Yargı İttifakı Duyurusu 📣 (1 Kişi İçeride)

thelosstt

Eskişehir Valisi - Yükselen Gençlik P.
Vatandaş
Akşamdan beri sizi madara ettim , nerede laf yedim. Maksat laf söylemek olsun cool görüneyim diye konuşuyor buda dkdkkdksmsm sen git paşa sen benim kalemim değilsin anlaşıldı. Hadi partin için puan kas emir veriyorum sana😂
Haddini bil sınırını aşma. Partindeki üyelere dahi emir veremezsin sen. Hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Kabahat bende ki seni dikkate alıyorum. Hadi git çalış partin için. Belki 1-2 belediye bari alırsın

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Ne başkan ne başkan teneke başkanı🤣senin çokmu geçiyor baskan yazıo orda,biz sözümüzü tutarız sen he de yeter😉 .kr.m abinin dedklerni yaptn sonra vuruldun mu🤣🤣kaybedecekte olsak isim yazdiririz senin gbi alavareyle garanti olacağına hiç olmasın kadriiiii t.n.k kadriii
Benim ve partimin başarılıları belli. Sizi zamanında nasıl ağlattıklarımızda tarihte mevcut. O yüzden boşa yorma kendini skksksks

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Haddini bil sınırını aşma. Partindeki üyelere dahi emir veremezsin sen. Hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Kabahat bende ki seni dikkate alıyorum. Hadi git çalış partin için. Belki 1-2 belediye bari alırsın
Bak iki laf ettim nasıl da ağlamaya başladın. Rezil seni😂😂 Ben ve partim alacağımızı almışız zaten sen pek bilmezsin. Abine ablana sor anlatsınlar 😂😂😂

thelosstt

Eskişehir Valisi - Yükselen Gençlik P.
Vatandaş
Bak iki laf ettim nasıl da ağlamaya başladın. Rezil seni😂😂 Ben ve partim alacağımızı almışız zaten sen pek bilmezsin. Abine ablana sor anlatsınlar 😂😂😂
Hesaplarımızın açılış tarihleri arasında 10 gün var yok ne anlatıyorsun acaba ? Keyfimden sigara yaktım içiyorum bu rezil rüsva haline 😂😂 biraz daha saçmalıklarını okuyup keyfime bakıcam 😂