Buda koparıyor beni ya dkdkkdkdmdGeldim geldim baktım şamar istiyorsun mahrum etmeyeyim seni
Açıkça ben yaptım desene kral öyle konuşalım senleşamarı yiyip ağlıyordun geçen gördük gül gül öldük![]()
neyi ben yapmışım ?Açıkça ben yaptım desene kral öyle konuşalım senle
Neyine gülüyorsun o zaman madem bilmiyorsunneyi ben yapmışım ?
İftira loading bence kankaneyi ben yapmışım ?
Ben kimseye iftira atmam bişi kastettiğim yokİftira loading bence kanka
sen foruma gelip yeter artık sal beni bırak pes diye ağlamadın mı bilader komiksin gülecem tabi napacam ağlayacam mı ne anlatıyonNeyine gülüyorsun o zaman madem bilmiyorsun
Bende diyorum ki bilmediğin konu hakkında nasıl gülüyorsun kralsen foruma gelip yeter artık sal beni bırak pes diye ağlamadın mı bilader komiksin gülecem tabi napacam ağlayacam mı ne anlatıyon![]()
engellemek
foruma gelip ağlamak![]()
ağlamana güldüm drama queenBaya gülmüşsünüz çünkü öyle yazdın ya neye güldün mesela onu merak ettim
gelsin abi 1-2 ay daha kullanır atarız sonra@Kadir A. Hani sen bütün düşmanlıkları bitirmiştin Bilge yi davet etsene partiye
Abi ben düşmanlıklar bitsin diye genel bildiri yaptım ama umursamadılar. Demek ki bu düzeni seviyor herkes@Kadir A. Hani sen bütün düşmanlıkları bitirmiştin Bilge yi davet etsene partiye
Kim bana doğruları söyledi ise bana düşmanimiz o dediEvet bilgemle olmaz dedim yarıyolda bırakır dedim sen illa aplam da aplam dedin sonra da gruptan attı JDJDJDJDJ
Bu Altınoku bölmek lazım oyunun 3/1 oyuncusu sizde arkadaş böyle olmaz seri dağılın bölünün parçalanın Tutuk gelsin Tutunamayanlar ı falan açsın Bilge de AltıkGök falan kursungelsin abi 1-2 ay daha kullanır atarız sonra
Çok değişik biri emeğine kurbanKim bana doğruları söyledi ise bana düşmanimiz o dedişaka bir yana ben biliyordum zaten de belki düzeltirim onu düşündüm olmadı
çalışın sizinde olsun agam kaybetsekte eğleniyoruz no problemmmmm adamlar geçen ay kazandılar seçimi ortada yoklarBu Altınoku bölmek lazım oyunun 3/1 oyuncusu sizde arkadaş böyle olmaz seri dağılın bölünün parçalanın Tutuk gelsin Tutunamayanlar ı falan açsın Bilge de AltıkGök falan kursun
Altın ok u bitircez abi az kaldıBu Altınoku bölmek lazım oyunun 3/1 oyuncusu sizde arkadaş böyle olmaz seri dağılın bölünün parçalanın Tutuk gelsin Tutunamayanlar ı falan açsın Bilge de AltıkGök falan kursun
Bolunseler bile adamlarda 500 e yakın katsayı var abi adamlar çalışıyorBu Altınoku bölmek lazım oyunun 3/1 oyuncusu sizde arkadaş böyle olmaz seri dağılın bölünün parçalanın Tutuk gelsin Tutunamayanlar ı falan açsın Bilge de AltıkGök falan kursun