Muşspor Finalde 

Haddini bil sınırını aşma. Partindeki üyelere dahi emir veremezsin sen. Hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Kabahat bende ki seni dikkate alıyorum. Hadi git çalış partin için. Belki 1-2 belediye bari alırsınAkşamdan beri sizi madara ettim , nerede laf yedim. Maksat laf söylemek olsun cool görüneyim diye konuşuyor buda dkdkkdksmsm sen git paşa sen benim kalemim değilsin anlaşıldı. Hadi partin için puan kas emir veriyorum sana![]()
Sen miAkşamdan beri sizi madara ettim , nerede laf yedim. Maksat laf söylemek olsun cool görüneyim diye konuşuyor buda dkdkkdksmsm sen git paşa sen benim kalemim değilsin anlaşıldı. Hadi partin için puan kas emir veriyorum sana![]()
Benim ve partimin başarılıları belli. Sizi zamanında nasıl ağlattıklarımızda tarihte mevcut. O yüzden boşa yorma kendini skksksksNe başkan ne başkan teneke başkanısenin çokmu geçiyor baskan yazıo orda,biz sözümüzü tutarız sen he de yeter
.kr.m abinin dedklerni yaptn sonra vuruldun mu
kaybedecekte olsak isim yazdiririz senin gbi alavareyle garanti olacağına hiç olmasın kadriiiii t.n.k kadriii
Selam senin ismin oguzhanmi?Haddini bil sınırını aşma. Partindeki üyelere dahi emir veremezsin sen. Hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Kabahat bende ki seni dikkate alıyorum. Hadi git çalış partin için. Belki 1-2 belediye bari alırsın
Yazma bizim basliklarin altına bidaha be hiç ettn paylasimlariDeminden beri seni şamarlıyorum hem . Rezil kepaze oldun neden silmedin hesabını kdkdkdk
Selam, hayır değilSelam senin ismin oguzhanmi?
Bak iki laf ettim nasıl da ağlamaya başladın. Rezil seniHaddini bil sınırını aşma. Partindeki üyelere dahi emir veremezsin sen. Hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Kabahat bende ki seni dikkate alıyorum. Hadi git çalış partin için. Belki 1-2 belediye bari alırsın
Memnun oldum tanistima🖐️Selam, hayır değil
Aferin böyle devam etArtvinSpor
O benim bileceğim iş abisi kfkkfYazma bizim basliklarin altına bidaha be hiç ettn paylasimlari
Tarih sen başarı bu kadar kelimeyi nasıl bir araya getirdinBenim ve partimin başarılıları belli. Sizin zamanında nasıl anlattıklarımızda tarihte mevcut. O yüzden boşa yorma kendini skksksks
En büyük MuşAferin böyle devam et
Partide üyelerine ağlamayı mı öğreniyorsun ilk ordinaryus bajganAferin böyle devam et
Hesaplarımızın açılış tarihleri arasında 10 gün var yok ne anlatıyorsun acaba ? Keyfimden sigara yaktım içiyorum bu rezil rüsva halineBak iki laf ettim nasıl da ağlamaya başladın. Rezil seniBen ve partim alacağımızı almışız zaten sen pek bilmezsin. Abine ablana sor anlatsınlar
![]()
Oyun bilmezliğin buradan belliTarih sen başarı bu kadar kelimeyi nasıl bir araya getirdinhiç yakistiramadim sana
![]()
Muş mu o da olur fkflflflEn büyük Muş
La anlamaz bu ne anlatıyorsun tenekeden daha az ses gelir dolu,bundan gelmezHesaplarımızın açılış tarihleri arasında 10 gün var yok ne anlatıyorsun acaba ? Keyfimden sigara yaktım içiyorum bu rezil rüsva halinebiraz daha saçmalıklarını okuyup keyfime bakıcam
![]()
Yoo genelde karşının gözyaşlarına karşı mendil uzatmayı öğretiyorum.Partide üyelerine ağlamayı mı öğreniyorsun ilk ordinaryus bajgan![]()
Reis hesapla olmuyor o konu shshshHesaplarımızın açılış tarihleri arasında 10 gün var yok ne anlatıyorsun acaba ? Keyfimden sigara yaktım içiyorum bu rezil rüsva halinebiraz daha saçmalıklarını okuyup keyfime bakıcam
![]()