Yat uyu sabah ders var hadiHer gece mecliste uyuyorum abi![]()
Yat uyu sabah ders var hadiHer gece mecliste uyuyorum abi![]()
Sen neyi bekliyon shshshshYat uyu sabah ders var hadi
Yoksa bu gece miiiYat uyu sabah ders var hadi
Tamam sabah 8 de uyancam tanklarınız ses yapmasınYok ole bise yat uyu![]()
Eyvallah bizde seni seviyoruz da üyeleri say bakalım kim varmış kim yokmuş bilmediğin için söyleyeyim biz o dönem Bütün Bozkurt Harekat olarak oyunu bırakmıştık üyeler dahil.
Sana dokunanı yakarımHer gece mecliste uyuyorum abi![]()
Noluyor burdaailki derken bizim yaptığımız değil 1.ci oyun darbecisi gel buraya <3 @Alişah
Ürkütmüssün insanları Gkb selam verince bile millet darbe sanıyorNoluyor burdaa
Noluyor burdaa
Ben darbeyi bile kendi oyun başkanıma yaptim benden dolayı ürküleceklerini zannetmiyorum. ordu benim zamanımda bu kadar şehirde değildi.Ürkütmüssün insanları Gkb selam verince bile millet darbe sanıyor
Can sıkıntısından kendi obmize yaptık alişahcım düzeltelim o kısmı o zaman ob meclis Ordu ne varsa bizimdi eğlence aradıkBen darbeyi bile kendi oyun başkanıma yaptim benden dolayı ürküleceklerini zannetmiyorum. ordu benim zamanımda bu kadar şehirde değildi.
Kendi oyun başkanına bunu yapan başkalarına neler yapmazCan sıkıntısından kendi obmize yaptık alişahcım düzeltelim o kısmı o zaman ob meclis Ordu ne varsa bizimdi eğlence aradık![]()
Geleceğimizi garanti altına almaya çalıştık diye hatırlıyorumCan sıkıntısından kendi obmize yaptık alişahcım düzeltelim o kısmı o zaman ob meclis Ordu ne varsa bizimdi eğlence aradık![]()
ki o zamanlar rakiplerde rakipti şimdikilere bakıyorum pehhhhhKendi oyun başkanına bunu yapan başkalarına neler yapmaz![]()
Şuan ki parti genel başkan vekiliniz. 47. Dönem darbeciler tarafından adalet bakanı olarak atandı. Herhalde halkın iradesi için bu atama yapıldı. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem Saltanattaydı. Ama sonuçta şimdi bozkurt harekat üyesi. Yani üyenizEyvallah bizde seni seviyoruz da üyeleri say bakalım kim varmış kim yokmuş bilmediğin için söyleyeyim biz o dönem Bütün Bozkurt Harekat olarak oyunu bırakmıştık üyeler dahil.
O zaman saltanatta değil Yükselendeydi yine biz yoktuk yaniŞuan ki parti genel başkan vekiliniz. 47. Dönem darbeciler tarafından adalet bakanı olarak atandı. Herhalde halkın iradesi için bu atama yapıldı. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem Saltanattaydı. Ama sonuçta şimdi bozkurt harekat üyesi. Yani üyeniz
Ne ona ne de sizlere bir lafım yok şuan. Hepinizi seviyorum hepiniz kardeşim gibisiniz. Ama geçmişi de unutmamak lazım. Ben hiçbir zaman unutmam çünkü.![]()
Ayrıca geçmişte Bozkurt'u hiç bir darbe tarafında göremezsinŞuan ki parti genel başkan vekiliniz. 47. Dönem darbeciler tarafından adalet bakanı olarak atandı. Herhalde halkın iradesi için bu atama yapıldı. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem Saltanattaydı. Ama sonuçta şimdi bozkurt harekat üyesi. Yani üyeniz
Ne ona ne de sizlere bir lafım yok şuan. Hepinizi seviyorum hepiniz kardeşim gibisiniz. Ama geçmişi de unutmamak lazım. Ben hiçbir zaman unutmam çünkü.![]()
O esnada Oyunda darbe olduğun da bize istifa edin diye bağırırken Bozkurt Harekat Partisi üyesi olarak benim istifa etmememAyrıca geçmişte Bozkurt'u hiç bir darbe tarafında göremezsin![]()