Oyun Başkanı Affı Hk. (3 Kişi İçeride)

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Kral bir daha bu kalıplarla böyle cümleler kurarsan sana Atatürk fotoğrafı ile saldıracağım. İmparatorluklar yıkıldı yeniçeri dağıldı saltanat bitti kendine gel ve çağdaş ve modern Türkiyemize dön. Kürşat artık yok Atilla artık yok at yok kılıç yok. İnsanlar jet motorlarla uzay seyahati gerçekleştiriyor. Kitle imha silahları afganistanda bile kullanılıyor. Pakistan dahi nükleer silah üretiyor. Bilim ve teknoloji aldı başını gitti. Çağımıza dön yoksa büyük zulme uğrarsın😅
Kutalmış beyi alacak kaldıracak daha henüz dünyaya gelmedi çok kez teşebbüs ettiler ama başaramadılar mesudum 😂😂 diyer konuda benim bu konuşma tarzım sende biliyorsun çoğunun hoşuna gititği için oyuna sohbete renk kattığı için konuşuyorum biz Türk milletinin serden geçtileri olarak 5 bin yıllık tarihimizde metehandan, Alparslana , fatih sultan mehmete , Atatürke Türke başbuğluk etmiş her keze saygı ve sevgi minnet duyarız
TÜRK’üz
TÜRK’çüyüz
ATATÜRK’çüyüz

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Palas'ı senin ikinci adın sanıyor soyadı kanunundan haberi yok nasıl yeneceksin ki kral
Soyadı Kanunu, Türkiye’de 21 Haziran 1934 tarihinde kabul edildi ve 2 Temmuz 1934’te Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kanunla birlikte, her Türk vatandaşının bir soyadı taşıması zorunlu hale geldi.
Uygulamada halkın soyadı alması ise esas olarak 1934’ün sonlarına doğru başladı. Mustafa Kemal’e de 24 Kasım 1934’te “Atatürk” soyadı verildi. Bu soyadının başkaları tarafından kullanılması da yasaklandı.

Okuduğum kitabi birdaha okudum senin için sağol 😉

Büyük Mesut

Türkiye Valisi
Vatandaş
Kutalmış beyi alacak kaldıracak daha henüz dünyaya gelmedi çok kez teşebbüs ettiler ama başaramadılar mesudum 😂😂 diyer konuda benim bu konuşma tarzım sende biliyorsun çoğunun hoşuna gititği için oyuna sohbete renk kattığı için konuşuyorum biz Türk milletinin serden geçtileri olarak 5 bin yıllık tarihimizde metehandan, Alparslana , fatih sultan mehmete , Atatürke Türke başbuğluk etmiş her keze saygı ve sevgi minnet duyarız
TÜRK’üz
TÜRK’çüyüz
ATATÜRK’çüyüz
Türkçüyüzü görünce tüm ciddiyeti kaçtı

Büyük Mesut

Türkiye Valisi
Vatandaş
Soyadı Kanunu, Türkiye’de 21 Haziran 1934 tarihinde kabul edildi ve 2 Temmuz 1934’te Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kanunla birlikte, her Türk vatandaşının bir soyadı taşıması zorunlu hale geldi.
Uygulamada halkın soyadı alması ise esas olarak 1934’ün sonlarına doğru başladı. Mustafa Kemal’e de 24 Kasım 1934’te “Atatürk” soyadı verildi. Bu soyadının başkaları tarafından kullanılması da yasaklandı.

Okuduğum kitabi birdaha okudum senin için sağol 😉

Bunu da oku kralım tavsiyedir

Ekli dosyalar

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    13.2 KB · Görüntüleme: 11