Ortak Bildirir Kararı (5 Kişi İçeride)

Y A S O

🗽Meşale Partisi Genel Başkanı 🗽
Vatandaş
Hayır değil. Bilmiyorum size nasıl yansıdı ama makam derdimiz olsaydı yıldırımla devam eder tüm makamları bize destek olan dostlarımızla alırdık zaten. Biz oy ve üye hesabı yapıp iki eşit ittifaka böldük. Birazda birbirimizle kapışalım dedik. Bu kadar basit.
Pekii dediğiniz gibi olsun

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
İlla kanlı bıçaklı mı olalım. Orda burda birbirimize mi sövelim. Aldım verdim yaptık iki takım kurduk. Seçimde görüşürüz dedik. Tatlı tatlı yarışıyoruz. Size niye böyle uygunsuz göründü bu?

Y A S O

🗽Meşale Partisi Genel Başkanı 🗽
Vatandaş
Peki başkanım sizin dediğiniz gibi rekabet olsun adı. Hakkınızda hayırlısı olsun, hakkımızda hayırlısı olsun

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Vatandaş
Sanki bana ne teklifi reddettiyse. Bana şovunu yapıyor. Asil Türk de iken Türk Ulusa geçmeyi reddedip 20 kişiyle sıfırdan parti kurdum ben. Kazanmak yerine kiminle yol yürüdüğümüz bizim için önemli dedik. Gelmiş bana laga luga yapiyor.
İşin karakter kısmına gelirsek üzülürsün. Derd
Nerde bir olduk hocam. Sizin anlayamadığınız konu ne. Düsmanlıkla değil dostlukla rekabet etmemiz mi ?

imiz oyun siz ne düşünürseniz düşünün. İsterseniz milletvekili alarak devam edin umrumda değil.
Aaa asıl Türk öncesi sanki partisi yoktu da öyle konuşuyor onları yeni üyelere anlat onlar yerler. Karekter meselesine gelirsek altinda ezilirsin demişsin sen zaten ezilmişsin. Sanki Kendi bir şeyler yapmış ta biz kurduk biz falan hadi Bekir burda ağlarken dostluklari sana hatırlatacam. size bu kadar zaman yeter şuan DİK DURANLARLA önemli işlerim var hadi size bol bol ifşali pardon bol bol kendi aranızda rekabetler dilerim

O A B İ

Vatandaş
Aaa asıl Türk öncesi sanki partisi yoktu da öyle konuşuyor onları yeni üyelere anlat onlar yerler. Karekter meselesine gelirsek altinda ezilirsin demişsin sen zaten ezilmişsin. Sanki Kendi bir şeyler yapmış ta biz kurduk biz falan hadi Bekir burda ağlarken dostluklari sana hatırlatacam. size bu kadar zaman yeter şuan DİK DURANLARLA önemli işlerim var hadi size bol bol ifşali pardon bol bol kendi aranızda rekabetler dilerim
😂😂 Vay be yiğidim seni tanımak isterim. Sek erkek 😂😂 Kimin ne olduğunu herkes biliyor. Arkadan iş çevirmeyi,, kumpas kurmayız. Efendi gibi oyunumuzu oynarız. Tavsiye ederim😉 Ha bir de bu kibir seni bitirir

O A B İ

Vatandaş
Ben sana olayı anlatayım. Asil Türk'le ayrılıp partiyi yeniden kurmadan 15 gün önce sınava hazırlanmak için partiyi birleştirdim. Üyeler dağılmasınlar diye oyunu bırakmadım. Asil Türk Türk Ulus'la birleşme kararı alınca mecburen tekrar partiyi kurdum. Ben ve yönetim ekibim sıfırdan başladık. Baska soru

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Tutunamayan partisindeki berat koto bana ve afin başkana sıgır kelimesi kullanmıştır gereginin yapılmasını istiyorum sayın oabi başkanım

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Belediyeye geçtiğimiz ilk günden itibaren eski başkandan kalan hazineyi parti kasasına ve kişisel hesabıma gönderdim.
Bu dönem vali olunca o paralarla halka yemek giysi alırız çok da takmayın

Ama bu ay paralar bende ve çok iyi bırakmış önceki sığır yiyememiş paraları.
Bunun dışında bu paraları kriptoya bastım ordan parayı vurup karı ben alıcam gerisini koyarım BERAT KOTO FORUM ÜZERİNDEN BÖYLE YAZMIŞTIR

O A B İ

Vatandaş
Tutunamayan partisindeki berat koto bana ve afin başkana sıgır kelimesi kullanmıştır gereginin yapılmasını istiyorum sayın oabi başkanım
Afin den kastın cemse eğer yiğenimin ismini temsil ediyorum dediği yerde havhavlar, sataşmalar yapıp 3-5 bilmeyene adinin ismini kötülüyorsa ben burda suçluyu başka yerde ararım. Kendi tartışmanızı kendiniz çözün.

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Bende cem başkana ve bana sıgır kelimesini uygun bulmadıgım için sana yazdım başkanım nede olsa eski arkadaşım

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Yönetime bildirdim başkanım durumu hiç bir başkanıma ve partilere bu kelime ve aşşalıyıcı kelimeler kullanamaz ne adin partisine ne de şimdiki partime herkesen iyi oyunlar

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
İlla kanlı bıçaklı mı olalım. Orda burda birbirimize mi sövelim. Aldım verdim yaptık iki takım kurduk. Seçimde görüşürüz dedik. Tatlı tatlı yarışıyoruz. Size niye böyle uygunsuz göründü bu?
Bu sokak futbolunda güzel bir takım belirleme biçimi güzel alıp vermişsiniz elinize sağlık borcumuz?

O A B İ

Vatandaş
Abilerine sor istedimmi fatih ve Kadir abine onu sor ama mutlaka sor. Bir de yazimda bu dönemde gelen teklifi demiştim işte üstte paylaştığım gibisinjz. Birileri yazıp elinize veriyor sizde oynuyorsunuz. İyi oyunlar güzel oynuyorsunuz
Canım komutanın silahını başına mı dayadılar hayır olsun. ? O kadar erkeksen partine deseydin işbirliği yaparsanız ben yokum diye. Siyaset yapmayı ne sanıyorsun sen? Yapmayacaksan neden oyun oynuyorsun Hayır işin kötü tarafı komutanlığı partinin almasını da geçtim. Direk komutan sen seçilmişsin. Esir komutan 😂

Son düzenleme:

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Vatandaş
Canım komutanın silahını başına mı dayadılar hayır olsun. ? O kadar erkeksen partine deseydin işbirliği yaparsanız ben yokum diye. Siyaset yapmayı ne sanıyorsun sen? Yapmayacaksan neden oyun oynuyorsun
Anlayış kıt mi senin halen elindeki kağıdı okuyorsun ben o dönemki desteği demedim komutanlığı ben istemedim dedim. Desteği o dönemde bizzat benim isteğimle verildi. Şuan sizin yaptığınızın siyaset olduğunumu düşünüyorsun komedisin artık yazmayavam seviyen yerlerde çünkü iyi oyunlar Bekircan başkanım devam ke