SON DAKİKA: DARBE MUHTIRASI YAYINLANDI! (4 Kişi İçeride)

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Darbe ne yazık ki sadece oyun başkanı veya meclise gelecek olan bir zarar değildir direk oyuna da zarar getirecektir diye düşünüyorum 🤷🏼‍♀️
Öyle düşünmeyelim şimdi sayın hanım başkanım. Oyuna canlılık geliyor ve bu darbeler de oyunun doğasında ve dinamiğijde var. Bak mesela canlanmayan forum ve oyun bu muhabbetlerden nasıl canlandı.

.Emir

DCP KURUCUSU / Altın Ok Parti Yöneticisi
Vatandaş
BaşkanOnline’da tansiyon dorukta!
Kuvvetleri Komutanlığından tüm oyunculara ve yönetime açık bir darbe bildirisi yayımlandı. Bildiride, Oyun Başkanı’nın ordu uyarılarını dikkate almadığı ve orduyu alay konusu ettiği öne sürülerek, Kara/Hava/Deniz Kuvvetleri'nin tüm gücüyle müdahaleye hazır olduğu ilan edildi.
Bildiriden öne çıkan başlıklar:
  • Oyun Başkanının “şanlı ordu”yu hiçe saydığı ve ciddiyetsiz davrandığı iddiası.
  • Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve tüm kurmaylarının mevcut düzenden rahatsız olduğu vurgusu.
  • Ordunun işleyişe müdahalesinin “zorunlu” hale geldiği ve tüm güçleriyle darbenin arkasında oldukları beyanı.
  • “İş bu darbe muhtırasıdır. Genelkurmay Başkanımızın gerekli bildiriyi atacağından şüphemiz yoktur.” ifadeleriyle, sürecin tamamlanması için gözler Genelkurmay Başkanına çevrildi.
🔴 Darbe resmen başlatılmış değil!
Kritik süreçte, darbenin resmen başlaması için Genelkurmay Başkanı’nın bildiri yayımlaması bekleniyor.
Oyun dünyası diken üstünde, forumlar kaynıyor!
BaşkanOnline’da yeni gelişmeleri anbean aktarmaya devam edeceğiz!
Darbe resmen başlatılmış değil yazısını düzeltelim Darbe zamanı

Senoş

Aktif Üye
Vatandaş
Öyle düşünmeyelim şimdi sayın hanım başkanım. Oyuna canlılık geliyor ve bu darbeler de oyunun doğasında ve dinamiğijde var. Bak mesela canlanmayan forum ve oyun bu muhabbetlerden nasıl canlandı.
Şu ana kadar olan kısım için haklısın evet iki gündür canlandı doğru bende farkındayım ama sonucunda aksi olacağına inanıyorum bu da benim inancım 🤷🏼‍♀️