Ben hep burdaydım.Siz değişik isimlerle nasıl türüyorsunuz böyle bir anda. Sende ağla hadi seri

Ben hep burdaydım.Siz değişik isimlerle nasıl türüyorsunuz böyle bir anda. Sende ağla hadi seri
Sırayla gelin böyle aferin. Teker teker hepinize ayar vereyim.Ben hep burdaydım.Herkese salça olmak nasıl bir saplantı anlatsana biraz
Sabah akşam sana kadrii çok hoşuma gidioHemende Kendini belli ediyorsun bak. Parti gruplarında da oyuna yönetime herkese sövmeye devam mı tevhikkkkk
Hadi sütünü iç yat 1-3 nöbete git yada sen gözümüze gözükme yeter geç olduSırayla gelin böyle aferin. Teker teker hepinize ayar vereyim.![]()
Kfkfkdkdk sen iyice saçmaladın. Yaramıyorsa içme kardeşim. Koş çayımı tazele seriSabah akşam sana kadrii çok hoşuma gidiothelost çözmüş seni bak tek ben değil tenekeci kadriii
![]()
Ayar ? Senin yediğin ayarlar yetmiyor he. Yenildim de çekil kenara pehlivan.Sırayla gelin böyle aferin. Teker teker hepinize ayar vereyim.![]()
KDKDKDKDKKDKDKDKDKLDMDMDMDMMDMDMDMDMDMDMMDÖDÖÖDÖDÖDÖÖDÖDÖÖDÖXÖXÖÖXÖDÖXÖXÖAyar ? Senin yediğin ayarlar yetmiyor he. Yenildim de çekil kenara pehlivan.
Ne oldu sana böyleKDKDKDKDKKDKDKDKDKLDMDMDMDMMDMDMDMDMDMDMMDÖDÖÖDÖDÖDÖÖDÖDÖÖDÖXÖXÖÖXÖDÖXÖXÖ
Komik çoçuks, kaybol kfkfkdkdk
Senin niye kazanamadığın belli. Burda millete salça olup laf yetiştireceğine partin için çalış. Millet de lider diye peşinden geliyor ya hala senin. Vah ki vahKDKDKDKDKKDKDKDKDKLDMDMDMDMMDMDMDMDMDMDMMDÖDÖÖDÖDÖDÖÖDÖDÖÖDÖXÖXÖÖXÖDÖXÖXÖ
Komik çoçuks, kaybol kfkfkdkdk
Seviyemi düşürdüler broNe oldu sana böyle![]()
Hangi takımlısınFenerbahçe şampiyon oldu dediler. Olmamış
Kadri gel la sana belediye başkanlığı vercem istediğin şehri hadi bırak orayı yalnız kaldin cok orda ağlarsın sevim ablan sana yol yordam gösterir bizdeKfkfkdkdk sen iyice saçmaladın. Yaramıyorsa içme kardeşim. Koş çayımı tazele seri
Kıskandın deme .Senin niye kazanamadığın belli. Burda millete salça olup laf yetiştireceğine partin için çalış. Millet de lider diye peşinden geliyor ya hala senin. Vah ki vah
ArtvinSporHangi takımlısın
Yenilginin neyini kıskanıcam. Kendini rezil etmekten başka hiç bir şey değil yaptığın. Ben bu kadar lafı yesem hesabımı siler giderim.Kıskandın deme .Sen de maşa ol hadi
Onda yüz mu var astarı kalmamışYenilginin neyini kıskanıcam. Kendini rezil etmekten başka hiç bir şey değil yaptığın. Ben bu kadar lafı yesem hesabımı siler giderim.
Belediye mi verecem dedin? SkdkkdkdkKadri gel la sana belediye başkanlığı vercem istediğin şehri hadi bırak orayı yalnız kaldin cok orda ağlarsın sevim ablan sana yol yordam gösterir bizde![]()
Akşamdan beri sizi madara ettim , nerede laf yedim. Maksat laf söylemek olsun cool görüneyim diye konuşuyor buda dkdkkdksmsm sen git paşa sen benim kalemim değilsin anlaşıldı. Hadi partin için puan kas emir veriyorum sanaYenilginin neyini kıskanıcam. Kendini rezil etmekten başka hiç bir şey değil yaptığın. Ben bu kadar lafı yesem hesabımı siler giderim.
Deminden beri seni şamarlıyorum hem . Rezil kepaze oldun neden silmedin hesabını kdkdkdkYenilginin neyini kıskanıcam. Kendini rezil etmekten başka hiç bir şey değil yaptığın. Ben bu kadar lafı yesem hesabımı siler giderim.
Ne başkan ne başkan teneke başkanıBelediye mi verecem dedin? Skdkkdkdk
Hangi vasıflaPartide sözün mü geçiyor senin. Aday olup kazandığın bir seçim yok. Karşında 41. Dönem oyun başkanı var haddini bil utanmaz seni
![]()