlar sadece belli örnekler. Gaz vs değil tarihin gerçekleri.
Ya babacım sen o dünya savaşına korkudan giremedin. O kadar ülke yönettin de bugün kaç yıllık abd ye boğun eğdin. Böyle içi boş gazlamalara gerek yok. Tarihimizle sadece övünüyor hiçbir ders çıkarmıyoruz sen maalesef ülkenin özetisin. Bugün almanı da çinlisi de bizden çok çok ilerideler çin seddi min seddi boşver o işleri. Yüce ırk diye bir şey de yok

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Bu ünvanı sana kim bahşetti biliyor musun şu an bu yazıları yazıyorsun ya türkçe konuşuyorsun ya onu sana veren kişi bahşetti
Atatürk türk milleti yüce ırktır mı dedi. Atatürkü anlamış olsaydın bugin biz yüce ırkız diyene kendine gel derdin

AKTO

BHP | Yönetim Üyesi
Vatandaş
Zamanında söylenilmesi gereken bir söz bugünün şartlarında geçerli değildir..

Dünyanın problemi olan bir durumu Müslanım diyen birisi bizim problemim değil diyerek kestirip atamaz.

İslamiyet sana bana bize bunu emretmedi.
Aynı olaylar Türkiye'de olsaydı onlarda boykot edecek miydi ya da onlarda bize yardım için çabalayacak mıydı?

Yanlış anlaşılmasın savaşı destekliyor değilim zulümede karşıyım..

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
baskanım uzun uzun yazarım da konu bitmez uzun sürer üşendim simdi. istersen senle ozelde konusuruz bunları daha sonra
uzun yazılacak bir mevzu değil ilk türk yazılı kelimesi Orhun hitabelerinde yazılıdır Türklerin atası oğuz kağan olarak bilinir ama mete han la aynı kişi olarak bilinir yani tamam teori üzerine kuruludur

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Aynı olaylar Türkiye'de olsaydı onlarda boykot edecek miydi ya da onlarda bize yardım için çabalayacak mıydı?

Yanlış anlaşılmasın savaşı destekliyor değilim zulümede karşıyım..
Azerbaycana karşı ermenisantı
Türkiyeye karşı yunanistanı destekleyen p*k terör örgütünü destekleyen bir ırk senin için çabalar mı 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...