Selamün aleyküm taşlarken camlara başlar'a dikkat.
Ondan önce senin hakkında söylediklerini anlatsınValla gayet güzel yalvarmışsın Ekrem 1-2 güne gelsin yalvarmalarını anlatır
e tamamda bunları biz bilerek ekremi gönderdik senin yanına zaten sende bu kadar safsın işteOndan önce senin hakkında söylediklerini anlatsın
Sonra zaten o kadar saydıktan sonra yanında olduğunu görenler ekrem'in dünyadan hızlı döndüğüne net kanaat verir mdlflflflf
Laflara bak sana saygı duyup yanında olana da şüphe duyuyorum.Canım sıkıldıkça bunları buraya toplayacam gelip beni eğlendirecekler bunların hassas yerleri aldıkları cukkaladıkları daha doğrusu çaldıkları ödüller sürekli Ordan vuracam makamlarınıda ellerinden alacam yönetim 3-4 gün 1 alana 1 bedava yapıyor pazarcı gibi o günü bekliyorlar bundan sonra size hiçbirşey yok yağmurlu havada su yok çölde toprak yok
Ekrem adam gibi adamdır. Eğer size karşı yanlış yaptığını düşünüyorsanız %1000 siz suçlusunuz ve kesin onun damarına basmışsınızdır. Ekreme laf ederken 2 kere düşünün.Ondan önce senin hakkında söylediklerini anlatsın
Sonra zaten o kadar saydıktan sonra yanında olduğunu görenler ekrem'in dünyadan hızlı döndüğüne net kanaat verir mdlflflflf
Tuncay'la neden bekliyordun. Altın Ok acısını unutmamış mı hala oLaflara bak sana saygı duyup yanında olana da şüphe duyuyorum.
Ayna karşısı mı oynamaya devam et .
Ha bir de %80 altınok oyu ile kazandım açıklamanı bekliyoruz tuncay'la kclflflflf
%100 altınok ile Orjinal halis ALTINOK ile kazandım ağlamaya devam edebilirsin enayi obsinden devam biz hadi anlaşmalarınızı yaptıysanız 4-5 parti seri ittifak kurunda az eğlenelim korkak gibi saklanmaktan yorulmamışsınLaflara bak sana saygı duyup yanında olana da şüphe duyuyorum.
Ayna karşısı mı oynamaya devam et .
Ha bir de %80 altınok oyu ile kazandım açıklamanı bekliyoruz tuncay'la kclflflflf
Şaşırmadım.e tamamda bunları biz bilerek ekremi gönderdik senin yanına zaten sende bu kadar safsın iştehala bunlar olayı anlayamıyor aslkdjaskjlfkjlsdgkljsdglksdg neyse sen kitap okumaya devam
![]()
Yok sizin böyle saçma konuşmalarınız kendi aramızda goygoy yapmamıza ve gülmemize sebep oluyor da böyle devam edinTuncay'la neden bekliyordun. Altın Ok acısını unutmamış mı hala o![]()
vallahi benim karakterimi eleştirecek gram çapın olduğunu düşünmüyorum çünkü o kadar acizsin sen millete uydurma hayat hikayeleri sallamaya devam etŞaşırmadım.
Onurlu bir şekilde ittifak kurarak verdiğin sözleri tutarak oyun oynayabilecek karakterinin olmadığını zaten farkındayım.
Böyle arkadan bir şeyler çevirerek karşınızdaki insanları küçük görecek sözler kullanarak bu oyunu en çok zararlı sizin verdiğinizin umarım bir gün farkına varırsınız.
Onurlu insanlarla yola devam ettiğim için kendimi çok şanslı görüyorum Allah yanınızda olanların yardımcısı olsun![]()
hala hayat hikayesi sallamaya devam mı onlarada gülüyor millet haberin olsun şahsen biz çok gülüyorduk ittifaktayken kadirle fatihleYok sizin böyle saçma konuşmalarınız kendi aramızda goygoy yapmamıza ve gülmemize sebep oluyor da böyle devam edin![]()
Bir şey olmadı adamı kızdırıyorlar
Bugüne kadar uyum hayatında hiç özel hayatı oyunu dahil etmedim.%100 altınok ile Orjinal halis ALTINOK ile kazandım ağlamaya devam edebilirsin enayi obsinden devam biz hadi anlaşmalarınızı yaptıysanız 4-5 parti seri ittifak kurunda az eğlenelim korkak gibi saklanmaktan yorulmamışsınsenin sinsiliğin yaptıkların insanlar gelip bize birşeyler anlatmasın diye kendiliğinden ses kaydı atıp hayat hikayelerini anlattığın ve bunlara inanarak sana saygı duyan insanlardanda biz şüphe duyuyoruz sinsirella seni
![]()
tamamda özel hayatını niye sokuyorsun işin içine algıcı sevim sadece onları mı anlattın iyi düşün bakayım salladığın başka hikayelerde varBugüne kadar uyum hayatında hiç özel hayatı oyunu dahil etmedim.
Keşke dahil etmeyecek kadar onurlu olsan ama sanmıyorum![]()
İnsan olduğunuzu düşünerek sohbet ettiğim için evet hatalıyım.hala hayat hikayesi sallamaya devam mı onlarada gülüyor millet haberin olsun şahsen biz çok gülüyorduk ittifaktayken kadirle fatihle![]()
Şunu anlayamamışsın ben yalan konuşmam ne isem oyum. Keşke azıcık sende etik değerlere sahip olabilsentamamda özel hayatını niye sokuyorsun işin içine algıcı sevim sadece onları mı anlattın iyi düşün bakayım salladığın başka hikayelerde var![]()
kudurmaya devam edebilirsin algıcı seninle ittifaka gelmeden sizlerin ne olduğunu biliyorduk zatenİnsan olduğunuzu düşünerek sohbet ettiğim için evet hatalıyım.
Bizimle ittifaktayken Kadir ve fatih'le paylaşıp gülüyorsan da zaten bu da senin onursuzluğun yani işin ya da söylediklerinin her sonu ona çıkıyor