Kral hemen bizim berbere söylüyorum indiriıyor helikopterleri-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
-Askeri Müdahale Gerekiyor!
Demokrasiye karşı darbe çağrısı yapanları önce tarih sonra halk yargılar bide askeri müdahale vay be sen dönemini şaşırmışsın canım burası 2025 başkan online oyununda kuralları altın ok koyar-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
Soruyorum yasa ve hukuk dışı olan bir hareketimiz nerde var ayrıca burda yasada biz hukukta biz-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
@Zıpır Dedektif @Atom KarıncaDemokrasiye karşı darbe çağrısı yapanları önce tarih sonra halk yargılar bide askeri müdahale vay be sen dönemini şaşırmışsın canım burası 2025 başkan online oyununda kuralları altın ok koyar
![]()
bu arada tiktokta jeton falan atmıyon demi yayıncılara gidip sen bak . videolar oradan alınmış görmeyim kızarım.-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
Akşam pkda basıyordurbu arada tiktokta jeton falan atmıyon demi yayıncılara gidip sen bak . videolar oradan alınmış görmeyim kızarım.
-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
Reis altın ok'un yasa dışı ve hukuk dışı politika yaptığına dair ellerinde belgeleri varmı yok seçimde kime oy verdiklerini aile ortamı kuramadıkları, parti üyelerini bir arada tutabilecek bir liderlerinin , parti beyinleri olmadığı odaklanma sorunları olduğu için her zaman kaybediyorlar sonradan gelip iki tiktok videosu ile altın ok güç politikası uyguluyor diyorlar bilmem anlatabildim mi
Yok kanka ben ona atmadım etiketi alttaki adaleti biz sağlarız yazısına attım snnsnssReis altın ok'un yasa dışı ve hukuk dışı politika yaptığına dair ellerinde belgeleri varmı yok seçimde kime oy verdiklerini aile ortamı kuramadıkları, parti üyelerini bir arada tutabilecek bir liderlerinin , parti beyinleri olmadığı odaklanma sorunları olduğu için her zaman kaybediyorlar sonradan gelip iki tiktok videosu ile altın ok güç politikası uyguluyor diyorlar bilmem anlatabildim mi
Reis altın ok'un yasa dışı ve hukuk dışı politika yaptığına dair ellerinde belgeleri varmı yok seçimde kime oy verdiklerini aile ortamı kuramadıkları, parti üyelerini bir arada tutabilecek bir liderlerinin , parti beyinleri olmadığı odaklanma sorunları olduğu için her zaman kaybediyorlar sonradan gelip iki tiktok videosu ile altın ok güç politikası uyguluyor diyorlar bilmem anlatabildim mi
Gavga etmen guzummYok kanka ben ona atmadım etiketi alttaki adaleti biz sağlarız yazısına attım snnsnss
Gavayı görünce bildiriyordum bak az dahaGavga etmen guzumm
He yok mesaja bakıyorum Adalet bile yazmamışım amaYok kanka ben ona atmadım etiketi alttaki adaleti biz sağlarız yazısına attım snnsnss
Vaybe-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
Boş yapma-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
Bak dikkat edin bu adam sıkıntı arkasında permatik beşir var diyorlarBoş yapma
He qaqa öle mi olub?-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!