Adalet Bakanı Görevde Mi ? (1 Kişi İçeride)

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Valla canim ne zaman isterse yeni sslerinizi bekliyorum toplu halde olsun ama ugrastirmayin beni cok yorgunum bu aralar @Sevim AYDIN beraber okuyalimda ssleri yine bi grup yaparim ben😁
Siz ne ara can ciğer oldunuz aplamm. Nereden bakarsan bak tutarsızlığınız Nirvana.😂
He birde bir kaç ss gördüm İsmail falan oziye bi laf söylemiş sevime küfür falan etmiş. Sevimde demiş ona olsun biz ittifakız , ayrılınca ben bu ss leri servis ederim . Sonra Fettaha atmış ss leri arşivlemiş ilerleyen dönemde bilgeme karşı kullanır ittifaka alırım demiş

La siz ne yapıonuz neeee😂😂😂

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Siz ne ara can ciğer oldunuz aplamm. Nereden bakarsan bak tutarsızlığınız Nirvana.😂
He birde bir kaç ss gördüm İsmail falan oziye bi laf söylemiş sevime küfür falan etmiş. Sevimde demiş ona olsun biz ittifakız , ayrılınca ben bu ss leri servis ederim . Sonra Fettaha atmış ss leri arşivlemiş ilerleyen dönemde bilgeme karşı kullanır ittifaka alırım demiş

bitane yüzsüzde bir üyeye selam söyle belki söver demiş kendisine sövdürtüp banlatmaya çalışacak bu kadar aciz bir insan evladı olamaz ya :D

Oğuralp.

Yalnız Kurt
Vatandaş

Ses kaydıda varmı hani bijgem cimere şikayet edecekti ittifak ortağını ona şey dediği için çok komikler çok bunlar 🤣

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı

Karakterlerini gösteriyor bazı şeyler 😀

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Valla canim ne zaman isterse yeni sslerinizi bekliyorum toplu halde olsun ama ugrastirmayin beni cok yorgunum bu aralar @Sevim AYDIN beraber okuyalimda ssleri yine bi grup yaparim ben😁
Bu ss davalarınız hiç bitmiyor ya .Sana bir de sır vereyim sırtında ki kamburlardan kurtul bıçak yaralarını kanatıp durma.

K E R E M

A D İ N 🎗️|| 56.Dönem Adalet Bakanı⚖️
Vatandaş
Bugün itibari olarak görevi bitmiş Savcı olarak açık olarak söyleyeyim Adalet Bakanı K E R E M hiç benle iletişime geçmemiştir ben hep @Muhammed daban. Başkan ve sayın hakimim @Kaan Kayra Yakın ile iletişime geçtim
Öncelikle sizinle iletişime geçmedim evet.
Çünkü geçicek bir durum olmadı.
Ayrıca bu konuyla yapabileceğim tek şey forumdan konu açmak bununla ilgili sizinle neden iletişime geçeyim?

Sizin iletişime geçmeniz gereken konular olduğu halde neden siz neden benimle iletişime geçmediniz?

Ayrıca yapılan suçun sonucunda ceza önerisi veren kolluk kuvveti hakkında (@Muhammed daban. )
başkaları ile konuşan sonra gelip burda ben onunla iletişime geçtim diyen bir savcıyla iletişime geçme gereği bulmuyorum.

Kaldı ki iletişime geçtiğiniz kolluk kuvvetide ceza önerlerini adaletli bir şekilde yapmıyor.

@SiraDeniz42

SiraçDeniz42

ALTIN OK NEFERİ
Vatandaş
Ayrıca bu konuyla yapabileceğim tek şey forumdan konu açmak bununla ilgili sizinle neden iletişime geçeyim?

Sizin iletişime geçmeniz gereken konular olduğu halde neden siz neden benimle iletişime geçmediniz?

Ayrıca yapılan suçun sonucunda ceza önerisi veren kolluk kuvveti hakkında (@Muhammed daban. )
başkaları ile konuşan sonra gelip burda ben onunla iletişime geçtim diyen bir savcıyla iletişime geçme gereği bulmuyorum.

Kaldı ki iletişime geçtiğiniz kolluk kuvvetide ceza önerlerini adaletli bir şekilde yapmıyor.

@SiraDeniz42
Sen benim hiç açtığım konulara bakıyor musunda adaletli ceza vermiyorsunuz diyorsun başkanım

Muhammed daban.

Üye
Vatandaş

@SiraDeniz42
Sayın adalet bakani tam olarak nerde adaletsizlik var onu öğrenebilirmiyim
Sizinle iletişime geçeme gereği duymadım çünkü önemli birşey yok sizinle iletişime geçmedim çünkü gerektiren bir durum yok
Saygılar