Yargı İttifakı Duyurusu 📣 (4 Kişi İçeride)

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Kadri gel la sana belediye başkanlığı vercem istediğin şehri hadi bırak orayı yalnız kaldin cok orda ağlarsın sevim ablan sana yol yordam gösterir bizde🤣
Belediye mi verecem dedin? Skdkkdkdk
Hangi vasıfla😂😂😂 Partide sözün mü geçiyor senin. Aday olup kazandığın bir seçim yok. Karşında 41. Dönem oyun başkanı var haddini bil utanmaz seni😂

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
Yenilginin neyini kıskanıcam. Kendini rezil etmekten başka hiç bir şey değil yaptığın. Ben bu kadar lafı yesem hesabımı siler giderim.
Akşamdan beri sizi madara ettim , nerede laf yedim. Maksat laf söylemek olsun cool görüneyim diye konuşuyor buda dkdkkdksmsm sen git paşa sen benim kalemim değilsin anlaşıldı. Hadi partin için puan kas emir veriyorum sana😂

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
Yenilginin neyini kıskanıcam. Kendini rezil etmekten başka hiç bir şey değil yaptığın. Ben bu kadar lafı yesem hesabımı siler giderim.
Deminden beri seni şamarlıyorum hem . Rezil kepaze oldun neden silmedin hesabını kdkdkdk

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
Belediye mi verecem dedin? Skdkkdkdk
Hangi vasıfla😂😂😂 Partide sözün mü geçiyor senin. Aday olup kazandığın bir seçim yok. Karşında 41. Dönem oyun başkanı var haddini bil utanmaz seni😂
Ne başkan ne başkan teneke başkanı🤣senin çokmu geçiyor baskan yazıo orda,biz sözümüzü tutarız sen he de yeter😉 .kr.m abinin dedklerni yaptn sonra vuruldun mu🤣🤣kaybedecekte olsak isim yazdiririz senin gbi alavareyle garanti olacağına hiç olmasın kadriiiii t.n.k kadriii