OYUN BAŞKANINA İHTARNAME. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Bugün gelen bir ihbar üzerine Oyun Başkanının ayın başından beridir aynı zamanda Şehir Başkanı olarak görevine devam ettiği belirlenmiş olup:
Bu süre zarfında aynı anda hem Oyun Başkanı maaşı hem de Şehir Başkanı maaşı aldığı tespit edilmiştir.

Oyun Başkanından talebimiz:
-Aldığı haksız maaşlara dair bir açıklama yapması,
-Kendisinden boşalacak koltuğa kimsenin atanamadığı için oluşan zararı hesaplaması ve buna istinaden açıklama yapmasıdır.

19.10.2025 20.00 tarihine kadar gereken açıklamayı ve zarar bilançosunu çıkarması rica olunur.

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Oyun Başkanının kural bilmemesi ya da bilmiyordum şeklinde açıklama yapması kabul edilemez olup,
Sayın Oyun Başkanımızın kurallara ne kadar hakim olduğu oyun tarafından bilinen bir gerçektir :)

O A B İ

A D İ N🎗️ 61. Dönem Oyun Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Başka cevaba gerek var mı? Takip etseydiniz. Mesajlarımızı ciddiye alsaydınız bu durum yaşanmazdı. Üzerime haksız ithamınız hoş olmadı.

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Başka cevaba gerek var mı? Takip etseydiniz. Mesajlarımızı ciddiye alsaydınız bu durum yaşanmazdı. Üzerime has
Ks8z ithamınız hoş olmadı.
Oyun içi destek üzerinden bir talep bulunmamaktadır.
Oyunda herhangi bir sorunda konu açma şansınız varken nedense bunda açmadınız.

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Ek olarak mesajlarda görüldüğü gibi, mesajlara büyük oranda cevap verilmemektedir.
Ancak destekte işleyiş devam etmektedir.

Sipan Balık

🏴SİYAH SANCAK 22. DÖNEM MECLİS BAŞKANI🏛️
Vatandaş
Beleş para tatlı tabi maaş yatmamış olsaydı instagramdan yazmakla yetinmez oyun içinden yazardın onla da durmaz forumda konu açarsın maaş yatmadı diye kimse kimseyi yemesin

O A B İ

Yasaklı Üye
Vatandaş
Screenshot_2025-10-19-02-23-28-348_com.instagram.android.jpg
Sonrasında mesajıma dönüş yaptınız ancak ilgili mesaja cevap vermediniz

O A B İ

Yasaklı Üye
Vatandaş
Maaş konusunda size bildirmek benim yükümlülüğüm bildirdim. Çözmek sizin yükümlülüğünüz. Çözmediniz.

O A B İ

Yasaklı Üye
Vatandaş
Pardon da alın bu parayı benden diye ben mi çırpınacağım? 120 milyar para var alın hepsini. İthamınız da sizin olsun

Sipan Balık

🏴SİYAH SANCAK 22. DÖNEM MECLİS BAŞKANI🏛️
Vatandaş
Maaş konusunda size bildirmek benim yükümlülüğüm bildirdim. Çözmek sizin yükümlülüğünüz. Çözmediniz.
Yangına su damlası götüren karınca misali ben üzerime düşeni yaptım diyorsun da oyun başkanısın sen biraz tatmin edici cevap ver be

O A B İ

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben sorumlu bir vatandaş gibi üzerine düşeni yaptım iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...