Sevgili Milli Savunma Bakanım; Altın Ok Partisine Askeri Müdahale Gerekiyor! (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İbrahim Talha Karataş

Bozkurt Harekat Partisi Üyeliği
Yasaklı Üye
Vatandaş
-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
-Askeri Müdahale Gerekiyor!

Ekli dosyalar

• VID_20250725_101510_509.mp4
    3.8 MB · Görüntüleme: 0
  • VID_20250725_101451_818.mp4
    6.7 MB · Görüntüleme: 0
F

Fırat 0yardımcı4

Ziyaretçi
-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
-Askeri Müdahale Gerekiyor!
Demokrasiye karşı darbe çağrısı yapanları önce tarih sonra halk yargılar bide askeri müdahale vay be sen dönemini şaşırmışsın canım burası 2025 başkan online oyununda kuralları altın ok koyar
🏹

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
vay beeee alpaslan kardeş işin aslını yarın berberimden öğreneyim gerekeni yapacağım

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
@M U R A T bana seçimi kaybetseydi msb ben olacaktım neyse muratı çağırayımda darbe yapsın

F

Fırat 0yardımcı4

Ziyaretçi
Reis altın ok'un yasa dışı ve hukuk dışı politika yaptığına dair ellerinde belgeleri varmı yok seçimde kime oy verdiklerini aile ortamı kuramadıkları, parti üyelerini bir arada tutabilecek bir liderlerinin , parti beyinleri olmadığı odaklanma sorunları olduğu için her zaman kaybediyorlar sonradan gelip iki tiktok videosu ile altın ok güç politikası uyguluyor diyorlar bilmem anlatabildim mi

E

EmirhanB.

Ziyaretçi
Reis altın ok'un yasa dışı ve hukuk dışı politika yaptığına dair ellerinde belgeleri varmı yok seçimde kime oy verdiklerini aile ortamı kuramadıkları, parti üyelerini bir arada tutabilecek bir liderlerinin , parti beyinleri olmadığı odaklanma sorunları olduğu için her zaman kaybediyorlar sonradan gelip iki tiktok videosu ile altın ok güç politikası uyguluyor diyorlar bilmem anlatabildim mi
Yok kanka ben ona atmadım etiketi alttaki adaleti biz sağlarız yazısına attım snnsnss

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Yok kanka ben ona atmadım etiketi alttaki adaleti biz sağlarız yazısına attım snnsnss
Gavga etmen guzumm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...