@BaşkanOnline hocam konuyu kapatırmısınız yoksa çok uzayacak bunuda kimse istemez
Severiz . Oyunuz zevkini Her türlü almasını biliriz. Kazansakta kaybetsekte. Benim açımdan no problemAma bu ay da muhalefet kal biraz daha geliştir bizi kankacım![]()
Kardeşim ben muhalefetim istediğimi konuşmakta özgürüm. Burası role play oyunu. He bilmiyorsan role play ne, gir vergi k
Git kumda oyna hadi suç bizde çoluk çocukla muhatap olursan böyle olur,laf olsun torba dolsun işin kadir Ekrem Sinan al birini vur ötekineKardeşim ben muhalefetim istediğimi konuşmakta özgürüm. Burası role play oyunu. He bilmiyorsan role play ne, gir vergi kas sadece. Hadi bakim
ŞımartmaCansın babam![]()
İlla tiskiniyorum senden desin istiyon demiŞımartma![]()
Evetİlla tiskiniyorum senden desin istiyon demi![]()
hiç objektif birşey göremedim.Atadım oldu bitti.
Değerli Başkanonline halkı.
55.Dönem Oyun Başkanı olarak bana verilen yetki dogrultusunda Berat Koto adlı oyuncunun Milli Savunma Bakanı olarak atanmasını uygun bulduğumu bildirmek istiyorum.
Değerli baskanımın görevini layıkıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır.
55.Dönem Oyun Başkanı
A D E N
. @A D E N
@A D E NOyunun bana verdi yetkiyi kullanmak yerine bunu kullanmayı red ederek halkın seçmesini isteyebilirdin bir erdemlik katardı başkanım.
yazcam fazla birşey yok sadece görüşlerimi yazdım bu kadar yalandan haklısın diyib geçiştirirler gerçek bu oldugu için uzun uzun konuşacam birşey yok.Tarafsız olarak bakan hiç görmedim işinin geldi gibi yön degiştiren çok maskeli olarak osimen var biliyordum burdada gizli maske takan baya varHikmet sakin yat uyu sabah konuşursun uzun uzun
O dönem ekonomi bakanıydık beraber 2 Rizeli makamda durup hakkını vermiştik abi.Koto tebrik ediyorum o makamdan bir rizeli daha geçti unutma![]()
Onu seçimden önce niye dile getirmedin.Sizin sorunlarınız genel değil "kişisel"herkezin güven oylaması neticesinde olan bi durumda görevinden alınan msb yerine ataması kişisel birini seçilmesi herkezin ortak onayı degildir diye düşünüyorum.Bunun yerine seçimlerle hak eden başkanın o makama getirilmesi daha dogrudur.Tekrardan msb seçim olmasını rica ediyorum. @BaşkanOnline
İttifak içerisinde konuşulup şu kişi olsun diye talimat edilip olmuştur. O olsun denilmiştir sorgulamadan olmuştur. Aranılan kişiye hayırlı olsun diyip, umarım aynı durumlar tekrar yaşanmaması dileğiyle diyip geçecez. Başka çare yok.Sayın Oyun başkanına soruyorum. Atamayı neye göre yaptınız. Nasıl bir kanaat verdiniz de yaptınız. İttifak partisi üyenizi atadınız, Atanan kişi ittifak partiniz diye mi, yoksa atamaya esas bir niteliği olduğu için mi. Çünkü bakanlık seçimlerinde Atanan kişi MSB adayınız dı. Seçimlerde kazanamadığı için, bu hak onundur mu dediniz. Varmı bir açıklamanız.
bu arkadaşın wikiden haberi yok herhaldeTopluluk adına alınan bir oylamanın neticesi sonrası böyle birşey #hakhukukadalet ???
Yeni ataması olan başkana meclisin ve halkın güveni varmıdır??
Sonuçta bir güven oylaması neticesinde halkın oylarıyla görevden alındı.
Halkın güven oylamasıyla msb seçilmiyor.???