Kaybol veletSana çok kısa bir cevap vereceğim Emre İzmir her şeyi yaşa bağlama senin mesajlarından alıntı yaptım çünkü sana cevap veriyorum burada beyinsiz olduğun belli
Kaybol veletSana çok kısa bir cevap vereceğim Emre İzmir her şeyi yaşa bağlama senin mesajlarından alıntı yaptım çünkü sana cevap veriyorum burada beyinsiz olduğun belli
Edelim miSeni de alalım Senin canın kavga istiyor herhalde
Sus kaybol ben amacıma ulasdım bak aglıyorsun çocumBana diyene bak Kaybol buradan Önce adam akıllı insan gibi cümle kurmayı öğren
Amacına ulaştı 5987. Kere koltuk sahibi oldu salın adamıSus kaybol ben amacıma ulasdım bak aglıyorsun çocum
Öle bir derdimiz yok ama senin var akbabaAmacına ulaştı 5987. Kere koltuk sahibi oldu salın adamı
Ağlamıyorum yaşım gereği seninle saygılı konuşuyorum fakat bilmiyorum kaç yaşında olduğunu ama böyle boş yaptığına göre 30 yaşından büyüksün saygılı ol demin Bu Bir Oyun diyorduk şimdi konuştuğun şeylere bak yasak olmasa küfür edecekSus kaybol ben amacıma ulasdım bak aglıyorsun çocum
Altın Okta yokmuydu komutan olacak başka birisi parti üyelerinizi yetersiz mi görüyorsunuzÖle bir derdimiz yok ama senin var akbaba
Edelim yer mekan ver geliyorumEdelim mi
@Emreİzmir bak şu mesaja şaka amaçlı söyledim olayı bu kadar büyüttün ya asıl çocuk sensinEdelim yer mekan ver geliyorum![]()
Aynen kendileri makam sözü vermeyi çok severAltın Okta yokmuydu komutan olacak başka birisi parti üyelerinizi yetersiz mi görüyorsunuz![]()
Altın Okta yokmuydu komutan olacak başka birisi parti üyelerinizi yetersiz mi görüyorsunuz![]()
Bana güvenebilirler aslında ama-Ben bu altınokun sürekli kazanmasına sinir oluyorum. Bir şeyler yapmalıyız
ErenA
Boş yapma la gereksiz insam müsfettesi sen bizim düşüncelerimize fikirlerimize ulaşamazsınız biz kardeşlerimizle her zaman konuşup istişarede bulunuruz senin akbabalıkların bize sökmez biz makam mevki ödül meraklısı değiliz atama ödülü almadık maas ödemesi oldukdan somra bu makama geldik anlıcagın herkesi kendin gibi aç sanma akbaba biraz oyunum aktfliğine katkı sağla boş fikirler verceğine devamlıAltın Okta yokmuydu komutan olacak başka birisi parti üyelerinizi yetersiz mi görüyorsunuz![]()
Hiç yakistiramadim Forum Nezih bir iletişim merkezi olmalı seni kınıyorumBoş yapma la gereksiz insam müsfettesi sen bizim düşüncelerimize fikirlerimize ulaşamazsınız biz kardeşlerimizle her zaman konuşup istişarede bulunuruz senin akbabalıkların bize sökmez biz makam mevki ödül meraklısı değiliz atama ödülü almadık maas ödemesi oldukdan somra bu makama geldik anlıcagın herkesi kendin gibi aç sanma akbaba biraz oyunum aktfliğine katkı sağla boş fikirler verceğine devamlı
Tabi tabi haklısın penguen kardeşimHiç yakistiramadim Forum Nezih bir iletişim merkezi olmalı seni kınıyorum![]()
Yani o adama yakistirdigin akbaba mı siz kardeşsiniz dhshsjsjTabi tabi haklısın penguen kardeşim![]()
O akbabaYani o adama yakistirdigin akbaba mı siz kardeşsiniz dhshsjsj