TUB Bildirgesinde tatsız olay💥 - Sıcak gelişme (3 Kişi İçeride)

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
mesela ne gibi büyük rolün var başkanım? mesela talha ve özlem başkanım neden kaybetti neden tam oy kullanamadınız siz katsayı kasarken efeler neden kasmadı neden oy kaymaları yaşandı ve hala haberiniz yok? neden hala parti yöneticilerin bu duruma tepki göstermedi bu önemli rolünüz ve stratejik zekanızla bizleri aydınlatır mısınız rica etsek ☺️
Sanane?

M-D

Adanmış Hayatların Umudu Şanlı Yeniden Doğuş
18. Dönem Oyun Başkanı
Bu uslup güzel değil eren bey

Çünkü defalarca dile getirdiğiniz şikayetci olduğunuz bazı kişilerin üslubu kötü bu oyuna zarar veriyorlar üsten görüyorlar vs vs dile getirdiğiniz durumu şuanda siz uygulamaya çalışıyorsun

Demek ki adamlar doğru iş yapmış ki örnek alıyorsun

Yapma Eren bey alınırım gücenirim kırılırım...

ErenA

🫳 🐺
Bu uslup güzel değil eren bey

Çünkü defalarca dile getirdiğiniz şikayetci olduğunuz bazı kişilerin üslubu kötü bu oyuna zarar veriyorlar üsten görüyorlar vs vs dile getirdiğiniz durumu şuanda siz uygulamaya çalışıyorsun

Demek ki adamlar doğru iş yapmış ki örnek alıyorsun

Yapma Eren bey alınırım gücenirim kırılırım...
Haklısınız MD bey doğrudur sevgiler saygılar efenim 🫡

• Beğen
Tepkiler: M-D

ErenA

🫳 🐺
sen niye atlıyorsun? Adam büyük rol oynuyor partisinde sorgulama yapsın diye akıl veriyoruz. diğer türlü kazanamıyorsunuz çünkü. rekabete yardımcı oluyorum ben 😂
Kazanması için akıl vereceksin çok basit senin gibi taraf değiştirmesini söyleyebilirsin 😃

M-D

18. Dönem Oyun Başkanı
adamı nasıl inandırdıysanız hala kazanabileceğinize inanıyor ne yapalım daha biz 😂😂
Deniz lütfen aldırış etme

Eren bey Yeniden Doğuşta görev üstlenen herkesi kıskanır ve fesatlık yapar

Nice örnekleri var sırada sen varsın deniz

Örn. Yağız, Emre, Kaan vs vs

Bu kutlu ve mübarek yolda Yeniden Doğuş her zaman yanında 😀

ErenA

🫳 🐺
Deniz lütfen aldırış etme

Eren bey Yeniden Doğuşta görev üstlenen herkesi kıskanır ve fesatlık yapar

Nice örnekleri var sırada sen varsın deniz

Örn. Yağız, Emre, Kaan vs vs

Bu kutlu ve mübarek yolda Yeniden Doğuş her zaman yanında 😀
Deniz bizle dost iken forumda güller atardı taraf değiştirdikten sonra eski partilerimize sallamayı adet edindi. Taraf değiştirdiği içinmidir bu Düşman tavırları bilemiyorum. Partinizin hiçbir görevlisini kıskanmam denizide kıskanmadığım gibi size ve partinize başarılar MD bey.

• Beğenmedim
Tepkiler: M-D

Kadir A.

HEYET BAŞKANI
41. Dönem Oyun Başkanı
Deniz bizle dost iken forumda güller atardı taraf değiştirdikten sonra eski partilerimize sallamayı adet edindi. Taraf değiştirdiği içinmidir bu Düşman tavırları bilemiyorum. Partinizin hiçbir görevlisini kıskanmam denizide kıskanmadığım gibi size ve partinize başarılar MD bey.
Belki de doğruları gördü...

M-D

18. Dönem Oyun Başkanı
Sende aynısını yaptın Eren bey taraf değiştirmeden farklıydın taraf değiştirince forumda bizlere sallamaya başladın

Bu durumda nasıl bir sonuç çıkıyor

Herkes yaşattığını yaşarmış......

Partimizde görevli personel vs yoktur Eren bey

Kardeşlik vardır abilik vardır dostluk vardır
Bizim partimizden adabıyla sözünün eri ayrılan gıden her insan benim yine dostum arkadaşim olmuştur
Fakat düzgün ayrılmayan geldiği yeri unutan kişiler hiçbir şeyimiz değildir

Yapılan iyiliklere nankörlük eden olursa da her zaman karşınızda bizzat ben dururum bunuda iyi bilirsin

Deniz konusuna gelinirse sağolsun yanımızda partimizi birlikte yürütmekte olduğum güzel bir kardeşim
Ona karşı olan varsa bizzat bize karşı olmuş sayarım

Saygılarımla Eren bey