görevini yapan bakanmı ben göremiyorumda .Valla biz birsey yasamiyoruz yasayan ve darbe çığirtkanliği yapan sizlersiniz bizden yana ve gorevini layığı ile yapan BAKANIMIZ dan yana herhangi bir supheniz olmasin .
sen ne yaşıyorsun @K A T L İ A M @EKREM @A M İ R A L gardaşlarımız bizim zaten hak ettiler göreve geldiler emin ol tarihin en iyi komtanları olarak ayrıldılar.Komutan kendi adamlarını yerleştirmiş ya itiraf etti sonunda
Çok konuşmayın birbirinize sövün ve balım çiçem demeye devam edin seri![]()
Boyle isler ayik kafayla konusulmaz herkesi icmeye bekliyorumBu karşı taraf ne içiyor ne yiyor bilmiyorum ama azaltın![]()
Yok sen teminat olamazsın bana alabilen alsın dedik ortadan kayboldu herkes bi anda ama önümüzdeki ay söz ben sana teminat olacam![]()
Siz ne ara can ciğer oldunuz aplamm. Nereden bakarsan bak tutarsızlığınız Nirvana.Valla canim ne zaman isterse yeni sslerinizi bekliyorum toplu halde olsun ama ugrastirmayin beni cok yorgunum bu aralar @Sevim AYDIN beraber okuyalimda ssleri yine bi grup yaparim ben![]()
bitane yüzsüzde bir üyeye selam söyle belki söver demiş kendisine sövdürtüp banlatmaya çalışacak bu kadar aciz bir insan evladı olamaz yaSiz ne ara can ciğer oldunuz aplamm. Nereden bakarsan bak tutarsızlığınız Nirvana.
He birde bir kaç ss gördüm İsmail falan oziye bi laf söylemiş sevime küfür falan etmiş. Sevimde demiş ona olsun biz ittifakız , ayrılınca ben bu ss leri servis ederim . Sonra Fettaha atmış ss leri arşivlemiş ilerleyen dönemde bilgeme karşı kullanır ittifaka alırım demiş
La siz ne yapıonuz neeee![]()
Bunlar hangi evrede acababitane yüzsüzde bir üyeye selam söyle belki söver demiş kendisine sövdürtüp banlatmaya çalışacak bu kadar aciz bir insan evladı olamaz ya![]()
Ses kaydıda varmı hani bijgem cimere şikayet edecekti ittifak ortağını ona şey dediği için çok komikler çok bunlarSiz ne ara can ciğer oldunuz aplamm. Nereden bakarsan bak tutarsızlığınız Nirvana.
He birde bir kaç ss gördüm İsmail falan oziye bi laf söylemiş sevime küfür falan etmiş. Sevimde demiş ona olsun biz ittifakız , ayrılınca ben bu ss leri servis ederim . Sonra Fettaha atmış ss leri arşivlemiş ilerleyen dönemde bilgeme karşı kullanır ittifaka alırım demiş
Fettah gene milleti tehdit ediyormuş. Kayıtlarınızı patlatacam diye. Fröt fethi oldu başımıza kfkfkdkSes kaydıda varmı hani bijgem cimere şikayet edecekti ittifak ortağını ona şey dediği için çok komikler çok bunlar![]()
Karakterlerini gösteriyor bazı şeylerSiz ne ara can ciğer oldunuz aplamm. Nereden bakarsan bak tutarsızlığınız Nirvana.
Bu ss davalarınız hiç bitmiyor ya .Sana bir de sır vereyim sırtında ki kamburlardan kurtul bıçak yaralarını kanatıp durma.Valla canim ne zaman isterse yeni sslerinizi bekliyorum toplu halde olsun ama ugrastirmayin beni cok yorgunum bu aralar @Sevim AYDIN beraber okuyalimda ssleri yine bi grup yaparim ben![]()
Kronik maalesef buBu ss davalarınız hiç bitmiyor ya .Sana bir de sır vereyim sırtında ki kamburlardan kurtul bıçak yaralarını kanatıp durma.
Öncelikle sizinle iletişime geçmedim evet.Bugün itibari olarak görevi bitmiş Savcı olarak açık olarak söyleyeyim Adalet Bakanı K E R E M hiç benle iletişime geçmemiştir ben hep @Muhammed daban. Başkan ve sayın hakimim @Kaan Kayra Yakın ile iletişime geçtim
Sen benim hiç açtığım konulara bakıyor musunda adaletli ceza vermiyorsunuz diyorsun başkanımÖncelikle sizinle iletişime geçmedim evet.
Çünkü geçicek bir durum olmadı.
Ayrıca bu konuyla yapabileceğim tek şey forumdan konu açmak bununla ilgili sizinle neden iletişime geçeyim?
Sizin iletişime geçmeniz gereken konular olduğu halde neden siz neden benimle iletişime geçmediniz?
Ayrıca yapılan suçun sonucunda ceza önerisi veren kolluk kuvveti hakkında (@Muhammed daban. )
başkaları ile konuşan sonra gelip burda ben onunla iletişime geçtim diyen bir savcıyla iletişime geçme gereği bulmuyorum.
Kaldı ki iletişime geçtiğiniz kolluk kuvvetide ceza önerlerini adaletli bir şekilde yapmıyor.
@SiraDeniz42
Sizin hakkınızda adaletli ceza vermiyorsunuz mu dedim?Sen benim hiç açtığım konulara bakıyor musunda adaletli ceza vermiyorsunuz diyorsun başkanım
Kolluk kuvveti ile görüşülerek karar verdiğini söylerimKaldı ki iletişime geçtiğiniz kolluk kuvvetide ceza önerlerini adaletli bir şekilde yapmıyor.
Kolluk kuvveti ile iletişime geçiyorum dediniz bende iletişime geçtiğiniz kolluk kuvvetinin adaletsiz önerilerde bulunduğunu ifade ettim.Kolluk kuvveti ile görüşülerek karar verdiğini söylerim
Sayın adalet bakani tam olarak nerde adaletsizlik var onu öğrenebilirmiyimÖncelikle sizinle iletişime geçmedim evet.
Çünkü geçicek bir durum olmadı.
Ayrıca bu konuyla yapabileceğim tek şey forumdan konu açmak bununla ilgili sizinle neden iletişime geçeyim?
Sizin iletişime geçmeniz gereken konular olduğu halde neden siz neden benimle iletişime geçmediniz?
Ayrıca yapılan suçun sonucunda ceza önerisi veren kolluk kuvveti hakkında (@Muhammed daban. )
başkaları ile konuşan sonra gelip burda ben onunla iletişime geçtim diyen bir savcıyla iletişime geçme gereği bulmuyorum.
Kaldı ki iletişime geçtiğiniz kolluk kuvvetide ceza önerlerini adaletli bir şekilde yapmıyor.
@SiraDeniz42