Bu konu neden açıldı anlamış değilim Facebook yan tarafta, ortalığı karıştırmaktan başka bir işi yok
Sadece kendi ülkesini seven birisine terörist diyorsan yallah Filistin'e biletini fln ben alırımBiz önceden dağlarda zannederdik sasirdim burda gördüğüme
Siz kaç kişisiniz senden geçen gün bi tane daha vardı aynı profilli
HAGDHSYSYSMFISKXJSMFKSMD
Evt ama yani farkında olmak için habersiz kalamayızTabii ki de bu üzücü bir durum kimse buna üzülmedim diyemez dememelidir. Ancak bu Savaşların bitmesi sadece iyi niyetli bir temennidir. Olayın Gerçekçi boyutunda ise savaşlar hiçbir zaman bitmez çünkü dünya ekonomisinin en büyük payı silahlar ve savaşlardır. Para Savaşlardan dönüyor. Heleki Orta doğuda.
Allah seni ne yapmaya hocalar yanımda
çok zeki zannediyor kendiniBirde konuyu değiştirmeye çalışıyor ya valla çok komiksin
konuyu değiştirme gel buraya şamar geliyor !Allah seni ne yapmaya hocalar yanımda![]()
Anlamamak için direnmenin manasi yok o manada demedim ki çoğu şeye katiliyrojmda zatenkonuyu değiştirme gel buraya şamar geliyor !
Ne manada dedinAnlamamak için direnmenin manasi yok o manada demedim ki çoğu şeye katiliyrojmda zaten
Hâlâ terörist diyorsun yani?Anlamamak için direnmenin manasi yok o manada demedim ki çoğu şeye katiliyrojmda zaten
Devam ediyoHâlâ terörist diyorsun yani?
Aşırı aşırı küstüm sana yazdım bi kenaraOlum niye demiyorsunuz bizim ptdeymiş bu