Msb Bakanı Ataması Hk (7 Kişi İçeride)

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
Kardeşim ben muhalefetim istediğimi konuşmakta özgürüm. Burası role play oyunu. He bilmiyorsan role play ne, gir vergi k
Kardeşim ben muhalefetim istediğimi konuşmakta özgürüm. Burası role play oyunu. He bilmiyorsan role play ne, gir vergi kas sadece. Hadi bakim
Git kumda oyna hadi suç bizde çoluk çocukla muhatap olursan böyle olur,laf olsun torba dolsun işin kadir Ekrem Sinan al birini vur ötekine

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
herkezin güven oylaması neticesinde olan bi durumda görevinden alınan msb yerine ataması kişisel birini seçilmesi herkezin ortak onayı degildir diye düşünüyorum.Bunun yerine seçimlerle hak eden başkanın o makama getirilmesi daha dogrudur.Tekrardan msb seçim olmasını rica ediyorum. @BaşkanOnline

Son düzenleme:

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Topluluk adına alınan bir oylamanın neticesi sonrası böyle birşey #hakhukukadalet ???

Yeni ataması olan başkana meclisin ve halkın güveni varmıdır??

Sonuçta bir güven oylaması neticesinde halkın oylarıyla görevden alındı.

Halkın güven oylamasıyla msb seçilmiyor.???

Son düzenleme:

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş

Değerli Başkanonline halkı.

55.Dönem Oyun Başkanı olarak bana verilen yetki dogrultusunda Berat Koto adlı oyuncunun Milli Savunma Bakanı olarak atanmasını uygun bulduğumu bildirmek istiyorum.

Değerli baskanımın görevini layıkıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır.

55.Dönem Oyun Başkanı

A D E N

. @A D E N
hiç objektif birşey göremedim.Atadım oldu bitti.
🤔🤔
Oyunun bana verdi yetkiyi kullanmak yerine bunu kullanmayı red ederek halkın seçmesini isteyebilirdin bir erdemlik katardı başkanım.
@A D E N

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Hikmet sakin yat uyu sabah konuşursun uzun uzun
yazcam fazla birşey yok sadece görüşlerimi yazdım bu kadar yalandan haklısın diyib geçiştirirler gerçek bu oldugu için uzun uzun konuşacam birşey yok.Tarafsız olarak bakan hiç görmedim işinin geldi gibi yön degiştiren çok maskeli olarak osimen var biliyordum burdada gizli maske takan baya var

Berat Koto

Milli Savunma Bakanı
Vatandaş
Arkadaşlar tebrik mesajlarınız için teşekkür ederim.Bazıları arkasında duracağım demokrasiden rahatsız olmuş sanırım güzel görevimi layıkıyla yerine getireceğimden şüpheniz olmasın

Berat Koto

Milli Savunma Bakanı
Vatandaş
Koto tebrik ediyorum o makamdan bir rizeli daha geçti unutma 😉
O dönem ekonomi bakanıydık beraber 2 Rizeli makamda durup hakkını vermiştik abi.

Şimdi yine Altın Ok'a hiç iyiliğimiz dokunmamış gibi nitelik soruşturması yapıyorlar

Altın Ok grubu bende size soruyorum beni 49. Dönem İttifakının ekonomi bakanı adayı yaparken neye göre yaptınız?

Berat Koto

Milli Savunma Bakanı
Vatandaş
herkezin güven oylaması neticesinde olan bi durumda görevinden alınan msb yerine ataması kişisel birini seçilmesi herkezin ortak onayı degildir diye düşünüyorum.Bunun yerine seçimlerle hak eden başkanın o makama getirilmesi daha dogrudur.Tekrardan msb seçim olmasını rica ediyorum. @BaşkanOnline
Onu seçimden önce niye dile getirmedin.Sizin sorunlarınız genel değil "kişisel"

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Sayın Oyun başkanına soruyorum. Atamayı neye göre yaptınız. Nasıl bir kanaat verdiniz de yaptınız. İttifak partisi üyenizi atadınız, Atanan kişi ittifak partiniz diye mi, yoksa atamaya esas bir niteliği olduğu için mi. Çünkü bakanlık seçimlerinde Atanan kişi MSB adayınız dı. Seçimlerde kazanamadığı için, bu hak onundur mu dediniz. Varmı bir açıklamanız.
İttifak içerisinde konuşulup şu kişi olsun diye talimat edilip olmuştur. O olsun denilmiştir sorgulamadan olmuştur. Aranılan kişiye hayırlı olsun diyip, umarım aynı durumlar tekrar yaşanmaması dileğiyle diyip geçecez. Başka çare yok.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Topluluk adına alınan bir oylamanın neticesi sonrası böyle birşey #hakhukukadalet ???

Yeni ataması olan başkana meclisin ve halkın güveni varmıdır??

Sonuçta bir güven oylaması neticesinde halkın oylarıyla görevden alındı.

Halkın güven oylamasıyla msb seçilmiyor.???
bu arkadaşın wikiden haberi yok herhalde :D halk oylamasıyla msb seçilseydi halk oylamasıyla seçilirdi orada yazan nedir oyun başkanı ataması :D şimdi gereğini arz etmeye devam et hikmet :D