Oyun Başkanı Affı Hk. (5 Kişi İçeride)

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bakın bakın gerçek kimliği nasıl çıkıyor ortaya görün. Üslup'a bakarmısın şunda ki
Nasıl da üşüştünüz akbabalar. Akbabaları da bumerang gibi fırlatılıp döndügünüzde tanıdınız demi 😊
Bu elemanların önünde git hep bayrağı taşı yoksa bunlar yolu bulamaz

A D E N

A D İ N Parti Başkanı- 55.Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Şimdi şunu düşün ve bana öyle cevap ver. Sana sövdüm saydım 9-10 adet küfürlü mesajımı raporladın. Bununla ilgili yönetim bana dedi ki özür dilersen dönebilirsin bende dedim ki özür dilemiyorum zaten özür dilesemde affetmez. Sonra günler geçti mevzu soğudu diye düşünüldü oyun başkanı beni affetti niye çünkü oyun başkanı bir kukla yap dediler yaptı.oyun başkanına ya ben yakınım ya beni sevenler yakın sonuçta affedildim. Sonra biri geldi bu mesajların altına edilen küfürleri bilmeden konunun muhatabı değilken ve hiç haddine değilken niye uzatıyorsunuz yazdı. Şimdi kendine bi cevap yaz bakalım ama uzatmadan yaz ne diyeceksin?
Bu mesajda geçen “oyun başkanı bir kukla yap dediler” ifadesi, doğrudan küfür olmasa da kişilik haklarına yönelik aşağılayıcı bir ithamdır. Oyun başkanının iradesini küçümseyici bu söylem, hem hakaret niteliği taşır hem de yönetimin tarafsızlığını zedeleyecek bir anlam içeriyor. Ayrıca bir çok yerdede farklı mesaj ve söylemler bulunmaktadır.Göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum. @BaşkanOnline

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Nasıl da üşüştünüz akbabalar. Akbabaları da bumerang gibi fırlatılıp döndügünüzde tanıdınız demi 😊
Bu elemanların önünde git hep bayrağı taşı yoksa bunlar yolu bulamaz
Yine bumerang demeye başladı bu. Nereden öğrendiyse

MesutÇiloğlu.

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Biz bir karar vermedik,
Oyun Başkanı karar verdi ve genelde aflarda çok ciddi problem olmuyorsa onaylıyoruz.
Bundan sonraki edilecek küfürlerde tavrımız aynı olacaktır, yani oyuncuya süresiz ban.
Oyun Başkanı affettiyse buna ne yapabiliriz?
Şahıslada edilen küfürlerde,küfüre maruz kalan oyuncu affetmediği sürece oyuna dönülemiyor diye biliyorduk

Hüseyin Ekmel Cengiz

Yeni Üye
Vatandaş
Tüm başkanlarıma saygılarımla;
Geri dönüşü olmayacak, bölücü ayrıştırıcı cinsiyetçi ya da yüz kızartıcı suçlardan hüküm ve ceza almış oyuncular haricinde her oyuncunun ikinci bir şansı hak ettiğini düşünüyorum.Oyun başkanı hangi partiden olursa olsun karşısındaki muhalefet her dönem aynı suçlamalar ve aynı kalıp yazılar ile kullanılan bu af maddesini eleştirilmektedir. Naçizane düşüncem herkesin temiz siyaset karşılıklı saygı sevgi hoşgörüden parti ayrımı yapmaksızın birleştirici olgun tavırlarla ezeli rekabet ebedi dostluk çerçevesinde empati yaparak birbirimizi karşılamamız gerektiğini düşünüyorum.