Kutalmışın telefon duvar kağıdında çinli prensesler var. Maalesef asyadan uzaklaşamaz.Asyaysa sıkıntı yok ama Avrupa Hun devleti yazsaydı işte o zaman ölüm hakkım gelmişti: (
Kutalmışın telefon duvar kağıdında çinli prensesler var. Maalesef asyadan uzaklaşamaz.Asyaysa sıkıntı yok ama Avrupa Hun devleti yazsaydı işte o zaman ölüm hakkım gelmişti: (
Yok onlar çinli prensesler değil estetikli Moğollar onlar kutlamış gözü çekik herkesi çinli sanıyor maalesefKutalmışın telefon duvar kağıdında çinli prensesler var. Maalesef asyadan uzaklaşamaz.
Kutalmış beyi alacak kaldıracak daha henüz dünyaya gelmedi çok kez teşebbüs ettiler ama başaramadılar mesudumKral bir daha bu kalıplarla böyle cümleler kurarsan sana Atatürk fotoğrafı ile saldıracağım. İmparatorluklar yıkıldı yeniçeri dağıldı saltanat bitti kendine gel ve çağdaş ve modern Türkiyemize dön. Kürşat artık yok Atilla artık yok at yok kılıç yok. İnsanlar jet motorlarla uzay seyahati gerçekleştiriyor. Kitle imha silahları afganistanda bile kullanılıyor. Pakistan dahi nükleer silah üretiyor. Bilim ve teknoloji aldı başını gitti. Çağımıza dön yoksa büyük zulme uğrarsın![]()
Ben seni selladdin eyyübinin torunu sanıyordumDesturu o versin biz hasan sabbahın torunuyuz bizi bulamaz üç güne İstanbul yolunda güme gider
Öyleyim zatenBen seni selladdin eyyübinin torunu sanıyordum
O melunun adını ağzına alıpta küdüs fatihi atan selladdin eyyübinin kemiklerini sızlatmaÖyleyim zaten
Soyadı Kanunu, Türkiye’de 21 Haziran 1934 tarihinde kabul edildi ve 2 Temmuz 1934’te Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kanunla birlikte, her Türk vatandaşının bir soyadı taşıması zorunlu hale geldi.Palas'ı senin ikinci adın sanıyor soyadı kanunundan haberi yok nasıl yeneceksin ki kral
Türkçüyüzü görünce tüm ciddiyeti kaçtıKutalmış beyi alacak kaldıracak daha henüz dünyaya gelmedi çok kez teşebbüs ettiler ama başaramadılar mesudumdiyer konuda benim bu konuşma tarzım sende biliyorsun çoğunun hoşuna gititği için oyuna sohbete renk kattığı için konuşuyorum biz Türk milletinin serden geçtileri olarak 5 bin yıllık tarihimizde metehandan, Alparslana , fatih sultan mehmete , Atatürke Türke başbuğluk etmiş her keze saygı ve sevgi minnet duyarız
TÜRK’üz
TÜRK’çüyüz
ATATÜRK’çüyüz
Soyadı Kanunu, Türkiye’de 21 Haziran 1934 tarihinde kabul edildi ve 2 Temmuz 1934’te Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kanunla birlikte, her Türk vatandaşının bir soyadı taşıması zorunlu hale geldi.
Uygulamada halkın soyadı alması ise esas olarak 1934’ün sonlarına doğru başladı. Mustafa Kemal’e de 24 Kasım 1934’te “Atatürk” soyadı verildi. Bu soyadının başkaları tarafından kullanılması da yasaklandı.
Okuduğum kitabi birdaha okudum senin için sağol![]()
siz niye aynı partidesiniz kavga ediyorsunuz kaosla besleniyoruz maşallahBunu da oku kralım tavsiyedir
Kavga etmiyoz biribirmizden bir şeyler öğreniyozsiz niye aynı partidesiniz kavga ediyorsunuz kaosla besleniyoruz maşallah
Sen herşeyi bu kadar ciddiye alıyormusunO melunun adını ağzına alıpta küdüs fatihi atan selladdin eyyübinin kemiklerini sızlatma
Geç kaldın çoktan okumuştum yinede sağol bende sana bir kitap tavsiye edeceğimBunu da oku kralım tavsiyedir
BazenSen herşeyi bu kadar ciddiye alıyormusun