Sevgili Milli Savunma Bakanım; Altın Ok Partisine Askeri Müdahale Gerekiyor! (16 Kişi İçeride)

Alparslan_Karataş_58

Yeni Üye
Vatandaş
-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
-Askeri Müdahale Gerekiyor!

Ekli dosyalar

• VID_20250725_101510_509.mp4
    3.8 MB · Görüntüleme: 0
  • VID_20250725_101451_818.mp4
    6.7 MB · Görüntüleme: 0

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
vay beeee alpaslan kardeş işin aslını yarın berberimden öğreneyim gerekeni yapacağım

Fırat 0yardımcı4

🏹 ALTIN OK SON SÖZÜMÜZÜR 🏹
Yasaklı Üye
Vatandaş
Reis altın ok'un yasa dışı ve hukuk dışı politika yaptığına dair ellerinde belgeleri varmı yok seçimde kime oy verdiklerini aile ortamı kuramadıkları, parti üyelerini bir arada tutabilecek bir liderlerinin , parti beyinleri olmadığı odaklanma sorunları olduğu için her zaman kaybediyorlar sonradan gelip iki tiktok videosu ile altın ok güç politikası uyguluyor diyorlar bilmem anlatabildim mi

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Reis altın ok'un yasa dışı ve hukuk dışı politika yaptığına dair ellerinde belgeleri varmı yok seçimde kime oy verdiklerini aile ortamı kuramadıkları, parti üyelerini bir arada tutabilecek bir liderlerinin , parti beyinleri olmadığı odaklanma sorunları olduğu için her zaman kaybediyorlar sonradan gelip iki tiktok videosu ile altın ok güç politikası uyguluyor diyorlar bilmem anlatabildim mi
Yok kanka ben ona atmadım etiketi alttaki adaleti biz sağlarız yazısına attım snnsnss

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Yok kanka ben ona atmadım etiketi alttaki adaleti biz sağlarız yazısına attım snnsnss
Gavga etmen guzumm