Eteklerdeki taşları buradan dökünüz 😂 (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Ondan önce senin hakkında söylediklerini anlatsın 😂😂😂😂

Sonra zaten o kadar saydıktan sonra yanında olduğunu görenler ekrem'in dünyadan hızlı döndüğüne net kanaat verir mdlflflflf
e tamamda bunları biz bilerek ekremi gönderdik senin yanına zaten sende bu kadar safsın işte :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hala bunlar olayı anlayamıyor aslkdjaskjlfkjlsdgkljsdglksdg neyse sen kitap okumaya devam :D

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Canım sıkıldıkça bunları buraya toplayacam gelip beni eğlendirecekler bunların hassas yerleri aldıkları cukkaladıkları daha doğrusu çaldıkları ödüller sürekli Ordan vuracam makamlarınıda ellerinden alacam yönetim 3-4 gün 1 alana 1 bedava yapıyor pazarcı gibi o günü bekliyorlar bundan sonra size hiçbirşey yok yağmurlu havada su yok çölde toprak yok
Laflara bak sana saygı duyup yanında olana da şüphe duyuyorum.

Ayna karşısı mı oynamaya devam et .

Ha bir de %80 altınok oyu ile kazandım açıklamanı bekliyoruz tuncay'la kclflflflf

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Ondan önce senin hakkında söylediklerini anlatsın 😂😂😂😂

Sonra zaten o kadar saydıktan sonra yanında olduğunu görenler ekrem'in dünyadan hızlı döndüğüne net kanaat verir mdlflflflf
Ekrem adam gibi adamdır. Eğer size karşı yanlış yaptığını düşünüyorsanız %1000 siz suçlusunuz ve kesin onun damarına basmışsınızdır. Ekreme laf ederken 2 kere düşünün.
1'incide düşünürken acaba bizim hata ettik Ekrem'e.

2'incide düşünürken acaba, Ekrem'e biz mi hata ettik diyin.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı

Ha bir de %80 altınok oyu ile kazandım açıklamanı bekliyoruz tuncay'la kclflflflf
Tuncay'la neden bekliyordun. Altın Ok acısını unutmamış mı hala o😀😀😀

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı

%100 altınok ile Orjinal halis ALTINOK ile kazandım ağlamaya devam edebilirsin enayi obsinden devam biz hadi anlaşmalarınızı yaptıysanız 4-5 parti seri ittifak kurunda az eğlenelim korkak gibi saklanmaktan yorulmamışsın :D senin sinsiliğin yaptıkların insanlar gelip bize birşeyler anlatmasın diye kendiliğinden ses kaydı atıp hayat hikayelerini anlattığın ve bunlara inanarak sana saygı duyan insanlardanda biz şüphe duyuyoruz sinsirella seni :D

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
e tamamda bunları biz bilerek ekremi gönderdik senin yanına zaten sende bu kadar safsın işte :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hala bunlar olayı anlayamıyor aslkdjaskjlfkjlsdgkljsdglksdg neyse sen kitap okumaya devam :D
Şaşırmadım.

Onurlu bir şekilde ittifak kurarak verdiğin sözleri tutarak oyun oynayabilecek karakterinin olmadığını zaten farkındayım.

Böyle arkadan bir şeyler çevirerek karşınızdaki insanları küçük görecek sözler kullanarak bu oyunu en çok zararlı sizin verdiğinizin umarım bir gün farkına varırsınız.

Onurlu insanlarla yola devam ettiğim için kendimi çok şanslı görüyorum Allah yanınızda olanların yardımcısı olsun 🙏🏻

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Şaşırmadım.

Onurlu bir şekilde ittifak kurarak verdiğin sözleri tutarak oyun oynayabilecek karakterinin olmadığını zaten farkındayım.

Böyle arkadan bir şeyler çevirerek karşınızdaki insanları küçük görecek sözler kullanarak bu oyunu en çok zararlı sizin verdiğinizin umarım bir gün farkına varırsınız.

Onurlu insanlarla yola devam ettiğim için kendimi çok şanslı görüyorum Allah yanınızda olanların yardımcısı olsun 🙏🏻
vallahi benim karakterimi eleştirecek gram çapın olduğunu düşünmüyorum çünkü o kadar acizsin sen millete uydurma hayat hikayeleri sallamaya devam et :D

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
%100 altınok ile Orjinal halis ALTINOK ile kazandım ağlamaya devam edebilirsin enayi obsinden devam biz hadi anlaşmalarınızı yaptıysanız 4-5 parti seri ittifak kurunda az eğlenelim korkak gibi saklanmaktan yorulmamışsın :D senin sinsiliğin yaptıkların insanlar gelip bize birşeyler anlatmasın diye kendiliğinden ses kaydı atıp hayat hikayelerini anlattığın ve bunlara inanarak sana saygı duyan insanlardanda biz şüphe duyuyoruz sinsirella seni :D
Bugüne kadar uyum hayatında hiç özel hayatı oyunu dahil etmedim.
Keşke dahil etmeyecek kadar onurlu olsan ama sanmıyorum 😂

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Bugüne kadar uyum hayatında hiç özel hayatı oyunu dahil etmedim.
Keşke dahil etmeyecek kadar onurlu olsan ama sanmıyorum 😂
tamamda özel hayatını niye sokuyorsun işin içine algıcı sevim sadece onları mı anlattın iyi düşün bakayım salladığın başka hikayelerde var :D

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
hala hayat hikayesi sallamaya devam mı onlarada gülüyor millet haberin olsun şahsen biz çok gülüyorduk ittifaktayken kadirle fatihle :D
İnsan olduğunuzu düşünerek sohbet ettiğim için evet hatalıyım.

Bizimle ittifaktayken Kadir ve fatih'le paylaşıp gülüyorsan da zaten bu da senin onursuzluğun yani işin ya da söylediklerinin her sonu ona çıkıyor

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
İnsan olduğunuzu düşünerek sohbet ettiğim için evet hatalıyım.

Bizimle ittifaktayken Kadir ve fatih'le paylaşıp gülüyorsan da zaten bu da senin onursuzluğun yani işin ya da söylediklerinin her sonu ona çıkıyor
kudurmaya devam edebilirsin algıcı seninle ittifaka gelmeden sizlerin ne olduğunu biliyorduk zaten :D orada bir tek oğuzhan gardaşıma üzülüyorum yoksa buraya sadece size cacık tarifi yazardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...