Yo catgbt aratıyor bu ne demekbulut sefa başkanım soruların cevabını aramaya gitti sanırım
![]()

Yo catgbt aratıyor bu ne demekbulut sefa başkanım soruların cevabını aramaya gitti sanırım
![]()
Sanane?mesela ne gibi büyük rolün var başkanım? mesela talha ve özlem başkanım neden kaybetti neden tam oy kullanamadınız siz katsayı kasarken efeler neden kasmadı neden oy kaymaları yaşandı ve hala haberiniz yok? neden hala parti yöneticilerin bu duruma tepki göstermedi bu önemli rolünüz ve stratejik zekanızla bizleri aydınlatır mısınız rica etsek![]()
Zaten oyunculuarın inanmadığı vurgulanmak için öyle yazıldı. Başlıklara değilde içeriğin meraklandırılması için.sevgili vizyon medya ben tarafsız değilim demedim, taraflıyım.
sen niye atlıyorsun? Adam büyük rol oynuyor partisinde sorgulama yapsın diye akıl veriyoruz. diğer türlü kazanamıyorsunuz çünkü. rekabete yardımcı oluyorum benSanane?
Çocukla ugrasma bekirrrrHiç R yapma BİMERlendin afsgagsga
Bu uslup güzel değil eren beySanane?
Ta Avrupa’nın bir köşesinden 10 yaşında bir bebenin Türkiye’deki oyuna karışması çok acı bir şeydir@BULUT SEFA DÖNMEZ ya noloyor nedne sorun çıkarıyorsun?
Azerbaycan Avrupa'da mı?Ta Avrupa’nın bir köşesinden 10 yaşında bir bebenin Türkiye’deki oyuna karışması çok acı bir şeydir
Zeka seviyen burda gözüküyor zaten ayrıca ben 19 yaşındayimTa Avrupa’nın bir köşesinden 10 yaşında bir bebenin Türkiye’deki oyuna karışması çok acı bir şeydir
Ya abi işte zeka seviyesi burda belliAzerbaycan Avrupa'da mı?
Burda ırkçılık yapiyorsunTa Avrupa’nın bir köşesinden 10 yaşında bir bebenin Türkiye’deki oyuna karışması çok acı bir şeydir
Ayrica Ben Avrupa'da dildim Türkiyənin Can kardeşim dediyi ülkedenmi imdi sen ayrımcılık yapıyorsunsa bu senin zekasiz oluğunu beli edirTa Avrupa’nın bir köşesinden 10 yaşında bir bebenin Türkiye’deki oyuna karışması çok acı bir şeydir
Haklısınız MD bey doğrudur sevgiler saygılar efenim 🫡Bu uslup güzel değil eren bey
Çünkü defalarca dile getirdiğiniz şikayetci olduğunuz bazı kişilerin üslubu kötü bu oyuna zarar veriyorlar üsten görüyorlar vs vs dile getirdiğiniz durumu şuanda siz uygulamaya çalışıyorsun
Demek ki adamlar doğru iş yapmış ki örnek alıyorsun
Yapma Eren bey alınırım gücenirim kırılırım...
Kazanması için akıl vereceksin çok basit senin gibi taraf değiştirmesini söyleyebilirsinsen niye atlıyorsun? Adam büyük rol oynuyor partisinde sorgulama yapsın diye akıl veriyoruz. diğer türlü kazanamıyorsunuz çünkü. rekabete yardımcı oluyorum ben![]()
adamı nasıl inandırdıysanız hala kazanabileceğinize inanıyor ne yapalım daha bizKazanması için akıl vereceksin çok basit senin gibi taraf değiştirmesini söyleyebilirsin![]()
Deniz lütfen aldırış etmeadamı nasıl inandırdıysanız hala kazanabileceğinize inanıyor ne yapalım daha biz![]()
Deniz bizle dost iken forumda güller atardı taraf değiştirdikten sonra eski partilerimize sallamayı adet edindi. Taraf değiştirdiği içinmidir bu Düşman tavırları bilemiyorum. Partinizin hiçbir görevlisini kıskanmam denizide kıskanmadığım gibi size ve partinize başarılar MD bey.Deniz lütfen aldırış etme
Eren bey Yeniden Doğuşta görev üstlenen herkesi kıskanır ve fesatlık yapar
Nice örnekleri var sırada sen varsın deniz
Örn. Yağız, Emre, Kaan vs vs
Bu kutlu ve mübarek yolda Yeniden Doğuş her zaman yanında![]()
Belki de doğruları gördü...Deniz bizle dost iken forumda güller atardı taraf değiştirdikten sonra eski partilerimize sallamayı adet edindi. Taraf değiştirdiği içinmidir bu Düşman tavırları bilemiyorum. Partinizin hiçbir görevlisini kıskanmam denizide kıskanmadığım gibi size ve partinize başarılar MD bey.
Sende aynısını yaptın Eren bey taraf değiştirmeden farklıydın taraf değiştirince forumda bizlere sallamaya başladınDeniz bizle dost iken forumda güller atardı taraf değiştirdikten sonra eski partilerimize sallamayı adet edindi. Taraf değiştirdiği içinmidir bu Düşman tavırları bilemiyorum. Partinizin hiçbir görevlisini kıskanmam denizide kıskanmadığım gibi size ve partinize başarılar MD bey.