Millet İradesi (1 Kişi İçeride)

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sus kaybol ben amacıma ulasdım bak aglıyorsun çocum
Ağlamıyorum yaşım gereği seninle saygılı konuşuyorum fakat bilmiyorum kaç yaşında olduğunu ama böyle boş yaptığına göre 30 yaşından büyüksün saygılı ol demin Bu Bir Oyun diyorduk şimdi konuştuğun şeylere bak yasak olmasa küfür edecek

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
Yasaklı Üye
50. Dönem Oyun Başkanı
Altın Okta yokmuydu komutan olacak başka birisi parti üyelerinizi yetersiz mi görüyorsunuz 😀
Boş yapma la gereksiz insam müsfettesi sen bizim düşüncelerimize fikirlerimize ulaşamazsınız biz kardeşlerimizle her zaman konuşup istişarede bulunuruz senin akbabalıkların bize sökmez biz makam mevki ödül meraklısı değiliz atama ödülü almadık maas ödemesi oldukdan somra bu makama geldik anlıcagın herkesi kendin gibi aç sanma akbaba biraz oyunum aktfliğine katkı sağla boş fikirler verceğine devamlı

Penguen Avni

Kabile Ağası
Vatandaş
Boş yapma la gereksiz insam müsfettesi sen bizim düşüncelerimize fikirlerimize ulaşamazsınız biz kardeşlerimizle her zaman konuşup istişarede bulunuruz senin akbabalıkların bize sökmez biz makam mevki ödül meraklısı değiliz atama ödülü almadık maas ödemesi oldukdan somra bu makama geldik anlıcagın herkesi kendin gibi aç sanma akbaba biraz oyunum aktfliğine katkı sağla boş fikirler verceğine devamlı
Hiç yakistiramadim Forum Nezih bir iletişim merkezi olmalı seni kınıyorum 😡