Kadir kim diyorYine noldu ya. Uyuyordum ben
Kadir kim diyorYine noldu ya. Uyuyordum ben
Gariban bir kulum işte beeKadir kim diyor
@MAGARSUS geri sayıma başla
Sessiz olun.Gariban bir kulum işte bee
Koparıyor beni resmen.meclis başkanım vekillere yaptırım uygulayıp vekilliğini düşürecekmiş oylamalara falan tasarılara katılmayanlara acaba nasıl düşürecek merak konusudüşürmeyi merak ettim darbemi yapabilecekler acaba hmmmm
gerçi kendi makamlarıda gider bana karşılık 120 makam iyi takas
![]()
İlla diyor konuştur makamı al elimden sen vekilleri al bakayım ben seni Ordan nasıl alıyorumKoparıyor beni resmen.
Bende meclis başkanına şunu sorayım.
Sayın meclis başkanı öyle havadan konuşması değil. Baktım tasarılara da hepsi boş tasarılar. Neyine oy verecem ben o tasarıların. Hilmi yiğit'in yönetim hakkındaki seviyesiz konuşmalarına mı oy verecem. Kullanmıyorum tasarıya oy hadi yaptırım uygula bakayım.
JıgogoyyppypypupuypoyotoyyooyEkli dosyayı görüntüle 22285
Bu tasarının neyine oy vereyim ben şimdi. Şuna bak
Bişey yok bişey yok uyumaya devam et boşverYine noldu ya. Uyuyordum ben
Jıgogoyyppypypupuypoyotoyyooy
Bunu ben önermiştim yaklaşık 1 sene önce, çok geriden takip ediyorlarEkli dosyayı görüntüle 22286Al bir tane daha. Bu tasarımı şimdi. Öneri niteliğinde bir konu.
Meclis başkanı , dümenden konuşma. Oyunda gelip vekilleri tehdit edeceğine. Düzgün bir şekilde, vekillerimize oyunun işleyişi ve gidişatına uygun tasarılar hazırlayınız diye duyuru yap.
Herşeyide bizmi öğreteceğiz yahu
Bunu bile çalmışlar yani öyle miBunu ben önermiştim yaklaşık 1 sene önce, çok geriden takip ediyorlar
Öyle birazBunu bile çalmışlar yani öyle mi
SelamÖyle biraz
Selam
Nbr
İdare eder, senden naber