FORUM SOHBET ALANI (23 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
meclis başkanım vekillere yaptırım uygulayıp vekilliğini düşürecekmiş oylamalara falan tasarılara katılmayanlara acaba nasıl düşürecek merak konusu :D düşürmeyi merak ettim darbemi yapabilecekler acaba hmmmm :D gerçi kendi makamlarıda gider bana karşılık 120 makam iyi takas :D

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
meclis başkanım vekillere yaptırım uygulayıp vekilliğini düşürecekmiş oylamalara falan tasarılara katılmayanlara acaba nasıl düşürecek merak konusu :D düşürmeyi merak ettim darbemi yapabilecekler acaba hmmmm :D gerçi kendi makamlarıda gider bana karşılık 120 makam iyi takas :D
Koparıyor beni resmen.

Bende meclis başkanına şunu sorayım.

Sayın meclis başkanı öyle havadan konuşması değil. Baktım tasarılara da hepsi boş tasarılar. Neyine oy verecem ben o tasarıların. Hilmi yiğit'in yönetim hakkındaki seviyesiz konuşmalarına mı oy verecem. Kullanmıyorum tasarıya oy hadi yaptırım uygula bakayım.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Koparıyor beni resmen.

Bende meclis başkanına şunu sorayım.

Sayın meclis başkanı öyle havadan konuşması değil. Baktım tasarılara da hepsi boş tasarılar. Neyine oy verecem ben o tasarıların. Hilmi yiğit'in yönetim hakkındaki seviyesiz konuşmalarına mı oy verecem. Kullanmıyorum tasarıya oy hadi yaptırım uygula bakayım.
İlla diyor konuştur makamı al elimden sen vekilleri al bakayım ben seni Ordan nasıl alıyorum

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Jıgogoyyppypypupuypoyotoyyooy
1000141307.jpgAl bir tane daha. Bu tasarımı şimdi. Öneri niteliğinde bir konu.

Meclis başkanı , dümenden konuşma. Oyunda gelip vekilleri tehdit edeceğine. Düzgün bir şekilde, vekillerimize oyunun işleyişi ve gidişatına uygun tasarılar hazırlayınız diye duyuru yap.

Herşeyide bizmi öğreteceğiz yahu

TOMRİS

Altın Ok
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 22286Al bir tane daha. Bu tasarımı şimdi. Öneri niteliğinde bir konu.

Meclis başkanı , dümenden konuşma. Oyunda gelip vekilleri tehdit edeceğine. Düzgün bir şekilde, vekillerimize oyunun işleyişi ve gidişatına uygun tasarılar hazırlayınız diye duyuru yap.

Herşeyide bizmi öğreteceğiz yahu
Bunu ben önermiştim yaklaşık 1 sene önce, çok geriden takip ediyorlar