Diğer insanlar boş mu yani onumu söylüyorsunuzHakkını yeme reisimin bunlar 8 vekil isteyince verelim dedi öyle de eli bol.
Bu partide bir ben birde @ARDEN olmasa iflas bayrağını çekmiştik dkxlcllc
Diğer insanlar boş mu yani onumu söylüyorsunuzHakkını yeme reisimin bunlar 8 vekil isteyince verelim dedi öyle de eli bol.
Bu partide bir ben birde @ARDEN olmasa iflas bayrağını çekmiştik dkxlcllc
Dönecekti dönmedi kabul etmedim diyorum ohoooo geride kalmaSizin iste 6 li masanin anlasmaya dondu yuzde 1 oya 50 vekil vermisti onlarda![]()
Anlaştık konuştuk Sinan hakkı doldu aday olamazSizin iste 6 li masanin anlasmaya dondu yuzde 1 oya 50 vekil vermisti onlarda![]()
Elbet düşersin elime kuzu kuzu gelirsin o zamanDönecekti dönmedi kabul etmedim diyorum ohoooo geride kalma
Yahu sen lafı niye farklı anlıyorsun ne diyorum ne diyorsunDiğer insanlar boş mu yani onumu söylüyorsunuz
Vekil sayısını 4 düşür bakarız sjkdldldElbet düşersin elime kuzu kuzu gelirsin o zaman![]()
Şimdi gör sen sana neler yapacağımYahu sen lafı niye farklı anlıyorsun ne diyorum ne diyorsun
Algı yapmaya çalışma
#ForumBunuYemezAhmet
#Ahmetin8VekiliNerde
Ooo sevime banmi yedircenŞimdi gör sen sana neler yapacağım
Ne bu kim kardeşimŞimdi gör sen sana neler yapacağım
Bilemiyorum artık dkclcllccoOoo sevime banmi yedircen![]()
Ego desen varYav skksksmsmms
Senin bir partin mi var, bir grubun mu var da bu kadar net konuşuyorsun. Bırak senin partini, daha bir partide bile değilsin.
Ahmet daha oy katsayın bile 1ama özgüvenine hayran kaldımEkli dosyayı görüntüle 21861
Ekrem var oda korumaz seni bence ahahhdhBilemiyorum artık dkclcllcco
Koruyun beni
Gecenin yargıcı falan yok mu xkflldşf