Yanlış uygulanan yasa tasarısı hk. (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ 61. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hatta bakanlar kurulu toplantısı da yapmak istiyorum. Her bakan kendi bakanlığı hakkında eksikler sıkıntılar ve projelerden bahsedecek vatandaşlara açık bir toplantı olacak
Bakanlar kurulu toplantısı ve meclis tasarı toplantısına @Vizyon Medya @Orta Sayfa Medya Ajansı vs gibi medyalarda katılıp sorularıyla renk katsa güzel olur. Geçen tatsız bir olay sebebiyle vizyoner medyanın zoom tartışma programına katılmam iptal oldu. O aklımda telafi etmiş oluruz 😂

fryrdmc04

🏹ALTIN OKAŞK 🏹
Vatandaş
Bakanlar kurulu toplantısı ve meclis tasarı toplantısına @Vizyon Medya @Orta Sayfa Medya Ajansı vs gibi medyalarda katılıp sorularıyla renk katsa güzel olur. Geçen tatsız bir olay sebebiyle vizyoner medyanın zoom tartışma programına katılmam iptal oldu. O aklımda telafi etmiş oluruz 😂
Bakanları meclisi boşverelim şimdi fotoğraftaki yakışıklılığın sırı nedir saçlar baba fingo ateş ediyor heldır şoldır mı kullanıyorsun başkanım tüh tüh maşallah

Orta Sayfa Medya Ajansı

Tarafsız Bir yaklaşım
Vatandaş

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Bir gün oyun başkanı olursam hayalim meclis yasalarını online zoom toplantısı ile tartışarak oluşturmak kabul etmek ve reddetmek. Her ay en az bir defa yapılarak bir plan oluşturulmasını hedefliyorum. İnşallah nasip olur.
Kankam bunu zamanında ben yasa tasarısı olarak Senin Meclis Başkanlığı Döneminde yayınlamıştım.

Berkin Bakırel

Vatandaş
Ayrıca bu Yasa Tasarısı zaten güncellenip tekrardan yayınlanması gerektiğini bende Savunuyorum. Çünkü Yasa Tasarısında bazı alt eksiklikler vardır. Ancak Burada 1 Dönem boyunca Seçilmemesi demek, Oyuncu eksikliğine neden olabilir. Ceza verilir mi? Verilir. Onu da Seçilme Ödülleri ve Maaş Cezası verilebilir. Meclis Başkanı o Vekili tekrardan Atayabilir mi? Genel Sisteme bakılırsa evet tekrardan atayabilir. Buradan bakarsak eğer yetkisi dahilinde atamasını yaptı. Oyun oraya yedek olan vekili atayabilir de bu olabilecek bir şeydir. Herkese Saygılar ve iyi oyunlar.

Berkin Bakırel

Vatandaş
Hatta bunu arttırıyorum kankam. Bu toplantılara da Denetim kurulu olarak, Bağımsız olan Partilerin bir yöneticisi veyahut Milletvekili varsa Denetim tarafında olunmalıdır.

O A B İ

A D İ N🎗️ 61. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kankam bunu zamanında ben yasa tasarısı olarak Senin Meclis Başkanlığı Döneminde yayınlamıştım.
Biz o dönem oyun içinde bir güncelleme ile böyle bir sistem kurulabilir mi diye şansımızı denemiştik evet olmadı malesef. Biz de kendi imkanlarımızla dış platform desteği ve oyun yönetiminin onayıyla yapabilir miyiz diye bir daha deniyoruz bakalım

Berkin Bakırel

Vatandaş
Biz o dönem oyun içinde bir güncelleme ile böyle bir sistem kurulabilir mi diye şansımızı denemiştik evet olmadı malesef. Biz de kendi imkanlarımızla dış platform desteği ve oyun yönetiminin onayıyla yapabilir miyiz diye bir daha deniyoruz bakalım
Yapılır kankam vekiller ve Meclis Bileşenleri kabul ederse ben Milletvekili olarak varım.