Partilerimizin Ortak Kamuoyu Duyurusu 📣 (1 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Daha o konu var bitiremedik yaptım diyip geçme başladıysan bitireceksin aplaaa
Kardeşim benlik bir mesele yok.

Siz kendi aranızda konuşmuşsunuz fettah geldi burada anlatıyor 😂

Biz de seninle birçok şey konuştuk ama ben hiçbir şey anlatmıyorum kimsenin hiçbir şeyden haberi yok 😂

Gerisi fettahla senin aranda yükselene senin çöktü dediysende Allah senin cezanı vermesin 😂😂😂😂

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Kardeşim benlik bir mesele yok.

Siz kendi aranızda konuşmuşsunuz fettah geldi burada anlatıyor 😂

Biz de seninle birçok şey konuştuk ama ben hiçbir şey anlatmıyorum kimsenin hiçbir şeyden haberi yok 😂

Gerisi fettahla senin aranda yükselene senin çöktü dediği sen de Allah senin cezanı vermesin 😂😂😂😂
Fettahla böyle bir konu konuşmaldı delikanlı gibi evet diğerleri konuşuldu ama bu konuşulmadı eğer delikanlı ise kanıtlar kanıt yoksa da burda adam gibi desin yanlış hatırlıyorum
He diğer konu fettah bilseydi Şuan herkesin haberi olurdu o ayrı

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Bu eren o kadar hak hukuk konusuyor şimdi budundayken batuga nın seçiminde batuganın bastığı paketlerin hepsini oto clicklr bastığında neden böyle ağlamıyordu 😀😀😀😀 çok ağlıyorsun şimdi bana iftira atıyorsun kanıt at diyecekler 🤣🤣

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Fettahla böyle bir konu konuşmaldı delikanlı gibi evet diğerleri konuşuldu ama bu konuşulmadı eğer delikanlı ise kanıtlar kanıt yoksa da burda adam gibi desin yanlış hatırlıyorum
He diğer konu fettah bilseydi Şuan herkesin haberi olurdu o ayrı
O yüzden kimsenin haberi yok abuzeyt 🤫🤫🤫🤫

Konuştuklarımız aramızda ben anlıyorum seni haklısın harbiden haklısın yolunda devam et 👏🏻

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Bu eren o kadar hak hukuk konusuyor şimdi budundayken batuga nın seçiminde batuganın bastığı paketlerin hepsini oto clicklr bastığında neden böyle ağlamıyordu 😀😀😀😀 çok ağlıyorsun şimdi bana iftira atıyorsun kanıt at diyecekler 🤣🤣
Altın ok yalakalığın güzel gidiyor devam et 😂

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Başarısız darbe girişimi sadece genel kurmay başkanın düşürülmesiyle kalmamalı, bu süreçte adalet bakanı, iç işleri bakanı ve meclis başkanı da sürece dahil edilmesi gerektiğini düşünmekteyim.
Bence herkes görevden alınsın partiler kapatılsın