Onun söylemeyle anlayan yapısı da yokHee fabrika çıkışı böyle yani ilk kez tanıştık daha da tanırız zamanla
Onun söylemeyle anlayan yapısı da yokHee fabrika çıkışı böyle yani ilk kez tanıştık daha da tanırız zamanla
Çok narsist bir insansınÇok provokatif bir insansın
Yav hiç ortan yok 2 dakika önce yancı dedin, iki dakika sonra narsist diyorsun. Hangi yancının narsist olduğunu gördün. Tarafını seç sence ben neyimÇok narsist bir insansın
Fabrika değildir o samanlıktır. Araya saman kaçmıştırHee fabrika çıkışı böyle yani ilk kez tanıştık daha da tanırız zamanla
sadasfsdgsdgsdgsdÇok narsist bir insansın
Senin ne olduğunu @sakaahmet3419 cevaplasınYav hiç ortan yok 2 dakika önce yancı dedin, iki dakika sonra narsist diyorsun. Hangi yancının narsist olduğunu gördün. Tarafını seç sence ben neyim![]()
Nasıl da üşüştünüz akbabalar. Akbabaları da bumerang gibi fırlatılıp döndügünüzde tanıdınız demiBakın bakın gerçek kimliği nasıl çıkıyor ortaya görün. Üslup'a bakarmısın şunda ki
Yok be saka başkan dememişti sanki onu. O mu dedi benim onla bir problemim yok ki. Kimdi bana soğan erkeği diyen acil çıksın.Senin ne olduğunu @sakaahmet3419 cevaplasın![]()
Bu mesajda geçen “oyun başkanı bir kukla yap dediler” ifadesi, doğrudan küfür olmasa da kişilik haklarına yönelik aşağılayıcı bir ithamdır. Oyun başkanının iradesini küçümseyici bu söylem, hem hakaret niteliği taşır hem de yönetimin tarafsızlığını zedeleyecek bir anlam içeriyor. Ayrıca bir çok yerdede farklı mesaj ve söylemler bulunmaktadır.Göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum. @BaşkanOnlineŞimdi şunu düşün ve bana öyle cevap ver. Sana sövdüm saydım 9-10 adet küfürlü mesajımı raporladın. Bununla ilgili yönetim bana dedi ki özür dilersen dönebilirsin bende dedim ki özür dilemiyorum zaten özür dilesemde affetmez. Sonra günler geçti mevzu soğudu diye düşünüldü oyun başkanı beni affetti niye çünkü oyun başkanı bir kukla yap dediler yaptı.oyun başkanına ya ben yakınım ya beni sevenler yakın sonuçta affedildim. Sonra biri geldi bu mesajların altına edilen küfürleri bilmeden konunun muhatabı değilken ve hiç haddine değilken niye uzatıyorsunuz yazdı. Şimdi kendine bi cevap yaz bakalım ama uzatmadan yaz ne diyeceksin?
Senin gibilere uyup laf olsun diye konuşunca böyle oluyor işteYav hiç ortan yok 2 dakika önce yancı dedin, iki dakika sonra narsist diyorsun. Hangi yancının narsist olduğunu gördün. Tarafını seç sence ben neyim![]()
Çok narsist bir insansın beni muhattap almaya değer bulmuyor musun. Kırıcı insan kişisiSenin gibilere uyup laf olsun diye konuşunca böyle oluyor işte
Yine bumerang demeye başladı bu. Nereden öğrendiyseNasıl da üşüştünüz akbabalar. Akbabaları da bumerang gibi fırlatılıp döndügünüzde tanıdınız demi
Bu elemanların önünde git hep bayrağı taşı yoksa bunlar yolu bulamaz
O dedi oYok be saka başkan dememişti sanki onu. O mu dedi benim onla bir problemim yok ki. Kimdi bana soğan erkeği diyen acil çıksın.
asjıdasjklfjklsdfgjklsgjlksdlkjgsdlkjgsdlkjglksjdgkljsdgkljsdgYine bumerang demeye başladı bu. Nereden öğrendiyse
Hoşgeldin BroKıymetli oyun başkanıma ve mahmut adminime teşekkür ederim. Bir daha böyle bir şeyin söz konusu olmayacağından şüpheniz olmasın
Şahıslada edilen küfürlerde,küfüre maruz kalan oyuncu affetmediği sürece oyuna dönülemiyor diye biliyordukBiz bir karar vermedik,
Oyun Başkanı karar verdi ve genelde aflarda çok ciddi problem olmuyorsa onaylıyoruz.
Bundan sonraki edilecek küfürlerde tavrımız aynı olacaktır, yani oyuncuya süresiz ban.
Oyun Başkanı affettiyse buna ne yapabiliriz?
Oyuncu affetmediği sürece banı kaldırılmıyor yönetim tarafından.Şahıslada edilen küfürlerde,küfüre maruz kalan oyuncu affetmediği sürece oyuna dönülemiyor diye biliyorduk