Uzuldum be içme zararli içim ciz ettiBana bı günde varya 2 paket sigara bitirdinsigara komasına gireceğim

Uzuldum be içme zararli içim ciz ettiBana bı günde varya 2 paket sigara bitirdinsigara komasına gireceğim
Şuan kahveyle sigara keyfi yapıyorumUzuldum be içme zararli içim ciz etti![]()
İçme içme ahahhhhshŞuan kahveyle sigara keyfi yapıyorum![]()
Kukla olmak değil amacımız hakkını vermek vatani korumak bize düşer diğerleri gelmiş hep halkın karşında durmuş ATM ısı yapmış biz vatan millet sevdalıyız para hiç bir şey bize anlıyormusun gerçi zor anlamanMaskaralık yapan sensin bir genel kurmay oldun yıllardır oyunun başına gelmeyen şeyler 2 günde geldi
Knk sen rp ye kendini fazla kaptırdın heralde git bir elini yüzünü yıka sen böyle saçma saçma konuşmaKukla olmak değil amacımız hakkını vermek vatani korumak bize düşer diğerleri gelmiş hep halkın karşında durmuş ATM ısı yapmış biz vatan millet sevdalıyız para hiç bir şey bize anlıyormusun gerçi zor anlaman
Yaşar güler diye biri var seni taklit ediyor haberin olsunKukla olmak değil amacımız hakkını vermek vatani korumak bize düşer diğerleri gelmiş hep halkın karşında durmuş ATM ısı yapmış biz vatan millet sevdalıyız para hiç bir şey bize anlıyormusun gerçi zor anlaman
Yaşar güler semih olmasın mı mevkidaşıYaşar güler diye biri var seni taklit ediyor haberin olsun
Adam msb ye geçmiş doruu anladın işteYaşar güler semih olmasın mı mevkidaşı![]()
Maskaralığa devam ediyor vatani güldürüKukla olmak değil amacımız hakkını vermek vatani korumak bize düşer diğerleri gelmiş hep halkın karşında durmuş ATM ısı yapmış biz vatan millet sevdalıyız para hiç bir şey bize anlıyormusun gerçi zor anlaman
Sen konuşma sonerYaşar güler semih olmasın mı mevkidaşı![]()
Gül gül bakalım güven yenileme seçimi bitincede gülebilecen mi sonra burda ağlama amaMaskaralığa devam ediyor vatani güldürü
Güleceğim senide seçimide umursamıyorum ciddiye almıyorum iyimiGül gül bakalım güven yenileme seçimi bitincede gülebilecen mi sonra burda ağlama ama
Madem ciddiye almıyon niye burada güzel tiyatro sıkıyorsa darbe yapın diyorsunGüleceğim senide seçimide umursamıyorum ciddiye almıyorum iyimi![]()
Boşa ağlıyorsunda ondanMadem ciddiye almıyon niye burada güzel tiyatro sıkıyorsa darbe yapın diyorsun
Baba adam iki paket cigara bitirmis hala orduya salliyonuz kim hüzünlü kimin keyfi yerinde bakin bakimBoşa ağlıyorsunda ondan
Reyis ben sabahtan beridir ben burda laf anlatmaya çalışıyorum ama neden her anlattığım da başa dönüyorum Bilgisayara Format atar gibi baştan kuruyorum sanki bilgisayarı sizle konuşurkenBaba adam iki paket cigara bitirmis hala orduya salliyonuz kim hüzünlü kimin keyfi yerinde bakin bakim
Bende getirim benimkinede atReyis ben sabahtan beridir ben burda laf anlatmaya çalışıyorum ama neden her anlattığım da başa dönüyorum Bilgisayara Format atar gibi baştan kuruyorum sanki bilgisayarı sizle konuşurken
Sizle konuşacağıma Gider Bilgisayara 10 kere format atardım en azından Bilgisayarı temizlerdim
Format atıcam derken yanlış diski silme sonra. Uğraşırsın. Yazık olur emeklerine.Reyis ben sabahtan beridir ben burda laf anlatmaya çalışıyorum ama neden her anlattığım da başa dönüyorum Bilgisayara Format atar gibi baştan kuruyorum sanki bilgisayarı sizle konuşurken
Sizle konuşacağıma Gider Bilgisayara 10 kere format atardım en azından Bilgisayarı temizlerdim