Kızıl Şafak Partisi Oyun Başkanı Adayımız; Magarsus! (11 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Şu konuya gelecek olursak Ali keremle birlikte o konuşmaları çıkar bul. Eğer ki böyle bir konu yok ise kazandığın seçimden istifa edecek misin 😀
Bende ssleri duruyordur sen Ali Kerem olduğuna eminmisin konuştuğun kişinin herkesi sera sanıp koşup anlatman çok üzücü ben bulur atarım peki sen eskiden yaptığın hileyi kabul edip banlanıp döndükten sonra yine 757.kez utanmadan desteğe yazıp emekli ob ni aldın ya hani birazcık delikanlıysan geri versene hadi makamlarından istifa edip :) herşeyini aldırıp

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Ya sen kimsin alt partin kim Oyuna Başladığım Türkiye Gençlik Partisi mi Kurucusu olduğum Yeniden Doğuş Partisi mi Başkanı olduğum Efeler Partisi mi kurduğum Türk Budun Partisi mi ? Diyorum ya hayal aleminde yaşıyorsun ve sana gerçekten acıyorum. Sana oy atmam atmadım senin ne pis zihniyetli olduğunu o günlerden görmüşüm 😀 senin kaybedip kaçıp bıraktığın partiyi toplayıp bir araya getirdik biz. Kendimi önemli biri zannetmiyorum öyle olsa ne olmasa ne sanane ben senle aylarca muhattap olmazken arkamdan sallayan forumlarda sallayan sendin 😀 he bak o günden bu güne bir şey değişmedi ben seni hala muhattap almıyorum. Alt parti olarak bahsettiğin Kuvayi Milliyenin ise neden açıldığını sen bilmezsin o zaman ki dostlarına bugün ki düşmanlarına yüzün varsa sorabilirsin.
Artıklarıma çökersin sen anca senden birşey olmaz benim partime girip benimle muhatap bile olamazsın ben varım çünkü orda artıklarımla sana bol bol mutluluklar geriye birşey kaldı mı görüyoruz eskilere şöyle bir dön bak yanında kim kalmış benim yanımda kimler kalmış Allah’a şükür hiç yaranmaya çalışmadık senin gibi düşmedik alçalmadık yalvarmadık ama sen bu konuda 1 numarasın sahte durumsal ob 🤫

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Senin hayal dünyası arşa çıkmış yazdıklarının hiçbir tutarlılığı yok. Biz zamanında açıkladık o yazıda bulunan diğer kişilere ya da daha sonra itiraf eden diğer kişilere bu lafların 10/1ini söyleyemezsin çünkü sen korkağın tekisin. Oyun başkanlığımın alınma sebebi yönetimle yaşadığım tartışmadır döndüğümde de istedim aldım sanane 😃 eskiden yanımda kim varsa bugünde yanımda onlar var sen eskiden yanında olan insanları bırakıp kaçıp bugünde bir umut yanına çekmeye çalışıyorsun. Ben her konuda yine kötü olurum ama sana eyvallah etmem papağan gibi diline doladığın laflarınıda yazdığın hikayelerinide topla kaybol 😀

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Senin hayal dünyası arşa çıkmış yazdıklarının hiçbir tutarlılığı yok. Biz zamanında açıkladık o yazıda bulunan diğer kişilere ya da daha sonra itiraf eden diğer kişilere bu lafların 10/1ini söyleyemezsin çünkü sen korkağın tekisin. Oyun başkanlığımın alınma sebebi yönetimle yaşadığım tartışmadır döndüğümde de istedim aldım sanane 😃 eskiden yanımda kim varsa bugünde yanımda onlar var sen eskiden yanında olan insanları bırakıp kaçıp bugünde bir umut yanına çekmeye çalışıyorsun. Ben her konuda yine kötü olurum ama sana eyvallah etmem papağan gibi diline doladığın laflarınıda yazdığın hikayelerinide topla kaybol 😀
Sanane diyor bide kibar çocuk yüzsüzüm diyemiyor 😄😄😄 ağlamaya devammm etttttt seri çabuk

ErenA

🫳 🐺
Tutturmuş eskiyimde eskiyim en eski benim 😀 Turan partisinin başında bir kaç dönem durup 2 başkan adayı olunca eski oldu tamam en eski sensin gereksiz 😀

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Kimi çekmişim yanıma öz kardeşlerim hala yanımda geri kalan Çer çöp sana kalsın hadi yallah 😀

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Tutturmuş eskiyimde eskiyim en eski benim 😀 Turan partisinin başında bir kaç dönem durup 2 başkan adayı olunca eski oldu tamam en eski sensin gereksiz 😀
Durumsal ob biraz fikir beyan etmen lazım her postta yorum atman lazım belki bir gün sende şirinleri görebilirsin ama gül atmayı unutma iyi geçinmek için yada yalvar belki şansın yaver gider 🙃

TOMRİS

Tutunamayanlar
Vatandaş
Ya sen kimsin alt partin kim Oyuna Başladığım Türkiye Gençlik Partisi mi Kurucusu olduğum Yeniden Doğuş Partisi mi Başkanı olduğum Efeler Partisi mi kurduğum Türk Budun Partisi mi ? Diyorum ya hayal aleminde yaşıyorsun ve sana gerçekten acıyorum. Sana oy atmam atmadım senin ne pis zihniyetli olduğunu o günlerden görmüşüm 😀 senin kaybedip kaçıp bıraktığın partiyi toplayıp bir araya getirdik biz. Kendimi önemli biri zannetmiyorum öyle olsa ne olmasa ne sanane ben senle aylarca muhattap olmazken arkamdan sallayan forumlarda sallayan sendin 😀 he bak o günden bu güne bir şey değişmedi ben seni hala muhattap almıyorum. Alt parti olarak bahsettiğin Kuvayi Milliyenin ise neden açıldığını sen bilmezsin o zaman ki dostlarına bugün ki düşmanlarına yüzün varsa sorabilirsin.
Kurduğun Türk Budun Partisi? Efe'nin Turan Partisi olmasaydı o parti olmazdı bu bir, i̇kincisi ise "kurduğum" diyemezsin, senin tapulu malın değildi orası, yanındaki insanlar olmasa sen bir hiçtin.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Senin özünü böyle ortaya çıkarırlar işte bide başarılar diliyor sen kimsinki benim olduğum yere başarılar diliyorsun git kendi adayına başarılar dile gerçi sen kendi adayına oy veremezsin 😁

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
😀 sen değilmiydin ayhan gelmiş başkanlığını geri almış Erene de söyleyin istesin diyen 😀 yüzsüzlükse senin yüzsüzlüğün 😂
Bana Ayhan nasıl aldılar dediler bende söyledim gitsin alsın yazıp alabiliyorsa dedim hahahahahah sende yüzsüz gibi koşarak gitmişsin bak 758 oldu 😆😆😆

ErenA

🫳 🐺
Kurduğun Türk Budun Partisi? Efe'nin Turan Partisi olmasaydı o parti olmazdı bu bir, i̇kincisi ise "kurduğum" diyemezsin, senin tapulu malın değildi orası, yanındaki insanlar olmasa sen bir hiçtin.
Sen ne anlatıyorsun 😀 Efe beni tehdit ediyor diyip bir gecede kaçtın kaybol seni ciddiye almıyorum

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Canım bir saniye eren bey mücadele edemiyor yalanlarıyla araya girmeyelim lütfen teşekkürler biraz daha yalan söylese burnu Şahin egsozu kadar uzayacak 😂

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
eren koş katsayı kas şehir beklemez seri hadi ama ayakların tabana vurmadan koş arkana bakmadan

ErenA

🫳 🐺
O kadar cahil ki Turana Efenin partisi diyor öncülü partisini bilmiyor etmiyor neyse siz hadi hikaye devammm