Anlamını bilen kaçıyorBir parti daha kurulmuş.
Takip etmekte zorlanıyorum parti açan açana![]()

Anlamını bilen kaçıyorBir parti daha kurulmuş.
Takip etmekte zorlanıyorum parti açan açana![]()
Kardeşim benlik bir mesele yok.Daha o konu var bitiremedik yaptım diyip geçme başladıysan bitireceksin aplaaa
Fettahla böyle bir konu konuşmaldı delikanlı gibi evet diğerleri konuşuldu ama bu konuşulmadı eğer delikanlı ise kanıtlar kanıt yoksa da burda adam gibi desin yanlış hatırlıyorumKardeşim benlik bir mesele yok.
Siz kendi aranızda konuşmuşsunuz fettah geldi burada anlatıyor
Biz de seninle birçok şey konuştuk ama ben hiçbir şey anlatmıyorum kimsenin hiçbir şeyden haberi yok
Gerisi fettahla senin aranda yükselene senin çöktü dediği sen de Allah senin cezanı vermesin![]()
O yüzden kimsenin haberi yok abuzeytFettahla böyle bir konu konuşmaldı delikanlı gibi evet diğerleri konuşuldu ama bu konuşulmadı eğer delikanlı ise kanıtlar kanıt yoksa da burda adam gibi desin yanlış hatırlıyorum
He diğer konu fettah bilseydi Şuan herkesin haberi olurdu o ayrı
Canımsın bro varolO yüzden kimsenin haberi yok abuzeyt
Konuştuklarımız aramızda ben anlıyorum seni haklısın harbiden haklısın yolunda devam et![]()
Altın ok yalakalığın güzel gidiyor devam etBu eren o kadar hak hukuk konusuyor şimdi budundayken batuga nın seçiminde batuganın bastığı paketlerin hepsini oto clicklr bastığında neden böyle ağlamıyorduçok ağlıyorsun şimdi bana iftira atıyorsun kanıt at diyecekler
![]()
Doğrular can acıtırmış bak bakayım altın oktamıyım benAltın ok yalakalığın güzel gidiyor devam et![]()
Bence herkes görevden alınsın partiler kapatılsınBaşarısız darbe girişimi sadece genel kurmay başkanın düşürülmesiyle kalmamalı, bu süreçte adalet bakanı, iç işleri bakanı ve meclis başkanı da sürece dahil edilmesi gerektiğini düşünmekteyim.
Ordan oraya savruluyorsun nerede olduğun gram umrumda değilDoğrular can acıtırmış bak bakayım altın oktamıyım ben![]()
Ah erenim benim sen paranoyak olmuşsun yakından tanıdığım psikologlar var yardımcı olsunlarmı sana 🥹Ordan oraya savruluyorsun nerede olduğun gram umrumda değilne oldu sarı hilalin başına geçipte partiyi batıramadın diye mi bu yanıklığının sebebi
Sessiz kalanlar da bedelini ödemeli sonuçtaBence herkes görevden alınsın partiler kapatılsın
Hayır ben gitmem koltuğumu bırakmam giderken yanımda götüreceğimBence herkes görevden alınsın partiler kapatılsın
Kamu malı o götüremezsin. Demirbaş malzeme. Zimmetli. Mahmut admin ödetme çıkarır anında.Hayır ben gitmem koltuğumu bırakmam giderken yanımda götüreceğim
Terk etmem makamımı gitmeyeceğimKamu malı o götüremezsin. Demirbaş malzeme. Zimmetli. Mahmut admin ödetme çıkarır anında.
Üstelik kamu malına zarardan tutanak yersin
Kal orda şimal. Bağla kendini tamam mı. Gelen olır sa da benzin döküp yakmakla tehdit et kfkdkdTerk etmem makamımı gitmeyeceğim![]()
Bu aklımda yoktu . Mecbur yapıcaz şimdiKal orda şimal. Bağla kendini tamam mı. Gelen olır sa da benzin döküp yakmakla tehdit et kfkdkd
Koltukta fırlatma özelliği var sağdaki mavi tuş basma ona sakınBu aklımda yoktu . Mecbur yapıcaz şimdi
Güven vermedin basıp denemek lazımKoltukta fırlatma özelliği var sağdaki mavi tuş basma ona sakın
Basma demedim mi altın ok genel merkezîne fırlatıyor direkt celik kubbe vuracak seni şimdiGüven vermedin basıp denemek lazım