Aynen genelde iyi yaparımİyi yapmışsın![]()

Aynen genelde iyi yaparımİyi yapmışsın![]()
Tanımadığından oluyor hepŞimdi biz darbe yapıoz ya, o seni hipnoz etmeye çalışıyor![]()
Tamam gidiyorum ozaman, fettahı tutuklayıp gelicemYa Kadir sus bi gergoyum
Asıl niyetleri darbe mi sence. Valla en iyisi oyunumuza bakıp eğlenmekDarbe ne yazık ki sadece oyun başkanı veya meclise gelecek olan bir zarar değildir direk oyuna da zarar getirecektir diye düşünüyorum![]()
Öyle düşünmeyelim şimdi sayın hanım başkanım. Oyuna canlılık geliyor ve bu darbeler de oyunun doğasında ve dinamiğijde var. Bak mesela canlanmayan forum ve oyun bu muhabbetlerden nasıl canlandı.Darbe ne yazık ki sadece oyun başkanı veya meclise gelecek olan bir zarar değildir direk oyuna da zarar getirecektir diye düşünüyorum![]()
Darbe resmen başlatılmış değil yazısını düzeltelim Darbe zamanıBaşkanOnline’da tansiyon dorukta!
Kuvvetleri Komutanlığından tüm oyunculara ve yönetime açık bir darbe bildirisi yayımlandı. Bildiride, Oyun Başkanı’nın ordu uyarılarını dikkate almadığı ve orduyu alay konusu ettiği öne sürülerek, Kara/Hava/Deniz Kuvvetleri'nin tüm gücüyle müdahaleye hazır olduğu ilan edildi.
Bildiriden öne çıkan başlıklar:
- Oyun Başkanının “şanlı ordu”yu hiçe saydığı ve ciddiyetsiz davrandığı iddiası.
- Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve tüm kurmaylarının mevcut düzenden rahatsız olduğu vurgusu.
- Ordunun işleyişe müdahalesinin “zorunlu” hale geldiği ve tüm güçleriyle darbenin arkasında oldukları beyanı.
- “İş bu darbe muhtırasıdır. Genelkurmay Başkanımızın gerekli bildiriyi atacağından şüphemiz yoktur.” ifadeleriyle, sürecin tamamlanması için gözler Genelkurmay Başkanına çevrildi.
Darbe resmen başlatılmış değil!
Kritik süreçte, darbenin resmen başlaması için Genelkurmay Başkanı’nın bildiri yayımlaması bekleniyor.
Oyun dünyası diken üstünde, forumlar kaynıyor!
BaşkanOnline’da yeni gelişmeleri anbean aktarmaya devam edeceğiz!
Ney meselaAsıl niyetleri darbe mi sence. Valla en iyisi oyunumuza bakıp eğlenmek![]()
Şu ana kadar olan kısım için haklısın evet iki gündür canlandı doğru bende farkındayım ama sonucunda aksi olacağına inanıyorum bu da benim inancımÖyle düşünmeyelim şimdi sayın hanım başkanım. Oyuna canlılık geliyor ve bu darbeler de oyunun doğasında ve dinamiğijde var. Bak mesela canlanmayan forum ve oyun bu muhabbetlerden nasıl canlandı.
Belki olmayacak. Bırakalım da zaman ne gösterecek. Onu hep beraber bakıp görelim.Şu ana kadar olan kısım için haklısın evet iki gündür canlandı doğru bende farkındayım ama sonucunda aksi olacağına inanıyorum bu da benim inancım![]()
Nereden bilebilriz kiiiiiŞu ana kadar olan kısım için haklısın evet iki gündür canlandı doğru bende farkındayım ama sonucunda aksi olacağına inanıyorum bu da benim inancım![]()
Bıraktık zaten ben oyuna eksisi olur dedim diye darbe mi iptal olacaktı sanki mdkxkrldlccBelki olmayacak. Bırakalım da zaman ne gösterecek. Onu hep beraber bakıp görelim.
E hadi izleyelim o zamanNereden bilebilriz kiiiii
İçimden bir his mi dersiniz, yoksa sadece bir tahmin mi bilemem ama sanki başka bir koku var buda benim tahminim ney oldugunu da soylersem büyüsü bozulur. Role play oyunu heyecanla izliyoruz olacakları. Tarafsız Bağımsız olarakNey mesela
Akınnnn benim köye de darbe yapıyorlar seri destek ver klanın yüz karası tuncay kaç gündür bi ihtiyacın var mı demedi tek dost sensinAsıl niyetleri darbe mi sence. Valla en iyisi oyunumuza bakıp eğlenmek![]()
Hoş geldin hoş geldinTiyatro mu var mısır aldım geldim![]()
Hoş bulduk Hangi tiyatro oyunu bu konusu neymiş acılı hikayemiHoş geldin hoş geldin![]()
Beni savaşa dahil etmedi darbecinin en büyügü o...Akınnnn benim köye de darbe yapıyorlar seri destek ver klanın yüz karası tuncay kaç gündür bi ihtiyacın var mı demedi tek dost sensin![]()
Aynaya karşı oyun , kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.Hoş bulduk Hangi tiyatro oyunu bu konusu neymiş acılı hikayemi![]()
Başlattılar mı savaşı insan haber verir @T U N C A YBeni savaşa dahil etmedi darbecinin en büyügü o...