MSB Hakkında. (5 Kişi İçeride)

A L İ G.

GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Maskaralık yapan sensin bir genel kurmay oldun yıllardır oyunun başına gelmeyen şeyler 2 günde geldi
Kukla olmak değil amacımız hakkını vermek vatani korumak bize düşer diğerleri gelmiş hep halkın karşında durmuş ATM ısı yapmış biz vatan millet sevdalıyız para hiç bir şey bize anlıyormusun gerçi zor anlaman

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı
Kukla olmak değil amacımız hakkını vermek vatani korumak bize düşer diğerleri gelmiş hep halkın karşında durmuş ATM ısı yapmış biz vatan millet sevdalıyız para hiç bir şey bize anlıyormusun gerçi zor anlaman
Knk sen rp ye kendini fazla kaptırdın heralde git bir elini yüzünü yıka sen böyle saçma saçma konuşma 😂😂

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı
Yaşar güler diye biri var seni taklit ediyor haberin olsun

C E M

Altın Ok
Vatandaş
Alkış vatanı kurtarmış 😂😂 ne komik film böyle başka gün bir daha izlicem arkadaşımız komik film yapıyor gül gül öldüm

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Baba adam iki paket cigara bitirmis hala orduya salliyonuz kim hüzünlü kimin keyfi yerinde bakin bakim
Reyis ben sabahtan beridir ben burda laf anlatmaya çalışıyorum ama neden her anlattığım da başa dönüyorum Bilgisayara Format atar gibi baştan kuruyorum sanki bilgisayarı sizle konuşurken 😂😂😂

Sizle konuşacağıma Gider Bilgisayara 10 kere format atardım en azından Bilgisayarı temizlerdim

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Reyis ben sabahtan beridir ben burda laf anlatmaya çalışıyorum ama neden her anlattığım da başa dönüyorum Bilgisayara Format atar gibi baştan kuruyorum sanki bilgisayarı sizle konuşurken 😂😂😂

Sizle konuşacağıma Gider Bilgisayara 10 kere format atardım en azından Bilgisayarı temizlerdim
Bende getirim benimkinede at😂😂

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş

Format atıcam derken yanlış diski silme sonra. Uğraşırsın. Yazık olur emeklerine. :D